‘Geld komt moeiteloos naar mij toe’ 
‘Things are always working out for me’ 
‘Ik ben een geld magneet’ 
‘Geld komt op verschillende manieren naar mij toe’. 

Heb jij deze affirmaties wel eens toegepast op jezelf? 
Of misschien net als ik heel vaak? 
In een of heeeeel veel pogingen om meer geld te ontvangen? 

En werkte dag? Ontving je ook meer financiële overvloed? 

Ik heb dit een tijd lang heel actief geprobeerd. Want ik las en hoorde het in alle boeken: the Secret, boeken van Abraham Hicks, van T. Harv Eker, Think and Grow rich, enz. 

Ik luisterde dagelijks de meditatie van Abraham Hicks overvloed. En voor het slapen gaan heb ik lange tijd een Nederlandse Youtube video in mijn oren gedaan met alleen maar geldaffirmaties. 

Allemaal met het idee om jezelf te programmeren voor overvloed. Dit was er toen nog niet, en ik wilde dat dolgraag! 

Ik raakte bitter (mijn not self emotie als Projector). Voor mijn gevoel deed ik er alles aan. 

Waarom stroomde het dan niet? 

Ik zag namelijk al die ondernemers er zo mega succesvol mee zijn, was ik dan gedoemd tot geen of minder succes? 

Human Design gaf mij daar de antwoorden in. Dat voelde zó als thuiskomen. Ik ontdekte namelijk dat ik zó veel deed wat niet voor mij werkte. 

Actief manifesteren zoals die geldaffirmaties luisteren, ze hardop opzeggen, de geldmeditatie doen, een visionboard maken en dit op het plafond van onze camper hangen tijdens onze wereldreis… werkt niet voor mij! 

Ik mag gewoon lekker de stilte opzoeken. Achterover leunen. De natuur in gaan. Juist passief manifesteren. 

Wat was dát zalig om te ontdekken. 

Maar dat bleek niet het enige te zijn wat het ontvangen van overvloed in de weg stond.. 

Wanneer je naar je chart kijkt, zie je in het midden een diamant. Dat is het G-centrum. Bij mij is die geel, omdat ik die gedefinieerd heb. 

Dit is het centrum van identiteit, liefde, richting en ook overvloed. Hier zit een magneet die aantrekt wat voor jou de de bedoeling is. 

Mitssss…. 

je daarop bent afgestemd! 

En daar kwam ik nog heel wat lagen van mezelf tegen die er af mochten, die alles wat er voor mij klaar stond tegenhielden. 

Dat is hoe Human Design werkt: alles in je chart een een lage en een hoge expressie. Zit je in de hoge, dan kan alles naar je toe komen. Zit je in de lage, dan krijg je lessen om te leren, mag je het bijbehorende innerlijke werk gaan doen om de les te leren, waardoor je je kunt verplaatsen naar de hoge expressie. 

Het Universum werkt niet op tijd, maar op alignment. Jouw manifestaties zijn dus gebaseerd op wie jij bent en hoe aligned jij bent met jouw identiteit. Vandaar ook dat dit het identiteitscentrum wordt genoemd én hier ook de Wet van Aantrekking zit. 

Je kunt dus oneindig veel affirmaties opzeggen, kaartjes trekken, meditaties luisteren, visionboards maken, maar als je niet aligned bent, omdat er nog lessen te leren zijn en innerlijk werk gedaan moet worden, is niets van dat alles effectief. Met vaak als resultaat dat je in je not-self belandt: bitter voor de Projector, teleurgesteld voor de Reflector, gefrustreerd voor de Manifesting Generator en Generator en boos zijn voor de Manifestor. 

‘Waarom lukt dit nou niet?’. 

Human Design laat je zien waarom het niet lukt. Hester van Rooijen en ik kunnen je dat exact vertellen. 

Het lukt namelijk niet omdat je niet aligned bent met wat er voor je klaar staat, waarbij wij met Human Design als tool in onze Human Design Mastermind je precies kunnen vertellen waar dat aan ligt. 

Ik heb zelf gate 10, 25 en 46 gedefinieerd in dit centrum. Dit zijn de gates van zelfliefde (10), liefde voor mijn lichaam (46) en liefde voor spirit (25). 

In het ontvangen van overvloed is voor mij dus heeeeel belangrijk: 
❤️ dat ik van mezelf hou 
🫶🏻 dat ik van mijn lichaam hou 
💫 dat ik verbonden ben met spirit 

Vragen die daarbij horen die ik mezelf ben gaan stellen zijn: 
Hoeveel hou ik van mezelf? (10) 
Hoe is mijn spirituele groei? (25) 
Kan ik de overvloed voelen in mijn lichaam? (46) 

Ik keek aan wat er naar boven kwam. 
Zo is de schaduw van gate 25, de verbinding met spirit, dat ik dat wat ik zeker weet, negeer. Dat is niet naar mijn innerlijke stem luister, of die zelfs niet kan horen. Ik was op momenten daar helemaal niet mee verbonden. Bijvoorbeeld omdat ik als een Generator aan het werk was. 

De schaduw van gate 46, liefde voor je lichaam, is dat je geld en ook andere dingen te serieus neemt. Deze schaduw verschijnt als zoeken naar de fysieke acties die overvloed zullen creëren, of het gevoel hebben dat je constant verbonden moet zijn met het gevoel van geld om het binnen te halen. Precies wat ik dus deed met al die meditaties, affirmaties, enz. 
Geld manifesteren is niet serieus. De hogere frequentie van deze gate is namelijk pure verrukking en extase. Being playful. 

Dit was ook precies mijn ervaring en dus mijn realiteit: ik was er zo serieus mee bezig, dat het niet kwam. En soms verval ik nog in deze schaduw (we blijven ook gewoon mens ;-)). Zodra ik weer te serieus de focus op geld leg, stopt het met stromen of gaat het minder stromen. Hester houdt me dan weer de spiegel voor en zegt: ga maar plezier maken. Laat het los. Dan komt het altijd weer. Fascinerend! . 

De schaduw van gate 10, de gate van zelfliefde, verschijnt als jezelf vergelijken met anderen, als ook in het gevoel van superioriteit of minderwaardigheid. Wanneer je jezelf vergelijkt met anderen en inkomen als maatstaf gebruikt om geliefdheid of status te bepalen, dat je in de schaduw van deze gate. Je bent niet meer of minder aan anderen alleen om dat ze meer of minder geld verdienen. Je inkomen zegt niets over wie je bent als persoon. 

Ik vergeleek mezelf nog zo veel met anderen. Wilde zijn waar zij al waren. Human Design heeft me daarin ook zo veel gebracht. Hester hield en houdt me hier ook spiegels in voor als ik het weer doe. Ik ben daardoor ook bewust mensen gaan ontvlogen, en ben in mezelf gaan kijken waar het vergelijken vandaan kwam. 

Tóen ging het enorm voor me stromen. Nadat ik schaduwen aankeek, het innerlijk werk deed en hier 100% de verantwoordelijkheid voor nam, op mijn manier ging manifesteren en op andere vlakken in mijn design nog veel meer het ging belichamen en het in alignment ging brengen. 

Dit is er óók voor jou!

Ben jij klaar om mee op avontuur te gaan?

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.