From Calling,

   to Career

Word succesvol, gelukkig en financieel vrij als ondernemer
door te doen waarvoor jij hier op aarde bent

=

Wil jij van jouw calling jouw carrière maken en hier super succesvol, gelukkig en financieel vrij mee worden?

=

Wil jij grote impact maken door anderen te helpen waarvoor jij hier op aarde bent?

=

Wil jij overal ter wereld kunnen werken wanneer je maar wil?

=

En wil jij daarin geen zorgen hebben over geld?

=

Ben je het zat om het ondernemerschap uit te blijven stellen?

=

Of ben je er helemaal klaar mee dat je nog niet de omzet of het succes hebt waar je naar verlangt?

Ik wil al mijn tips, de tips die ik zelf heb mogen ontvangen en mijn eigen methoden die ik heb ontwikkeld met je delen in deze super waardevolle training.

Zodat jij iedere dag dat gaat doen waarvoor jij hier op aarde bent, daardoor super veel impact in de wereld gaat creëren en daar ook nog eens mega succesvol in wordt! It is time to make from your calling your career! En niet zomaar één: nee, jij gaat mega veel impact creëren voor jouw droomklanten en daarmee ook nog een super succesvol en financieel vrij zijn.  

Zodat jij honderden uren aan lezen en luisteren kunt besparen. Tijd = geld. Door nu all in te gaan met deze training win je ontzettend veel tijd (en ook geld) die je anders had moeten besteden aan het allemaal zelf te ontdekken, wat jaren in beslag neemt. Ik heb al mijn frameworks voor je getest en direct voor je klaar staan. 

Zodat jij direct een goede (door)start kunt maken en direct vandaag al het succes en de financiële vrijheid gaat aantrekken waar jij naar verlangt. Dit scheelt zo veel bloed, zweet en tranen. Als jouw fundament staat, kun je alles zijn, hebben en doen wat jij maar wil. Je wordt een master in de Wet van Aantrekking en creëert een succes mindset voor het leven. 

Ben jij hier klaar voor?

De inhoud van From Calling to Career:

 

 • In 18 weekthema’s behandel ik mijn unieke methoden hoe van jouw calling jouw carrière te maken. 
 • Je ontdekt de geheime formule voor jouw business succes en jouw calling. 
 • Je leert jouw klant op het hoogste niveau te dienen en ontdekt hierin wat jou aantrekkelijk maakt en leert jezelf als expert te positioneren
 • Je creëert een succes mindset voor het leven. Je leert te geloven in jezelf, bouwt aan jouw zelfvertrouwen, creëert een blauwdruk voor rijkdom en succes en leert hoe het innerlijk werk te doen on the way.
 • Je wordt een master in de Wet van Aantrekking en leert het succes, de financiële vrijheid en het geluk aan te trekken dat jij wil ervaren. 
 • Je leert te ondernemen vanuit alignment met wie jij in wezen bent, waarbij jij leert te leven vanuit overgave en overvloed. 

Schrijf je nu in voor mijn online programma

‘From Calling to Career’ en direct!

18 weken lang krijg je:

  • Een weekthema dat bestaat uit een werkboek en video’s. Één weekthema verwerken kost je ongeveer twee uur.
  • Alle inhoud blijft voor jou onbeperkt beschikbaar op de persoonlijke online leeromgeving die 24/7 voor jou toegankelijk is. Je kunt het hele programma dus in jouw eigen tempo volgen. Alles gebeurt onder jouw voorwaarden.
  • Bonus 1: een super waardevolle Whatsappgroep waar je op ieder moment van de dag jouw succes kunt delen, vragen kunt stellen en ik coaching on the spot geef.
  • Bonus 2: iedere laatste dinsdag van de maand vindt de maandelijkse Q&A coachcall plaats, waarin je al jouw vragen mag stellen en het de plek is om jouw progressie te delen met allemaal like-minded vrouwen. 
  • Bonus 3: 100 nieuwe waarheden om jouw verhaal direct te gaan herschrijven en daarmee te programmeren voor het succes, geluk en de financiële vrijheid die jij wenst. 

  Weekthema’s van ‘From Calling to Career’:

  CREËER JOUW DROOM BUSINESS

  Module 1: Ontdek jouw calling en maak hier jouw carrière van

  Les 1: Ontdek de geheime formule voor jouw business succes en jouw calling – stap 1

  Les 2: Ontdek de geheime formule voor jouw business succes en jouw calling – stap 2

  Les 3: Ontdek de geheime formule voor jouw business succes en jouw calling – stap 3

  Les 4: Ontdek de geheime formule voor jouw business succes en jouw calling – stap 4

  Les 5: Trek jouw droomklant aan

  Les 6: Bouw jouw waarde-ladder: dien jouw klant op het hoogste niveau en verdien meer geld van iedere klant in het proces

  Les 7: Ontdek de elementen van jouw aantrekkelijke karakter

  Les 8: Positioneer jezelf als expert

  Les 9: Word een leider: vind jouw stem

  CREËER JOUW FUNDAMENT VOOR SUCCES

  Module 2: Creëer een succes mindset voor het leven

  Les 10: Krijg jouw verlangen scherp, ga dat doen waar jij heel blij van wordt en doe het inner work on the way

  Les 11: Word wat jij wil geloven

  Les 12: Creëer jouw blauwdruk voor rijkdom en succes: de 4 stappen voor verandering en het 4 stappen proces van manifesteren

  Module 3: Word een master in de wet van aantrekking en trek het succes, geluk en de financiële vrijheid aan die jij wil ervaren

  Les 13: Trek de financiële vrijheid aan die jij wil ervaren: werk aan jouw relatie met geld

  Les 14: Aligned zijn met wie jij in wezen bent: jouw Inner Being

  Les 15: Shift naar overvloed

  Les 16: Bouw aan jouw zelfvertrouwen en handel naar inspired actions

  Les 17: Surrender: soms komt het anders dan dat jij had verwacht

  Les 18: Stop met oordelen en beslis door wie jij je laat beïnvloeden

  Let op! De deuren voor deze training sluiten op 27 juni 23.59 uur. De deuren gaan daarna pas weer eind 2021 open.

  Anderen over de training:

  De cursus From Calling to Career kwam voor mij precies op het juiste moment en is precies wat ik nodig heb bij het opzetten van mijn eigen coachingsbedrijf. Ik miste als nieuweling binnen het zelfstandig ondernemen de handvatten om een eigen bedrijf op te zetten en ik wist niet goed uit welke stappen het bouwen van het fundament van een business bestond en waar ik moest beginnen.

  Door deze cursus van Aniek heb ik inzicht gekregen in deze stappen en heb ik ondertussen een stevig fundament weten te bouwen voor mijn eigen coachingsbedrijf. Elke week leer ik weer wat nieuws wat ik direct in de praktijk kan brengen. De combinatie tussen praktische stappen, zoals leren consistente waarde te leveren, en innerlijke stappen, zoals werken aan je money- en succesmindset, maken deze cursus zo sterk en compleet. Door deze cursus heb ik de stap gezet om te gaan podcasten en publiceer ik nu alweer 10 weken lang een podcast.

  Ik zou de cursus From Calling to Career aan iedereen met een zielsmissie aanraden ongeacht of je zelfstandig ondernemer bent of wil zijn. Deze cursus gaat je inzicht brengen in jouw zielsmissie en brengt je dichter bij het uitvoeren hiervan. Je gaat van deze cursus hoe dan ook groeien als persoon.

  Dana Hooghiemstra

  Na FCTC kan ik mezelf overtuigend neerzetten als Adoptie Coach. Aniek weet jou als geen ander te motiveren. She’s got your back! Wil jij ook je eigen onderneming starten? Of betere resultaten behalen met je bestaande bedrijf? Dan kan ik je deze bijzondere cursus van harte aanbevelen.

  Wat me meteen opviel was haar wijsheid. In ons contact leerde ze me hoe ik een nóg positievere mindset kon creëren. Ik begon aan FCTC om mezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als in het ondernemen. Aniek heeft deze cursus zodanig opgebouwd dat je op eigen kracht mooie stappen kunt zetten en hierbij begeleidt ze je met haar wijsheid en inspiratie.

  In de community bouwen we het fundament van onze business met steun aan elkaar en met veel plezier en nieuwe inzichten!

  Dilani Nabuurs

  Koen Hobelman

  Wie ben ik?

  Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

  Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

  Veelgestelde vragen:

  Hoe lang duurt dit programma?
  18 weken. Het online programma begint tijdens de eerste week maandag en eindigt op de vrijdag van de laatste week.

  Hoe kan ik betalen?
  Met Ideal, Creditcard en Paypal.

  Tot wanneer kan ik me aanmelden?

  Het is nooit vooraf bekend wanneer de inschrijving voor de training weer open gaat. Houdt hiervoor mijn social media en nieuwsbrief in de gaten en schrijf je in voor de wachtlijst. 

  Waar kan ik het online programma vinden?
  De communicatie vindt plaats via de besloten community op Whatsapp. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze community. Je ontvangt van mij daarnaast ook 18 weken wekelijks een e-mail met daarin alle informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online academie waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

  Hoeveel tijd gaat dit me kosten? 
  Je besteedt ongeveer 2 uur per week aan dit programma. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten. Alle lessen blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.

  Is dit programma voor beginners of gevorderden?
  Dit programma is voor iedere ondernemer geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit. Het is voor iedere ondernemer die succesvol en financieel vrij wil worden met datgene waarvoor hij/zij hier op aarde is. Waar je dan ook in jouw business staat.

  Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma? 
  Ja, na deelname aan het programma het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijven alle materialen beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen of kijken. Op die manier kan ik weer even heel levendig worden als je naar een filmpje van mij luistert.