Human Design in Business Retreat

Jouw avontuur naar transformatie, belichaming en integratie

4 dagen van diepe heling, zielsconnectie, laagjes af doen en opstijgen naar je hoogste potentieel in life en business

20 t/m 23 november 2023

Ga mee op een luxe retreat in de allerfijnste zachte, veilige en liefdevolle space.

Bekijk de persoonlijke video die ik voor jou heb opgenomen over hoe dit retreat gaat zijn:

Het hebben van ‘kennis’ is geweldig, maar als je het niet daadwerkelijk in je leven en bedrijf kunt toepassen op een manier die transformatie teweegbrengt, wat heeft het dan voor zin?

Kom met mee naar dit Human Design in Business Retreat, waar je leert hoe je je design daadwerkelijk kunt leven en er succcesvol mee gaat ondernemen, in plaats van het alleen maar te ‘weten’.

Hoe een lichamelijk ‘ja’ voor jou ook voelt, het is het mechanisme van vertrouwen. Neem de tijd als dat nodig is. Handel spontaan als jij daartoe wordt aangespoord. Ik kijk ernaar uit om de space met je te delen.

Klinkt bekend?

Je bent “klaar” met het leren van zoveel informatie… je zoekt naar echte belichaming!

Is dit retreat iets voor jou? Als dit je aanspreekt, dan is dit zeker iets voor jou.

Op dit moment:

R

Doe je "alle dingen". Je luistert naar podcasts, koopt cursussen, gaat naar evenementen en leert alle informatie, maar je hebt nooit het gevoel dat je met iets "nieuws" wegloopt en je weet niet hoe het in het echte leven en je business te integreren.

R

Heb je het gevoel dat alles in één geheel samenvloeit, of dat iedereen hetzelfde zegt, maar niemand leert je hoe je het daadwerkelijk moet GEBRUIKEN.

Je wenst:

R

Je zoekt iets dat je niet kunt vinden in boeken of met een Google-zoekopdracht, je wil echte ervaringen en integratie.

R

Je bent op zoek naar duidelijkheid, perspectief, richting, doel en community, maar je hebt 'jouw mensen' nog niet gevonden. Of zou er meer van willen ontmoeten. Wellicht zijn er maar weinig mensen in jouw directe familie of vriendengroep enthousiast over Human Design. Je wil met anderen oefenen en er in realtime over leren.

R

Je wilt weten hoe je daadwerkelijk in alignment kunt leven, in plaats van alleen maar de theorie van dit alles te leren (je wilt dat het uitvoerbaar, tastbaar en leefbaar is).

R

Je wil begrijpen hoe je bent designed om in de wereld en je business te verschijnen, welke impact je hier hebt en hoe je energie werkt, zodat je je op je best kunt VOELEN, afgestemde beslissingen kunt nemen en je droomleven en business kunt opbouwen.

R

Je wil woorden geven aan jouw goud, waardoor je bijvoorbeeld ijzersterke websiteteksten of boodschappen op social media gaat neerzetten, wat je aan een super krachtige, onderscheidende positionering helpt met woorden die de kern raken van wat jij doet en komt brengen.

R

Waardoor het heel makkelijk is om ja tegen jou en jouw aanbod te zeggen.

…dan is dit de ervaring waar je naar op zoek was!

Laat dit het ding zijn waar je op terugkijkt en zegt: “Dat was het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan”

Wat er gaat zijn:

R

Een diep begrip van hoe je ontworpen bent om je stem te gebruiken, je boodschap te delen en je licht te laten schijnen als een uniek wezen

R

Een intieme groep met gelijkgestemde ondernemers

R

Een luxe retreat-ervaring om overvloedcodes te helpen activeren

R

Je wordt verwelkomd in deconditioneringsceremonies met Human Design, plantmedicijn, cacao en ademwerk

R

Guidance rond het begrijpen, belichamen en integreren van jouw design

Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten in deze prachtige, sacred space.

Jij bent zo welkom!

Wat anderen zeggen over het retreat:

Het retreat van Aniek was magisch.

11 totaal verschillende vrouwen, met verschillende opvattingen en toch was er zoveel verbinding. Aniek heeft een omgeving gecreëerd met een liefhebbende energie.

Liefde van het hoogste niveau, wat maakt dat ik en ook andere zoveel inzichten hebben gekregen.

Ik ben zoveel dieper in mijn kern gezakt, en voel dat er een blijvende verandering is ontstaan in mij. Die ik nu twee weken later nog steeds voel. Ik zie zoveel mooie dingen en ik ben in alle opzichten lichter, alsof ik dingen ineens zuiverder zie.

Het besef dat het leven echt niet altijd brengt wat je verwacht, maar in alles schuilt een wonder.

Aniek heeft een bijzonder programma samengesteld waar ruimte is voor iedereen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik hierbij mocht zijn en dat Aniek op mijn pad is gekomen.

Ze heeft hiermee een sisterhood voor het leven gecreëerd.

Hester van Rooijen

Vorig jaar was ik ook zoek naar een retreat, maar kon ik niets vinden wat écht bij me paste.

Dit jaar kwam het retreat via Aniek op m’n pad en ondanks dat er geen programma bekend was voelde het voor mij meteen goed. Juist de vrijheid van geen vaststaand programma met vaste tijden was wat het uiteindelijk ook juist zo mooi en waardevol maakte.

Bijna alles ontstond in het moment en we deden precies waar we op dat moment behoefte aan hadden, inclusief even tijd voor jezelf. Zo fijn!

In de groep ben ik zo open en eerlijk geweest. Ik heb dingen gedeeld die ik nog nooit zo openlijk met anderen gedeeld had. Dat voelde zo bevrijdend.

Die veilige haven is echt wat Aniek hierin geboden heeft en naar mijn mening is dat de essentie van het kunnen laten ontstaan van persoonlijke groei. Het was zo bijzonder en magisch.

Ik heb zo helder bepaalde patronen bij mezelf gezien en daarin ook de tools aangereikt gekregen hiermee aan de slag te gaan.

Denise Horsthuis

Met veel nieuwsgierigheid en excitement naar wat ons deze week te wachten zou staan, begon ik aan het retreat. Vanaf het eerste moment dat ik aankwam op de fantastische locatie voelde ik al een diepe verbondenheid met alle vrouwen, en deze is de rest van de week alleen maar sterker geworden. Het kampvuur en vele eerlijke en goede gesprekken hebben hier allemaal aan bijgedragen. Er waren geen verwachtingen naar elkaar toe en daardoor kon júist alles ontstaan. Ik heb de ruimte gevoeld om helemaal mezelf te zijn door de open en oprechte sfeer die Aniek heel goed weet te creëren. De verbinding met elkaar die vanuit hier ontstond was like magic. Daarbij waren de accommodatie, het eten en de activiteiten tot in de puntjes geregeld. Ik heb me ontzettend thuis gevoeld en het liefst had ik nog wel een week in deze fijne en liefdevolle bubbel willen zitten.

Een retreat als deze gun ik iedereen, een moment om even stil te staan, jezelf kwetsbaar op te stellen, te reflecteren, je dromen te delen en bewust te worden waar het echt om gaat: verbinding. Lieve Aniek, ik ben je eeuwig dankbaar dat je deze prachtige groep vrouwen bij elkaar hebt gebracht.

Angela Goverde

Het retreat volgens design dat ik mocht bijwonen was in één woord magisch. Ik vond het best spannend omdat ik nog niemand echt kende. Maar het werd een week vol verbinding. We logeerden in een prachtig huis waarvan ik op voorhand dacht dat er genoeg plekjes waren om je even terug te trekken, maar waar in de praktijk bleek dat we net veel plekjes opzochten om verbinding te creëren. De grote tafels waar we aten, het knusse hoekje rond de kachel waar we borrelden, de zithoek waar we vaak aan het napraten waren of zelfs buiten aan het vuur. Er was niet echt een programma en zo vulden de dagen zich volgens onze behoefte en dat was heel fijn. En wat me vooral bij blijft is hoeveel we gebabbeld hebben om het op z’n Vlaams te zeggen. We geraakten maar niet uitgepraat. En het toonde dat we in een groep zaten met gelijkgestemde zielen die nood hadden aan dit type gesprekken. Alles mocht en kon er ook zijn en iedereen durfde zich heel kwetsbaar op te stellen en zich bloot te geven, daar was echt ruimte voor en dat werkte enorm helend. Ook het eten tijdens het retreat was fantastisch. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het hele retreat. Again, het was magisch.

Karolien Hessels

Voordat ik het retreat deed, had ik een draai aan mijn business gegeven. Ik merkte wel wat resultaten, maar te weinig. Het stroomde niet. Grote levensvragen hielden mij bezig op business en persoonlijk vlak. Ik experimenteerde al met Human Design en dat beviel me erg goed. Ik merkte ook dat ik echt een paar lagen dieper mocht gaan. Het was tijd.

Ik raakte begin dit jaar nieuwsgierig naar een plantceremonie, liet het weer los en deze zomer kwam het weer op mijn pad. Ik ken Aniek als rustig, veilig en ruimte voor humor. Dat leek mij de juiste setting om zoiets “groots” en spannends als dit uit te proberen. Het feit dat het retreat overzichtelijk was zonder volgeplempt te zijn met allemaal verschillende ceremonies, en vooral ruimte gaf aan de voorbereiding en integratie van de plaatsceremonie, vond ik superfijn.

Ik heb een intense en prachtige reis gemaakt in een hele fijne safe space. Het bijzondere was dat de inzichten uit de plantceremonie de volgende dagen werden bekrachtigd door het verder ontdekken van mijn Human Design. Ik heb zoveel inzichten gekregen in mijn leven, waar ik vandaan kom en wat voor mij de bedoeling is. Ik voel het en dat maakt het zoveel mooier en fijner om vervolgens mijn business vorm te geven en de juiste levenskeuzes voor mij te maken.

Ik vond de samenwerking tussen de breathworksessie, de plantceremonie, de cacao-ceremonie en Human Design ontzettend krachtig. En dat allemaal in een ontspannen setting met Aniek als facilitator die intuned op de groep om in te kunnen spelen op de behoefte van de groep op dat moment. Ik zie en ervaar dat dit retreat heel fijn en helend is voor de vrouw die de verantwoordelijkheid voor haar leven en business wil pakken. Die keuzes wil gaan maken die echt bij haar passen. En de vrouw die haarzelf dit gunt: de tijd helemaal voor jezelf, met een deepdive en die prachtige verbinding met andere vrouwen.

Marjolijn van Eijsden

Wat een magische ervaring was het human design & plant medicine retreat van Aniek! Ik ben nog altijd onder de indruk hoe de deepdive into human design en de plant ceremonie elkaar zo ontzettend mooi aanvulden.

Wat een fijne locatie had Aniek uitgezocht voor dit retreat en het was echt een eer, een feestje om samen met de andere prachtige en inspirerende vrouwen deze transformerende reis te maken!

Ik schrijf deze review enige tijd na het retreat, maar nog altijd “landen” er stukjes van wat ik tijdens de plantreis heb mogen ervaren. Ook de uitgebreide human design business reading pak ik er nog regelmatig bij, zo fijn!

Dank je wel lieve Aniek voor deze fantastische ervaring. En voor iedereen die twijfelt over deelname aan het volgende retreat: niet twijfelen, gaan! Het gaat life changing zijn, pinky promise!

Irene Hubers

Duik met mij mee:

R

Diepe en grondige deconditioneringsceremonie met plantmedicijn

R

Begeleide ademwerkceremonie met de verbonden adem methode

R

Cacaoceremonie met estatic dance en een ziels-resonerende boodschap

R

Human Design in Business Reading als voorbereiding op het retreat, zodat je de eerste stappen naar integratie en embodiment al kunt zetten.

R

Persoonlijke ondersteuning bij jouw design en conditionering om volledig in jouw kracht te stappen: ik wil het niet hebben over in je kracht en hoogste zelf stappen met one-size-fits-all programma's, ik wil dat je gaat doen en belichamen. Je gaat veel verder dan alleen leren en informatie verzamelen. Je loopt daardoor weg en weet precies wat je moet doen om de informatie bruikbaar en leefbaar te maken.

R

Verbinding, community en vriendschap. Tussen de ceremonies, sessies en workshops door is er voldoende tijd voor ontspanning, integratie, gesprekken, gezellig samen eten en groepservaringen. Dit is een veilige ruimte waar je het gevoel zult hebben dat je deel uitmaakt van een familie die je ziet, begrijpt, van je houdt en je in staat stelt om in overeenstemming met je hoogste zelf te leven.

R

Gepersonaliseerde begeleiding en coaching. Omdat het een kleine groep is, heb je voldoende kansen om in de ‘hot seat’ te kruipen en krijg je directe en persoonlijke begeleiding van zowel Aniek als de hele groep. Jouw specifieke vragen en omstandigheden zullen met liefde, mededogen, duidelijkheid en richting worden aangepakt, zodat jij je kunt afstemmen op jouw ware zelf en de kracht krijgt om de volgende stappen te zetten in de richting van wat jij maar wenst.

R

Nourishment. Tijdens deze ervaring willen we dat elk deel van jou zich gevoed en verzorgd voelt. Je ontvangt elke dag heerlijk gezonde maaltijden en snacks. Het eten zorgt ervoor dat je lichaam, geest en ziel levend en vol vitaliteit aanvoelen, zodat jij je kunt concentreren op genezing en transformatie. We gaan ook dansen en mediteren voor een volledig integratieve ervaring.

R

Een heel groot bad voor spaceholding, waardoor er een veilige bedding is om in te zakken, en aan de andere kant is ook zo dat er heel veel ruimte wordt gegeven aan wat er in het moment op komt via mijn intuïtieve zachte kracht. Human Design geeft de structuur, en de invulling daarvan is alle ruimte voor: vrij en speels op basis van behoeften en verlangens.

R

Dit doe je op een accommodatie met een eigen slaapkamer en badkamer, zodat je je altijd lekker terug kunt trekken wanneer jij dat wenst.

R

Zoveel magie!

Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten in deze prachtige, sacred space.

Jij bent zo welkom!

Dit is wat het retreat met je doet.

Before & after

De zichtbare transformatie van dag 1 (links) naar dag 4 (rechts).

Ontmoet jouw retreat host

ANIEK GERRITS

Aniek is Human Design in Business Mentor en doet niets liever dan ondernemers empoweren naar bewustwording van hun kracht met behulp van Human Design. Dit is een systeem van zelfkennis en guidance zoals geen ander.

Haar spontane verbale sharings van pure intuïtie, die ze zelf downloads noemt (dit is haar 20-57 kanaal), raken de kern van iedere ondernemer waar ze mee werkt, van wat ze doen en wat ze komen brengen. Ze gidst ze naar hun goud.

Aniek wil zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers gidsen naar hun goud, zodat ze hun innerlijke wijsheid ontsluiten, hun kracht terugnemen, gaan staan voor wie ze zijn en zich daarmee super krachtig en onderscheidend positioneren, en diep vertrouwen hebben in de beslissingen die ze nemen in business en life. Dit gaat ondernemers creëren die zichzelf waarderen, moedig hun waarheid naleven, wat de ondernemerswereld naar een nieuw paradigma beweegt waarin succes, vrede, vreugde, liefde en overvloed er voor iedereen is.

De kracht van een kleine groep

Omdat het een kleine groep is, krijg je naast Aniek haar onverdeelde aandacht en persoonlijke begeleiding ook feedback en gesprekken met de aanwezige gelijkgestemden.

Dat is de kracht van de kleine groep. Veilig en vertrouwd in het herkennen van elkaar. De dynamiek van een kleine groep is van toegevoegde waarde als je je ware zelf blootlegt. In mijn zachte, veilige, liefdevolle en integere energie mag jij je laten leiden door mijn wijsheid en de wijsheid van Human Design.

 

Jij bent zo welkom!

Mijn aanbod:*

*Het retreat gaat vanaf 6 personen door.
*De locatie is in Nederland.

Sfeerimpressie 2021

Sfeerimpressie 2022