Over mij

Mijn leven in 4 stappen:

#1: Na cum laude te zijn afgestudeerd aan de universiteit begon ik als onderwijskundige bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en later Schouten & Nelissen (S&N). Een professor die voor S&N werkte nodigde mij na een cursusdag uit voor een kop koffie en bood mij vervolgens spontaan een leerstoel aan. Nu ben ik sinds 2 jaar PhD researcher aan de Universiteit van Leuven en doe ik onderzoek naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap.

#2: Ik behoor tot de beperkte groep wetenschappers op deze aardbol die wetenschap met spiritualiteit durft te combineren en leven. Ik geloof in EN/EN, niet in OF/OF.

#3: Zo ging ik in 2019 en 2020 voor 10 maanden op wereldreis EN runde ik mijn online business EN zette ik mijn promotieonderzoek voort. Ik heb van de afgelopen 10 jaar er 3 gereisd, een jaar in Australië gewoond en ben ondertussen in 66 landen geweest.

#4: Tot mijn 24e leek mijn leven voor de buitenwereld fantastisch, maar zelf voelde ik dat niet. Ik ben een jaar gepest op de basisschool, ben nog tot mijn 24e met een deel van de pestkoppen bevriend geweest en heb toen na meerdere EMDR-therapie sessies voor mezelf durven kiezen. Na de laatste sessie vertrok ik voor 6,5 maand op wereldreis en begon ik letterlijk aan een nieuw begin. In Guatemala, badend in de azuurblauwe meren van Semuc Champey besloot ik voortaan ook van binnen te gaan lachen. Daar, op dat moment koos ik voor mijn leven onder mijn voorwaarden: ik doe vanaf nu alleen nog maar dingen die goed voelen en omring me alleen nog maar met mensen die mij een positieve energie geven. #mylifemyconditions

Sindsdien heb ik minstens 700 vrouwen via mijn online programma’s, e-book, online events en gratis content mogen inspireren dit ook te doen. Ik gun het ze namelijk om succesvol vrouw te zijn en dat te gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen, in de eerste plaats voor zichzelf.

Mocht je meer over mij willen weten of kan ik iets voor jou betekenen?. Stuur mij dan een bericht. Ik kijk er naar uit!