Binnen een minuut je purpose ontdekken, is dat echt mogelijk? Ja! Sommige mensen doen er een heel leven over om te ontdekken wie ze zijn en waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen. Ik heb er zelf ook jaren over gedaan voordat ik wist waarvoor ik hier was. Toen dat steeds scherper voor me werd door heel veel learning by doing, ontdekte ik laatst dat het voor ons allemaal al staat beschreven. Dat het zelfs binnen een paar klikken is ontdekt. In deze blog vertel ik je daar meer over.

Laatst zei ik in de appgroep van mijn training Your Life Your Conditions tegen mijn deelnemers: ik heb steeds meer door waarvoor ik hier ben. Ik ben hier om de kracht van kwetsbaarheid voor te leven, waarbij ik heel open over mijn leven deel en je het allemaal van mij krijgt, zodat jij daarvan kan leren. Dit is mijn purpose.

Het was dan ook heel bijzonder om afgelopen weekend te ontdekken dat dit inderdaad klopt. Ik ontdekte hoe voor ons allemaal onze missie al staat beschreven in ons human design. Ik weet niet of je al bekend bent met human design, of dat je er in deze blog voor het eerst over hoort. Mocht je nog niet jouw human design kennen, dan raad ik je aan om via Google gratis jouw Human Design chart te downloaden nadat je alle gegevens hebt ingevuld.

Voor mij heeft deze tool zo veel in mijn leven veranderd. In september 2019 maakte ik er kennis mee en viel er zoooooo veel op z’n plek. Nu, ruim 1,5 jaar later, kan ik het niet meer weg denken uit mijn leven. Zo ben ik mijn strategie als Projector gaan integreren door te wachten op uitnodigingen voordat ik mijn kennis en wijsheden deel of iets organiseer. Trust me, dit is zo’n enorm verschil moet hoe ik daarvoor was. Ik initieerde altijd zelf.. Deelde soms mijn advies zonder dat iemand me daarvoor uitnodigde, waardoor ze er totaal niet op zaten te wachten..

Human Design brengt dus rust. Het brengt veel ‘aha’s’. Het brengt je dichter bij jezelf. Want jouw profiel is wie jij bent. 

En het mooie is ook dat Human Design is gebaseerd op zowel wetenschap als spiritualiteit. Precies waar ik ook voor sta als wetenschapper en spiritual business owner. Ik ben dol enthousiast over deze tool en wil je er in deze blog meer over leren.

Want even terug naar die purpose. Wanneer je jouw chart hebt gedownload, of hem erbij pakt wanneer je deze al had, dan zie je een afbeeldingen met allemaal kleurtjes, vakjes, lijnen, enz. Dat is jouw profiel. Bovenaan staan verschillende dingen beschreven. Ik wil je vandaag vragen om te kijken wat er achter ‘incarnation cross’ staat. Dit is jouw purpose. Vervolgens mag je wat daar achter staat kopieren en plakken in Google. Daar verschijnen verschillende websites die uitleg geven over onze incarnation cross. Je mag hierin op zoek gaan naar jouw incarnation cross. Tadaaaaaa: dit is jouw purpose!

Mijn purpose is: ‘Je bent hier om onverwachte gebeurtenissen te beleven met daaruit voortvloeiende ontdekkingen die jij kunt delen.’ Hoe bizar goed klopt dit met wat ik zelf al had ontdekt en voelde: dat ik krachtig kwetsbaar mezelf laat zien in wat ik beleef en dat voorleef, en mijn leerlessen die ik daaruit trek met de ander deel. Dit is waarom ik hier ben.

Ik ben heel benieuwd waarvoor jij hier op aarde bent! Het toffe is dat ik als Projector heel vaak ben uitgenodigd (dat is mijn strategie) om iets met Human Design te gaan doen. Nu voel ik dat het moment aangebroken is om dat te gaan doen. Waarbij ik mijn authoriteit toepass: emotional – solar plexus. Mijn authoriteit is om na mijn emotionele golf te wachten totdat ik helderheid heb (die ik vanuit mijn solar plexus voel) en dan pas te handelen.

Dat gevoel van helderheid is nu aangebroken. Human Design gaat in mijn trainingen terug komen, net als dat het ook in mijn retreat van november 2021 terug gaat komen. Ik weet niet of er al zoiets bestaat, en zelf voelt het ook als een heel tof experiment. Ik ga namelijk mijn retreat laten ontstaan vanuit het human design van alle aanwezige deelnemers. Je krijgt als bonus voor het retreat een human design reading. Op basis daarvan weet ik wie jij bent en kan ik de groep en het programma via ieders profiel het best tot zijn of haar recht laten komen.

Ik krijg daar echt de ene na de andere inspired action voor. Voor een Projector als ik is het bijvoorbeeld belangrijk om in bed te liggen voordat ik moe word. Projector zijn ook niet de energieke types, dus die hebben over het algemeen meer slaap nodig. Generators moeten bijvoorbeeld pas naar bed als hun energie op is. Zo kan ik bijvoorbeeld in de kamerindeling ervoor kiezen om types bij elkaar te leggen. Ik kan er ook voor kiezen om een avondprogramma te maken dat vrij is, waarbij de Projector vroeg naar bed kan, maar er bijvoorbeeld nog wel een kampvuur is voor de energieke types om daar te kletsen totdat hun energie op is..

Ohhhh, dit wordt zo magisch! Ik heb er heel veel zin in! Het toffe is ook dat ik ben uitgenodigd voor dit retreat. Dat is mijn strategie, en dat klopt dus ook helemaal.

Wil jij dieper in Human Design duiken?

1. Doe mee aan mijn gratis Human Design in Business Challenge

Dit is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ waarvoor je een stukje ziel moet inleveren en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Krijg inzicht in jouw unieke talenten.

2. Ga mee op Human Design retreat

In 2022 organiseer ik het Human Design in Business retreat. Dit is voor iedereen die 5 dagen omringd wil zijn met gelijkgestemde ondernemers om samen op een diep niveau je design te leren integreren in je business en life.

3. Start direct met From Calling to Career 

Dit is een online programma voor soulpreneurs die klaar zijn om hun bedrijf vanuit alignment met hun design te gaan runnen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je wordt gezien, begeleid en supported door een Projector die al haar kennis en wijsheden met je deelt voor meer ease, flow en overvloed op een manier die werkt voor jou en goed voelt voor jou.