Van veel moeite en eindeloos proberen – naar ontspannen en toestaan

Wanneer is dit hét retreat voor jou:

R

Je voelt dat je graag wil connecten met gelijkgestemde spirituele spirits, die je niet of nauwelijks in jouw directe omgeving vindt maar daar wel behoefte aan hebt. Je wil graag samen komen voor de purpose van co-creatie én tegelijkertijd leren jouw eigen ruimte te durven nemen.

R

Je verlangt naar connectie met jouw Emotional Guidance System. Dit is dé enige effectieve roadmap naar de vibraties in jou – de plek waar al jouw wensen omgezet kunnen worden naar werkelijkheid door middel van de wet van aantrekking. Hier zijn de frequenties super hoog en zonder weerstand. Je voelt dat dít is waar je zo naar verlangt.

R

Je weet wellicht al wel wat van spiritualiteit en de wet van aantrekking, en bent hier ook al in aan het ontwaken, maar het kan zijn dat je nog mist hoe het voor je kan laten werken óf dat je next level wil in je spirit. Je WEET het wel, maar je VOELT het nog niet. En juist als je het ook gaat voelen, dan gaat het werkelijkheid voor je worden.

R

Je wil uiterst afgestemd zijn met wie je werkelijk bent en daarmee leren om in te tunen op de frequenties van jouw innerlijke bron. Zodat vanuit daar alles kan gaan flowen.

R

Je wil heel graag consistent spiritualiteit aanbrengen in jouw leven, maar voordat je het weet vliegt er alweer een week voorbij zonder bijvoorbeeld te mediteren, intenties uit te zetten, een kaartje te trekken, enz.

R

Je bent niet vies van een fysieke en spirituele uitdaging. Je weet én voelt dat het echte leren buiten jouw comfortzone begint. Dit retreat is anders dan alle andere retreats, maar juist daarom voel je dat je hierbij wil zijn. Gevoelens van ongemak zijn niet erg; het resultaat wanneer je dit aangaat is verbluffend!

Ben jij er klaar voor?

Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen, dus als je verzekerd wil zijn van een plek, vul dan via onderstaande button de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en ontdekken we via een 1 op 1 sessie of we de perfecte match hebben te pakken!

Je gaat een hele week:

A

Volledig loslaten wie je denkt te moeten zijn, en 100% jezelf toestaan in wie-jij-werkelijk-bent. Met iedere dag voel je meer weerstand verdwijnen, dat plaatsmaakt voor een waanzinnig gevoel van alignment. When you know, you know.

A

Jezelf omringen met 29 andere fantastische spirits! Allemaal vrouwen die ook heel graag next nevel in hun spiritualiteit willen. Yes, eindelijk is er een plek waar je like-minded vrouwen kunt ontmoeten. Waardoor je je even niet anders voelt, maar 100% jezelf en 100% geaccepteerd voor wie jij bent.

A

Enorm groeien in het aantrekken van ‘good-feeling’ gedachten. Wanneer je aan het einde van de week naar huis gaat, zit jij boordevol super positieve gedachten en gevoelens en weet en voel jij als geen ander door de Law of Attraction hoe jij dit kunt vasthouden om al jouw dromen te verwezenlijken. We duiken volop in de Law of Attraction, waarbij je naast mijn workshops ook kunt rekenen op geweldige gastsprekers!

A

Een retreat volgen zoals deze nog nooit is gegeven. Je gaat namelijk 4 dagen 40 kilometer lopen en daarmee deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Want naast mind & soul werk, leer ik je ook om goed voor je body te zorgen. Om hele dagen in de natuur te zijn, lekker actief bezig te zijn en je grenzen te verleggen. Jij kunt veel meer dan dat je zelf denkt!

A

Zoals Pipi Langkous zegt: Ik wil het en ik kan het, dus ik ga het doen! Dat is precies de juiste spirit. De enige die jou kan tegenhouden ben jij zelf. Ik leer je deze week hoe je jouw gedachten voor je kan laten werken en angsten + blokkades loslaat. Je zult zien dat je er automatisch sneller en meer moeiteloos van gaat lopen en leven, met al die vrijheid in je hoofd!

Van 19 t/m 25 juli ga jij de kracht ervaren van volledige onderdompeling. Meerdere dagen achter elkaar vanuit alignment met body, mind en soul bezig zijn. De Law of Attraction leert je van ‘veel moeite en proberen’ te veranderen naar ‘ontspannen en toestaan’. Door volledige onderdompeling lukt het jou definitief een richting in te slaan die voor jou beter voelt. Gegarandeerd kom je super verlicht thuis.

Ik heb zelf ondertussen 62 landen bezocht en onder andere de Salkantay Trail in Peru gewandeld, naar de Chinese muur geklommen en daarop overnacht in een tent, tijdens deze wereldreis heb ik 3 waanzinnige wandelingen in Noorwegen gedaan (de Kjerag, Trolltunga en Preikestolen) en ik sta nu op het punt om de 17-daagse Mount Everest Basecamp in Nepal te gaan doen. Ik weet dus wat wandelen is en door mijn eigen spirituele journey weet ik als geen ander hoe deze combinatie magisch voor je kan werken.

Het retreat is niet voor iedereen. Er moet een 100% match zijn. In de 1 op 1 sessie is dit in een split second al bepaald. Wanneer de energie klopt, dan klopt het. Of zoals Abraham Hicks zegt: When you know, you know.

Waarom dit zo belangrijk is? Dat jij je thuis voelt, dat de ander zich thuis voelt en dat de groepsenergie kloppend is. Women support women en dat is precies de vibe waar ik naar op zoek ben om jou een van de allermooiste life events ooit te laten ervaren.

De voorwaarden zijn dat jij een vrouwelijke spirit bent die volledig open staat voor spiritualiteit (en daarmee ook de wet van aantrekking!) en aan alles voelt dat je hier de volgende stap in wil maken en daarom bij dit retreat wil zijn.

Dit unieke retreat is inclusief:

 • Deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse
 • Vervoer van en naar de Nijmeegse Vierdaagse
 • Biologisch, super gezond en lekker eten direct van het land van mijn ouders (Oh yes, lekker wandelen in een grote groentetuin met meer dan 140 verschillende soorten tomaten mag je een week lang doen, als je hart daar sneller van gaat kloppen!)
 • Klaar gemaakt door het geweldige catering bedrijf van mijn broers, waarvan er één in sterrenrestaurants heeft gewerkt en die zelf ook heeft meegelopen aan de Vierdaagse: hij weet waar jullie blij van worden.
 • 6 nachten en 7 dagen op het prachtige landgoed van mijn ouders kamperen in jouw eigen tent, waardoor je lekker jouw eigen plekje kunt creëren (of in een kamer in een glamping hut kunt slapen tegen meerbetaling).
 • Elke ochtend starten we met een groepsmeditatie en iedere avond sluiten we af met yoga-nidra verzorgd door Linda Weekers. Tussendoor is er ruimte om mee te doen aan yin yoga.
 • Intensieve coaching en een workshop van Aniek over de Law of Attraction en een betekenisvol leven leiden
 • Super veel verwen-momenten, zoals dagelijkse massages, energetische healings, voetenbadjes, stilte meditaties, je terugtrekken op de vele prieeltjes in de tuin van mijn ouders, ’s avonds bij het kampvuur naar het knisperende vuur kijken.
 • BONUS 1: Er komen geweldige gastsprekers die je niet wil missen!
 • BONUS 2: een vertaling op beeld van wie jij werkelijk bent. Een topfotograaf legt jouw (alleen wanneer jij dat wil) nieuwe jij vast, zodat dit voor eeuwig een foto is om kracht uit te putten.
 • BONUS 3: In de besloten community van dit retreat ontvang je als cadeau loopschema’s ter voorbereiding, als ook toffe playlists en mijn meditaties die je helpen om je klaar te stomen. De weg er naartoe is alleen al absolute voorpret!

Jouw investering is:

*Als je dit voor loopbaancoaching gebruikt (waar het super goed voor te gebruiken is), dan is dit bedrag zelfs aftrekbaar bij de belasting

You are the creator of your own reality – make it a fabulous one!

Dit is wat anderen hebben ervaren:

‘Vanaf het eerste moment dat je haar spreekt, is duidelijk dat Aniek weet waar ze over praat. Wat ik zo sterk vind aan De Betekenisvolle Vrouw is dat ze wetenschap, bewustwording en persoonlijke groei naadloos op elkaar laat aansluiten.’

Annemieke

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.