Jij krijgt waar jij aan denkt. Ik weet het nog zo goed. We waren tijdens onze wereldreis in 2019 in Turkije en het was een warme zwoele avond. Arnoud en ik zaten heerlijk buiten nadat we net hadden gebarbecued. Helaas kwamen er al snel veel muggen rondom ons heen. Ik merkte dat ik meteen dacht ‘als ze mij vannacht maar NIET gaan pikken en ik de hele nacht wakker lig’. Drie keer raden wat er gebeurde? De muggen hielden mij de halve nacht wakker en ik werd gek van het gezoem om mij heen. Halverwege de nacht kreeg ik ineens door wat ik aan het doen was. Ik was aan het aantrekken wat ik juist niet wilde. Op dat moment shifte ik naar wat ik wél wilde. Ik viel weer in slaap. De volgende dag had ik er extra muggenbulten bij, maar ik was er dus niet door wakker geworden en had nog heerlijk geslapen.

Wanneer je denkt aan het gebrek van iets, zoals bijvoorbeeld een goede gezondheid, dan is dat wat je krijgt. Hetzelfde geldt voor geld: als jij denkt aan een tekort aan geld, is dat wat je aantrekt. Hoe je er achter komt wat je jezelf vertelt? Door naar jouw gevoel te luisteren terwijl je bijvoorbeeld aan jouw gezondheid of aan jouw geld denkt. Op basis daarvan weet je of je het positieve op dit moment aan het aantrekken bent, doordat je bijvoorbeeld een positief gevoel hebt over jouw gezondheid. Of dat je bijvoorbeeld het negatieve aan het aantrekken bent, doordat je een negatief gevoel van bijvoorbeeld frustratie voelt dat er te weinig geld is. 

Het Universum kent het woordje ‘niet’ niet. Wanneer je zegt: ‘Nee, ik wil geen kanker’ of ‘Nee, ik wil niet ziek worden’, of ‘Nee, ik wil geen Corona’, of ‘Nee, ik wil niet nog meer schulden’, of ‘Nee, ik wil niet nog meer werk op mijn bordje krijgen’, dan zeg je tegen dit alles: Ja, dat wat ik niet wil, kom naar mij toe. 

Alles waar jij jouw aandacht aan geeft is een uitnodiging tot de essentie ervan.

Wanneer je in jezelf op hardop zegt dat je ‘meer geld wil, maar het komt maar niet’, dan komt dat doordat je gefocust bent op ‘het geld dat maar niet komt’, waardoor je zegt: ‘Kom naar mij, afwezigheid van geld, dat ik niet wil’. 

Wanneer je op de manier aan geld denkt waarbij het altijd naar je toe komt, dan voel je je goed. Haal maar eens dat gevoel naar boven van een dertiende maand, een bonus, een nieuwe klant, een onverwachte teruggave van de Belastingdienst. Dat voelde euforisch, toch? Je zag jezelf waarschijnlijk al direct van alles met dat geld gaan doen (visualiseren is een enorme sterke kracht om meer van dat wat je wil aan te trekken, wat ik je leer in Your Life Your Conditions en From Calling to Career).

Wanneer je echter denkt aan het geld wat maar wegblijft, dan voel je je slecht. Je voelt je slecht bij iedere rekening die je krijgt, bij iedere onvoorziene kosten, bij alles wat duurder uit blijkt te pakken, enz. 

Op basis van jouw gevoel kun je dus exact bepalen wat je op dit moment aantrekt.

Zorg er dus voor dat de gedachten die je denkt, de woorden die je spreekt en de gevoelens die je over iets voelt, gefocust zijn op dat wat jij wil. 

Op ieder moment waarop jij ook maar één negatieve emotie voelt, weet je dat je gefocust bent op het aantrekken van dat wat je niet wil. Zo simpel is het.

Waarom is het dan voor zo veel mensen NIET zo simpel? Omdat er nog zo ontzettend veel overtuigingen in de weg staan om daadwerkelijk te geloven dat het zo simpel is. Er zitten overtuigingen uit bijvoorbeeld de opvoeding. Denk maar eens aan geld: wat zeiden jouw ouders altijd over geld? Dit heeft jou bewust of onbewust geprogrammeerd. ‘Je moet hard werken om rond te komen’, ‘Als je een dubbeltje bent, word je nooit een kwartje’, ‘Geld maakt niet gelukkig’, ‘Dat leven is alleen voor de rijke mensen weggelegd’. 

Dit is waarom het zo belangrijk is om je je bewust te worden van hoe jij bijvoorbeeld rondom geld en gezondheid bent geprogrammeerd. Jouw programmering bepaalt namelijk jouw gedachten, die leiden tot gevoelens en vervolgens tot acties en resultaten. Dat is het proces van manifesteren.

Merk jij dat je nu nog niet aantrekt wat je wil ervaren? Dan nodig ik je uit om direct in te stappen bij Your Life Your Conditions of From Calling to Career (specifiek voor ondernemers). In beide trainingen geef ik je basis mee geef om alles aan te trekken wat je wil aantrekken, wat grote namen als Einstein, Tony Robbins en Henry Ford zo succesvol heeft gemaakt. Zij leven nu hun leven onder hun voorwaarden of hebben dat gedaan, en dat is wat ik jou ook gun! 

Vanavond om 23.59 uur sluiten de deuren van From Calling to Career voor onbekende tijd. In deze super waardevolle training ga jij van jouw calling jouw carrière maken en hier super succesvol en financieel vrij mee te worden. Jouw verhaal heeft namelijk de mogelijkheid om de levens van tientallen, honderden, misschien wel duizenden mensen te transformeren. Daarvoor moet jij wél de eerste stap zetten, in jezelf geloven en dé mindset voor succes en financiële vrijheid creëren. Tot vanavond ontvang je nog 778 euro EARLY BIRD korting! Mis deze kans dus niet.