fbpx

You can have your excuses or you can have success. You can’t have both.

Herken je dat..

R

Je het soms eng en spannend vindt om buiten jouw comfortzone te treden? Bang wat er dan zou kunnen gebeuren?

R

Je je daardoor vastklampt aan dingen die niet werken (relaties, banen, enz.) en je daarmee je super waardevolle tijd besteed aan eindeloos excuses te bedenken om precies te blijven waar je nu bent?

R

Voelt dit niet langer goed en ben je klaar om te durven duiken in het onbekende en te groeien tot waar je hiervoor op aarde bent?

R

Of ben je hier al super goed in, en wil je jezelf nog verder uitdagen?

Eindeloos excuses bedenken om lekker veilig in mijn comfortzone te blijven? I’ve been there, done that. En heel af en toe betrap ik me er nog steeds op. Maar er is wel een groot verschil: ik ben me er nu bewust van en ga er direct mee aan de slag. Wat is het dat ik spannen vind, en waarom moet ik dit vooral WEL gaan doen? Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd over juist wel in mijn kracht te gaan staan, de muren van mijn comfortzone af te breken en mijn excuses iedere keer weer in de prullenbak te gooien. In dit retreat leer ik je hoe je dit doet, samen met de andere fantastische teachers die ik hiervoor heb gevraagd.

Jij kunt namelijk veel meer dan dat je denkt.

De eerste paar keren dat ik buiten mijn veilige comfortzone ging vond ik dat vreselijk moeilijk. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe ik als 19-jarige het vliegtuig naar Australië pakte om daar een jaar te gaan wonen. Ik heb voor mijn gevoel 24 uur gehuild tijdens beide vluchten en miste mijn toenmalige vriend en familie al vanaf het moment dat ik bij de douane afscheid nam.

Maar ik zette door. Ik was in staat mijn heimwee te laten vervagen, brak met de relatie waar ik helemaal niet tot mijn recht kwam en niet mezelf bij kon zijn en loodste mezelf door de eerste weken heen. Toen werd het fantastisch!

Ruim tien jaar later heb ik 66 landen bezocht, een jaar in Australië gewoond en 7 maanden met mijn eigen camper door Europa gereisd. Hiervoor heb ik goede banen en geweldige woonplekken opgezegd, liefdes die niet werkten durven opgeven en durfde ik blut terug te komen in het vertrouwen dat ik altijd direct weer geld kon verdienen.

Alles pakte altijd goed uit. Dit is omdat ik 100% in de wet van aantrekking geloof. Ik heb dit allemaal zelf gecreëerd omdat ik buiten mijn comfortzone durfde te treden. ‘What you focus on, you create more of’.

Ik wil die tips en de weg om daar te komen met je delen in dit retreat. Hoe lukte het om sterker te zijn dan mijn angsten? Hoe koos ik bewust voor een leven vanuit succes? En hoe paste ik hierin de wet van aantrekking toe, zodat al mijn wensen in vervulling gingen? Ik deel die week met liefde over mijn eigen proces, mijn eigen angsten en hoe ik daarmee omging.

Zodat jij voor de rest van jouw leven sterker wordt dan jouw excuses en bewust kiest voor succes. Ik help je te durven duiken in het onbekende en te groeien waarvoor je hier op aarde bent. Je ontvangt hiervoor alle mindset tips en ik deel je mijn methoden hoe ik dit aanpak.

Zodat jij voor jouw dromen durft te kiezen. You have to want your dreams more than you want your drama. Je leert de focus te verleggen van ‘hoe het nu is’ naar ‘hoe jij het zou willen’ en gooit die angsten en bijbehorende excuses definitief de prullenbak in.  

 

Inhoud:

A

In drie dagen behandel ik alles waarmee je te maken krijgt als je buiten jouw comfortzone treedt: van je angsten overwinnen tot oude gedragspatronen doorbreken en successen vieren.

A

Voor het best mogelijke resultaat daag ik je hierin spiritueel en fysiek uit, om nog meer uit jezelf te halen.  50% body, 50% innerlijke groei. 

A

Deel ik mijn eigen inzichten en manieren om te shiften van een leven van veel moeite doen en eindeloos proberen, naar ontspannen en toestaan.

A

Leer ik je los te laten wie je denkt te moeten zijn, zodat je jezelf 100% leert toe te staan wie jij werkelijk bent. Weerstand maakt plaats voor alignment.

A

Creëer je een ongelofelijke dosis aan ‘good-feeling’ gedachten. Hiermee leg je voor de rest van jouw leven een super sterke basis aan positieve mindset en de wet van aantrekking.

De vorm: 

 • Het retreat bestaat uit drie dagen van 2 t/m 4 oktober 2020.
 • We gaan actief aan de slag met body, mind, soul en ademwerk: de 4 elementen voor een leven in balans.
 • Twee workshops leren jou (1) hoe je een master wordt in manifesteren en (2) hoe je een goed leven vanuit Inner Peace creëert. 
 • Elke dag zijn er meditaties en yogalessen, iedere avond kun je vrijblijvend bij het knisperende kampvuur doorbrengen, één van de beste fotografen komt jouw transformatie vastleggen met een powervrouw fotoshoot, er zal een klankschalenconcert zijn en we gaan natuurlijk lekker wandelen in de natuur (body werk!). 
 • Je hebt een slaapkamer helemaal voor jezelf
 • Het eten wordt bereid door mijn broer die kok is geweest op sterrenniveau. Alles komt direct uit de biologische tuin van mijn ouders. Voor iedere eetwens is plek.

Het is een exclusief retreat!

Het retreat is niet voor iedereen. De voorwaarden zijn dat jij een vrouw bent die open staat voor spiritualiteit (en daarmee ook de wet van aantrekking), klaar is om hier de volgende stap in te maken en al haar excuses definitief de prullenbak in wil gooien voor haar mooiste leven. Er moet een 100% match zijn. In de 1 op 1 sessie ontdekken we dat samen. Wanneer de energie klopt, dan klopt het. Of zoals Abraham Hicks zegt: When you know, you know.

Wil je verzekerd zijn van een plek, vul dan via onderstaande button de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en ontdekken we via een 1 op 1 sessie of we de perfecte match hebben te pakken! Er is slechts plek voor 8 personen

  Jouw investering is:

  *Als je dit voor loopbaancoaching gebruikt (waar het super goed voor te gebruiken is), dan is dit bedrag zelfs aftrekbaar bij de belasting

  * Mocht de lockdown vanwege Corona dan nog steeds geldig zijn, dan krijg je jouw geld volledig terug. 

  You are the creator of your own reality – make it a fabulous one!

  Dit is wat anderen hebben ervaren:

  ‘Vanaf het eerste moment dat je haar spreekt, is duidelijk dat Aniek weet waar ze over praat. Wat ik zo sterk vind aan De Betekenisvolle Vrouw is dat ze wetenschap, bewustwording en persoonlijke groei naadloos op elkaar laat aansluiten.’

  Annemieke Heller

  Jij bent echt van onschatbare waarde!

  Youandi van Leusden

  Wie ben ik?

  Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

  Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.