Human Design in Business Training

Creeer een winstgevend en vervullend bedrijf door jezelf te zijn

=

Wil jij leren begrijpen en herkennen wat jou uniek maakt, en dat ijzersterk neerzetten in jouw bedrijf?

=

Wil jij zelfverzekerd(er) worden over jouw volgende stappen, hoe je bijvoorbeeld succesvol zichtbaar mag zijn, en écht actie gaan ondernemen?

=
Wil jij content creëren die levens verandert, echt van waarde is, enorm resoneert en super converteert? 
=

Wil jij echt plezier beleven in jouw marketing en sales, zodat het niet langer een ‘moetje’ is, maar je er lol in hebt en het je makkelijk af gaat? Gewoon, door jezelf te zijn?

=

Wil je jouw business runnen op een manier die goed voelt?

Waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier?

Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord dat het zo belangrijk is om jezelf te zijn binnen je bedrijf.

Human Design tilt dit naar een geheel nieuw niveau.

Ik gun jou dit geheel nieuwe niveau in iedere vezel van mijn lichaam! Daarom heb ik alles om jou op de beste manier te kunnen dienen in deze Human Design in Business Training gestopt.

Zodat jij jouw essentie ontdekt en begrijpt wat jou uniek maakt. En daarmee fantastische klanten aantrekt, heel veel plezier ervaart, jouw bedrijf jou ten diepste vervuld, en op de best mogelijke manier gebruik maakt van jouw energie. Ik help je door middel van Human Design jouw zelfbewustzijn te verdiepen. Dat is de eerste stap, en daarmee brengen we in de training de bouwstenen samen voor authentiek ondernemen en leven.

Zodat jij begrijpt wie jij bent en wat je de wereld via jouw bedrijf te bieden hebt.  Als je duidelijker weet wie je bent en wat je de wereld via je bedrijf te bieden hebt, gaat de bal aan het rollen en zul je nooit meer naar het computerscherm blijven staren en je afvragen wat je nu moet doen. Duidelijkheid voor jou = duidelijkheid voor jouw klanten. Door jouw essentie duidelijk te krijgen, leg je een super belangrijke basis voor jouw bedrijf en ook jouw brand. 

Zodat jij zelfverzekerder wordt en écht stappen gaat zetten. Kennis is fijn, maar Human Design kan pas echt vóór je gaan werken als je ook daadwerkelijk in beweging komt. Daar help ik je bij. 

Zodat jij tevoorschijn komt als een krachtigere brand die consistent is en blijft groeien. Naarmate jij in de training naar een diepere authenticiteit verschuift, kom je tevoorschijn als een krachtiger merk. Human Design geeft jou een taal die je kunt gebruiken en die jou geen nieuwe identiteit geeft, maar jou terugbrengt naar jouw oorspronkelijke identiteit.

Zodat jij een (nog) positiever zelfbeeld krijgt en jezelf nog veel meer gaat accepteren zoals je bent. Human Design heeft invloed op het zelfbeeld en het zelfbeeld heeft invloed op jouw brand en jouw bedrijf. 

Ben jij hier klaar voor?

Wat er gebeurt als je voor een leven + business by design kiest:

Laura Langens startte in december 2021 met de training en ging van een jaaromzet van -10.000 in 2021 naar een Q1 omzet van 100.000 euro in 2022!

Marjolijn van Eijsden:
‘Ik vind ieder Human Design inzicht weer smullen’

Deelnemer Dana werd door een platform gevraagd om met haar nieuwe podcast betaald op het platform te komen staan.

Milou van Toor:
'Hihi, OMG, nu al kriebels in mijn buik’

Ilona Wullink:
'Ik ben zo dankbaar voor wat jij allemaal doet en teacht’

Siti Muntanah:

Dana Hooghiemstra:

De inhoud van de Human Design in Business Training:

 

 • In 20 weekthema’s waarin we mega gaan deepdiven in jouw design.
 • Je ontdekt jouw persoonlijke marketing- en contentstrategie.
 • Je leert hoe jij de gewenste omzet gaat creeren, waarbij je bij een tegenvallende omzet vanuit je design oplossingen krijgt aangereikt om dit te doorbreken.
 • Je ontdekt wat jouw sales aantrekkingskracht is.
 • Je ontdekt of een uitgebreid of juist een klein aanbod voor jou is bedoeld.
 • Je ontdekt mogelijke uitdagingen als ondernemer om rekening mee te houden.

Schrijf je nu in voor mijn online programma

Human Design in Business Training

20 weken lang krijg je:

  • Een weekthema dat bestaat uit een werkboek en video’s. Één weekthema verwerken kost je ongeveer twee uur.
  • Alle inhoud blijft voor jou onbeperkt beschikbaar op de persoonlijke online leeromgeving die 24/7 voor jou toegankelijk is. Je kunt het hele programma dus in jouw eigen tempo volgen. Alles gebeurt onder jouw voorwaarden.
  • Bonus 1: een super waardevolle online community waar je op ieder moment van de dag jouw succes kunt delen, vragen kunt stellen en ik coaching on the spot geef.
  • Bonus 2: iedere laatste dinsdag van de maand vindt de maandelijkse Q&A coachcall plaats, waarin je al jouw vragen mag stellen en het de plek is om jouw progressie te delen met allemaal like-minded vrouwen. 
  • Bonus 3: Affirmaties by design, die jou helpen om in alignment te blijven of weer terug in alignment te komen.

  Weekthema’s van de Human Design in Business Training:

  Module 1: BUSINESS FUNDAMENT BY DESIGN

  Les 1: Zielsklant by design

  Les 2: Social media by design

  Les 3:  Marketing by design

  Les 4:  Impact by design

  Les 5: Contentstrategie by design

  Les 6: Aanbod by design

  Les 7: Aantrekkelijk karakter by design

  Les 8: Positionering by design

  Les 9: Jouw stemgeluid by design + jouw business chart

  Module 2: MONEY MINDSET & ENERGY BY DESIGN

  Les 10: Herprogrammering op celniveau by design

  Les 11: Overvloed by design

  Les 12: Sales by design

  Les 13: Relatie met geld by design

  Module 3: WET VAN AANTREKKING BY DESIGN

  Les 14: Alignment en manifesteren by design

  Les 15: Zelfvertrouwen en eigenwaarde by design

  Les 16: Schaduwwerk by design

  Les 17: Mannelijke en vrouwelijke energie by design

  Les 18: Zelfliefde by design

  Les 19: Overgave by design

  Les 20: Jouw persoonlijke (werk)ritme by design

  *Betalen in 2 en 5 termijnen is mogelijk.

  Wat anderen zeggen over de training:

  Voor mij is dit by far de beste, leukste en wat blijkt ook meest effectieve investering tot nu toe. Mijn (kijk op het) leven is veranderd. Ik maak nu andere, meer bewuste keuzes. Vanuit mijn strategie en emotionele autoriteit en dat maakt het leven een stuk relaxter.

  Het belangrijkste resultaat is dat ik steeds dichter bij mijn eigen kern kom en dat ik makkelijker met obstakels en uitdagingen op mijn pad weet om te gaan. Zo weet ik nu ook hoe ik het beste beslissingen kan nemen en op welke manier ik mijn business het beste kan runnen. Hierdoor stroomt het nu veel meer.

  Bij de training zit ook een groepsapp en nu ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van groepsapps, maar deze groep is goud waard. Niets moet, alles mag. Er zijn al zoveel mooie verbindingen ontstaan en iedereen gunt elkaar oprecht het beste.

  Wat ik zo fijn vind, is dat Aniek deelt vanuit haar eigen ervaringen, dat ze het voorleeft, doet wat ze zegt en je in je eigen uniekheid laat zijn. Bij haar voel ik me echt begrepen, omdat ze weet dat voor ieder een andere werkwijze geldt.

  Kortom, ik ben hier super enthousiast over en deel het graag, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen! 

  Siti Ditters

  Ik was nog maar net met HDBT begonnen en binnen twee weken had ik vijf klanten uit mijn directe netwerk met de prijs die voor mij klopte. Dat lukte me eerst nog niet!Ik realiseer me opnieuw hoe belangrijk mijn netwerk is als MG 4/6. Mijn klanten komen daar inderdaad negen van de tien keer uit. Ik krijg daar steeds meer vertrouwen in.

  Het inzicht dat ik designed ben om gemotiveerd te zijn door geld is nieuw, en ik voel hem steeds meer. Een zálig gevoel!Dat verschillende soorten aanbod bij mijn creatieve MG-design past! Superfijn om dit bevestigd te zien. En dat ik inderdaad (hallo intuïtie 🥰) niet voor één skill hoef te gaan. Maar vooral mijn joy mag volgen, wat het ook is!

  Ik mag gewoon mezelf zijn, daarmee inspireer ik mijn mensen. Ik hoef geen kunstje over te brengen of een expert te zijn. Intuïtief voelde ik dit al, maar de HDBT bevestigde dit! Door de super interessante HDBT van Aniek zijn er al veel kwartjes gevallen. Er is zó veel te ontdekken! Herkenning en bevestiging van wat ik intuïtief vaak weet, maar nog niet altijd doe of laat.

  Hierdoor kan ik anderen beter helpen met wat ze écht nodig hebben om meer van het leven te genieten.En met mijn HD ‘inner vision’ zie ik daar praktische en creatieve oplossingen voor.

  Als MG merk ik dat ik vaak nog te veel zelf dingen initieer. Hierdoor stagneert de flow. Ik mag nog veel meer afwachten en reageren op alles dat op mijn pad komt. Als ik dat doe merk ik direct dat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.

  Aniek is heel integer en geeft veel vanuit haar kennis en intuïtieve wijsheid. Ze is super betrokken bij ons als community en is onze grootste fan! Ze ziet overal kansen en mogelijkheden om het beste uit al onze unieke Human designs te halen. En ze daagt mij uit nóg meer voor mezelf te gaan staan. ✨

  Lie Hoogenberk

  De Human Design in Business Training kwam voor mij precies op het juiste moment en is precies wat ik nodig heb bij het opzetten van mijn eigen coachingsbedrijf. Ik miste als nieuweling binnen het zelfstandig ondernemen de handvatten om een eigen bedrijf op te zetten en ik wist niet goed uit welke stappen het bouwen van het fundament van een business bestond en waar ik moest beginnen.

  Door deze cursus van Aniek heb ik inzicht gekregen in deze stappen en heb ik ondertussen een stevig fundament weten te bouwen voor mijn eigen coachingsbedrijf. Elke week leer ik weer wat nieuws wat ik direct in de praktijk kan brengen. De combinatie tussen praktische stappen, zoals leren consistente waarde te leveren, en innerlijke stappen, zoals werken aan je money- en succesmindset, maken deze cursus zo sterk en compleet. Door deze cursus heb ik de stap gezet om te gaan podcasten en publiceer ik nu alweer 10 weken lang een podcast.

  Ik zou de training aan iedereen met een zielsmissie aanraden ongeacht of je zelfstandig ondernemer bent of wil zijn. Deze training gaat je inzicht brengen in jouw zielsmissie en brengt je dichter bij het uitvoeren hiervan. Je gaat van deze training hoe dan ook groeien als persoon.

  Dana Hooghiemstra

  Ik heb zo genoten van de training Human Design in Business. De training heeft mij uitgenodigd om naar binnen te kijken en te ontdekken wat echt bij mij past. Human design is hierbij een prachtig instrument. Aniek verbindt dit instrument en ander gedachtegoed op een heel praktische wijze en begeleidt je stap voor stap bij het ontwikkelen van een business vanuit jóuw design. Dank je wel, Aniek!

  Sandrijn Vreugdenhil

  Aniek is een vrouw met een warme lichtgevende uitstraling. Je wordt op slag vrolijk in haar aanwezigheid. Ze brengt haar kennis en ervaring over op een liefdevolle en zachte manier. Ik volgde eerst haar gratis human design in business challenge waarna ik intekende voor het human design in business traject. Haar begeleiding en de communitygroep, de maandelijkse calls. Je leert er zoveel bij, je leert gelijkgestemden kennen, wisselt ervaring uit. Ik mag me trots leerling en afgestuurde noemen van Aniek.

  Monique van Kerkhoven

  Ik volg de training van Aniek met veel plezier. De combinatie van onder andere theorie, wetenschap en Human Design maakt het voor mij heel waardevol. Het is echt die combinatie die het plaatje compleet maakt.

  Mandy Peper

  Wie ben ik?

  Ik ben Human Design in Business Mentor en doe niets liever dan ondernemers empoweren naar bewustwording van hun kracht met behulp van Human Design. Dit is een systeem van zelfkennis en guidance zoals geen ander.

  Mijn zachte intuïtieve kracht in combinatie met de juiste woorden er aan te kunnen geven raken de kern van iedere ondernemer waar ik mee werk, van wat ze doen en wat ze komen brengen. Ik gids ze naar hun goud.

  Ik wil zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers gidsen naar hun goud, zodat ze hun innerlijke wijsheid ontsluiten, hun kracht terugnemen, gaan staan voor wie ze zijn en zich daarmee super krachtig en onderscheidend positioneren, en diep vertrouwen hebben in de beslissingen die ze nemen in business en life. Dit gaat ondernemers creëren die zichzelf waarderen, moedig hun waarheid naleven, wat de ondernemerswereld naar een nieuw paradigma beweegt waarin succes, vrede, vreugde, liefde en overvloed er voor iedereen is.

  Veelgestelde vragen:

  Hoe lang duurt dit programma?
  20 weken. Je krijgt direct toegang tot alle lessen, waardoor je in jouw tempo en jouw volgorde alles kunt volgen.

  Hoe kan ik betalen?
  Met Ideal, Creditcard en Bancontact.

  Waar kan ik het online programma vinden?
  De communicatie vindt plaats via de besloten community op Whatsapp. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze community. Je ontvangt van mij daarnaast ook 20 weken wekelijks een e-mail met daarin alle informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online academie waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

  Hoeveel tijd gaat dit me kosten? 
  Je besteedt ongeveer 2 uur per week aan dit programma. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten. Alle lessen blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.

  Is dit programma voor beginners of gevorderden?
  Dit programma is voor iedere ondernemer geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit. Het is voor iedere ondernemer die succesvol en financieel vrij wil worden met datgene waarvoor zij hier op aarde is. Waar je dan ook in jouw business staat.

  Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma? 
  Ja, na deelname aan het programma het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijven alle materialen beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen of kijken. Op die manier kan ik weer even heel levendig worden als je naar een filmpje van mij luistert.