De 9 centrums binnen jouw Human Design hebben je zo veel te vertellen. Hier zitten jouw talenten, en het laat je bijvoorbeeld ook zien hoe jij jouw sales doet. Het is daarom zo fijn om per centrum na te gaan of je in dit centrum aligned bent. Ieder centrum heeft namelijk ook een schaduwkant met angsten die daarmee gepaard gaan. In deze blog ontdek je of je aligned bent in je ongedefinieerde centrums, of dat je daar in angst zit. Door dit te ontdekken, kun je de beweging gaan maken naar alignment in je leven en business, zodat alles naar je toe kan komen wat voor jou is bedoeld.

De 9 centrums binnen Human Design

Ik neem je eerst even mee in de 9 centrums. Pak je Human Design chart er maar eens bij. Je ziet hier 9 verschillende vormen staan. Dit zijn de 9 centrums binnen Human Design. Sommige centrum zullen misschien ingekleurd zijn, anderen niet. Wanneer een centrum is ingekleurd, dan is het gedefinieerd. Wanneer het centrum niet is ingekleurd, dan is het niet gedefinieerd. Ik heb in mijn chart 5 centrums ingekleurd (Solar Plexus, wortel, milt, G en keel) en 4 niet (sacraal, hart, hoofd en Ajna). 

In mijn Human Design in Business Training ontdek je per centrum op basis van of je die wel of niet gedefinieerd hebt wat jouw talenten zijn. De gedefinieerde centrums laten namelijk jouw talenten zien, dat haal je uit jezelf. Dat is super fijn om te weten, want het helpt je enorm in jezelf te positioneren op jouw unieke krachten. Je krijgt op een presenteerblaadje waar je heel goed in bent. 

In de training ontdek je ook dat je jouw sales doet vanuit je niet gedefinieerde centrums. Daar ligt namelijk enorm veel wijsheid in verscholen, doordat je in de niet gedefinieerde centrums open staat voor de wereld om je heen. Je haalt dit namelijk niet uit jezelf. Door zo veel energieën van anderen in je niet gedefinieerde centrums te ontvangen door de jaren heen, bouw je hier je wijsheid op en doe je vanuit die wijsheid je sales.

Erken je niet gedefinieerde centrums

Doordat je in de niet gedefinieerde centrums zo openstaat voor de buitenwereld, is dit ook waar je de grootste conditionering opbouwt. Het is namelijk de bedoeling dat je de energie van de ander in deze centrums door je heen laat bewegen, en het weer loslaat. Vaak worden we echter een spons voor de dingen van iemand anders, waardoor we vasthouden wat niet van ons is en ons daarmee gaan identificeren. 

Wat er dan gebeurt, is dat er conditionering ontstaat. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn van jouw ouders wat jij bent gaan dragen, maar wat niet van jou is. Echter is dit patroon er zo sterk in geslopen, dat jij je hiermee bent gaan identificeren. Door de vele klanten die ik heb gecoacht heb ik de schaduwen en de conditionering in de verschillende centrums voorbij zien komen. Hoe enorm ingeprent deze kunnen zijn. In mijn werk, en ook in mijn training, is dat ook wat voorop staat: deconditioneren. Door je schaduwwerk te doen, kun je weer in alignment komen zodat je je in jouw Human Design van de lage expressie naar de hoge expressie verplaatst. Dan kan alles naar je toe komen wat voor jou klaar staat. Beyond your wildest dreams!

In mijn training staan daarom drie dingen centraal: Human design belichamen, schaduwwerk doen, en ondernemerschap vanuit je design. Zodat je weet wie je bent, wat je komt brengen, je jezelf krachtig gaat positioneren met jouw unieke sterke visie, en dat je een aanbod hebt dat staat als een huis, goed verkoopt en je de allerleukste klanten mag dienen. ‘Gewoon’ door jezelf te zijn. En precies daar zit het stuk waardoor ondernemers bovenstaande nog niet ervaren. Je weet bijvoorbeeld al wel dat je goed bent in wat je doet, dat je echt iets komt brengen, maar klanten weten jou nog niet te vinden. Met een paar tweaks in combinatie met schaduwwerk, ga je die klanten aantrekken die zichzelf zijn en kracht uitstralen, die goed zijn in wat ze doen, visie hebben en met jou gaan vliegen. In alles voel: met die klanten wil je alleen nog maar werken. Zij die in beweging komen en mega resultaten boeken.

Echter, om daar te komen, is dat precies waar jij al moet staan: jij moet daarvoor jezelf zijn, kracht uitstralen, goed zijn in wat je doet, in beweging komen, mega resultaten boeken. Is dat al waar jij staat? Ik ga je in deze blog helpen om dat te ontdekken. Ik ga de angsten per niet gedefinieerde centrum met je delen, zodat je kunt kijken of jij daar wel of niet aligned bent. Als je die angst niet voelt, dan weet je dat je aligned bent. Voel je die angst wel, dan weet je dat je niet aligned bent. Wanneer je niet aligned bent, zul je dus nog niet ervaren wat ik hierboven schreef wat je wenst te ervaren. Dan weet je: je hebt werk te doen om je te bewegen naar die hoge expressie, zodat dit allemaal wél jouw werkelijkheid gaat worden. Dat is wat ik jou zó gun!

9 centrums: de angsten per centrum wanneer je deze niet gedefinieerd hebt

De centrums die je niet gedefinieerd hebt, daar ben je kwetsbaar voor conditionering, druk en onzekerheden. Kijk maar eens welke centrums jij niet hebt ingekleurd, en of je daar aligned bent (dan voel je de angst niet) of niet aligned bent (dan voel je de angst wel).

De angsten per niet gedefinieerd centrum zijn:

Ongedefinieerd hoofd: de angst om het antwoord niet te weten, de druk voelen om een antwoord te moeten hebben.

Ongedefinieerd Ajna: de angst om geen mening te hebben, of dat jouw mening door anderen wordt uitgedaagd. De druk voelen om een mening te moeten hebben. 

Ongedefinieerd keel: de angst dat niemand jou ziet, hoort en opmerkt, en de druk voelen om aandacht te trekken.

Ongedefinieerd G: de angst dat je nooit ontdekt wie je bent of waar je naartoe beweegt. De druk om altijd te weten wie je bent en waar je je naartoe beweegt, welke richting je op gaat.

Ongedefinieerd hart: de angst dat je nooit genoeg bent, en de druk voelen om te bewijzen dat je genoeg bent.

Ongedefinieerd sacraal: de angst dat je niet genoeg doet, en de druk voelen om meer en meer te doen.

Ongedefinieerd milt: de angst dat verandering onveilig is, en de druk voelen om dingen vast te houden en het onvermogen voelen om los te laten.

Ongedefinieerd wortel: de angst dat je niet alles gedaan krijgt; de druk voelen om alles af te maken.

Ongedefinieerd Solar Plexus: de angst dat je iemand boos maakt en de druk voelen om vrede te bewaren. 

Zit jij in één of meerdere centrums in jouw angsten? Dit heeft een enorme impact op jouw leven en business. Door daar niet in alignment te zijn, kan niet naar jou toe komen wat voor jou de bedoeling is. Klanten voelen dit, en jij wil dat anders. Je wil vliegen, je wil grote resultaten voor jezelf en je klanten, je wil de allerleukste klanten, die jou moeiteloos weten te vinden, je wil gaan staan voor wie je bent, loslaten wat jou niet dient, ALL-IN gaan op je dromen en dat ook met je klanten doen. Ik kreeg een download om voor de lezers van mijn blog tot morgenavond 23.59 een korting van 555 euro te geven. Dit is een eenmalige kans waarin ik mijn design volg, dus als dit voor jou is, schrijf je dan nu in voor de training

Kies daarom vandaag nog voor een leven + business by design.

Dat kan op de volgende manieren:

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.