Misschien herken je het ook wel: je bent ondernemer, voelt een hele sterke missie, begon met veel passie je bedrijf, en dan komen er allemaal dingen bij kijken als sales doen, marketing, content creatie, enz. Kiezen voor het ondernemerschap betekent zo veel dingen allemaal zelf doen wanneer je net start en/of er nog geen budget is om het uit te besteden. Je hoort mij niet voor niets vaak zeggen dat ondernemerschap de grootste persoonlijke ontwikkelingsreis is die je kunt doen. Je leert zo veel nieuwe vaardigheden, zo veel over jezelf, komt jezelf tegen en ontdekt bijvoorbeeld ook waar je goed in bent en waarin ook niet. Het is zo fijn om te ontdekken wat voor jou werkt en in deze blog neem ik je mee in hoe jij vanuit alignment kunt ondernemen op basis van Human Design. 

Human Design is namelijk een magic marketingtool als je het mij, maar ook alle deelnemers van mijn training vraagt. Maar niet alleen een magic marketingtool, je ontdekt ook jouw persoonlijke salesaantrekkingskracht op basis van jouw design, je persoonlijke contentstrategie, jouw persoonlijke manier van doelen formuleren, visualiseren en manifesteren, of een niche of geen niche voor je werkt, of een klein of groot aanbod voor jou werkt en ga zo maar door. Ondernemen in alignment betekent ondernemen vanuit hoe jij bent designed. 

Wanneer je Human Design als magic marketingtool leert te integreren, dan stap je af van marketing one-size-fits-all frameworks en ga je doen wat werkt voor jou. De meeste businesscoaches of marketingexperts laten je focussen op het vergroten van je bereik en het krijgen van meer mensen in je community. Maar er is iets waar ze geen rekening mee houden: de onzichtbare marketing-energieën die schuilen achter wie je eigenlijk aantrekt. 

Want wat heeft heft voor zin als je tonnen verdiend, maar niet geniet van de reis om daar te komen? 

Of dat je zó graag ervan wil kunnen leven, dat je alle klanten accepteert, maar dat je helemaal niet blij wordt om met ze te werken?

Wij mensen zijn energie wezens en het Universum waarin we leven werkt op basis van frequentie. Als je mensen aantrekt die geen ‘hell yes’ voor je zijn, dan zijn het klanten met een lage resonantie. Jij wil natuurlijk hoge resonerende klanten die de energie hebben waarbij jij voelt: Wauw, wat is het een feest om met jou te mogen werken! Dat is in ieder geval het gevoel wat ik wil hebben met de klanten waarmee ik werk. En werkelijk waar: al mijn klanten vind ik zó leuk! Ik vind het echt een groot feest dat ik met ze mag werken. Ze inspireren mij zo, hebben geweldige missies, groot goud in zich en in de energetische verbinding voelt het kloppend. 

Om alleen nog met zielsklanten te willen werken en je zielswerk via je bedrijf neer te zetten, waarbij je inherente businessgroei wil creëren, is marketing voor alles in het ondernemerschap het beste medicijn om dit te doen. Ze roept jou op om op te gaan staan als nooit tevoren: zodat je stopt met het verbergen van jouw magie, zodat je jouw mogelijke angsten om te worden beoordeeld op jouw waarheden onder ogen gaat zien, zodat jij uniek jezelf gaat zijn. Marketing is een voertuig om onze gaven die we vanaf onze geboorte mee hebben gekregen te gebruiken om anderen te helpen en vooral onszelf te ervaren.

Het gaat dus ook niet om de 100.000 euro per jaar, maar om jouw zielswerk. Marketing zorgt voor zo veel meer dan wat de ondernemerswereld je doet laten geloven. Het is meer dan contentstrategieën, branding, ideale klantoefeningen en het laten groeien van je volgers. Je moet dapper en moedig zijn, boven jezelf uitstijgen en je zielswerk met de wereld delen om door dit fysieke en energetische portaal van zelfexpressie te reizen. 

Human Design helpt je daarbij om de marketingstrategieën en tactieken te zuiveren en diegene los te laten die niet voor jouw energetische blauwdruk zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel strategieën en tactieken waaruit je kunt kiezen, en jouw design laat jou zien wat daarbinnen werkt voor jou. Dat scheelt heel veel uitproberen, ploeteren en dingen doen die niet goed voelen voor jou of niet werken voor jou. 

Wil jij exact ontdekken wat voor jou werkt? Dat kan op de volgende manieren:

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven met de basis, content, marketing, positionering by design, wat de klant van jou verlangt + jouw raadgevers of jij wel of niet op jouw pad zit

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.