Over mij

Aniek Gerrits

4/6 Emotional Projector

Ik ben Aniek, ben Human Design in Business Mentor en doe niets liever dan ondernemers empoweren naar bewustwording van hun kracht met behulp van Human Design. Dit is een systeem van zelfkennis en guidance zoals geen ander.

Mijn zachte intuïtieve kracht in combinatie met de juiste woorden er aan te kunnen geven raken de kern van iedere ondernemer waar ik mee werk, van wat ze doen en wat ze komen brengen. Ik gids ze naar hun goud.

Ik wil zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers gidsen naar hun goud, zodat ze hun innerlijke wijsheid ontsluiten, hun kracht terugnemen, gaan staan voor wie ze zijn en zich daarmee super krachtig en onderscheidend positioneren, en diep vertrouwen hebben in de beslissingen die ze nemen in business en life. Dit gaat ondernemers creëren die zichzelf waarderen, moedig hun waarheid naleven, wat de ondernemerswereld naar een nieuw paradigma beweegt waarin succes, vrede, vreugde, liefde en overvloed er voor iedereen is.

Ik help mijn klanten daardoor aan een stevig fundament in zichzelf en in hun business, zodat ze alles kunnen aantrekken wat ze wensen en verlangen.

Zelf doe ik dat ook. Zo heb ik van de afgelopen 10 jaar er 3 gereisd, 66 landen gezien, ben ik in 2023 tijdens een fantastische  droombruiloft getrouwd met mijn fantastische Generator droomman, en  ben ik moeder van een Manifesting Generator dochter Jada en een Manifestor zoon Sepp. 

Human Design heeft mijn leven en business volledig getransformeerd, en dat gun ik jou ook. Ben je er klaar voor?