Jouw energy type is de fundamentele essentie van hoe jouw energie werkt. Het bepaalt hoe jij manifesteert, als ook wat voor jou belangrijk is om aligned te blijven met de overvloed die voor jou is bedoeld. Jouw Human Design type draagt namelijk een specifieke vibratie die jou de exacte ervaringen in jouw leven laat brengen die je nodig hebt om je te verbinden met jouw overvloed op een manier die veel joy oplevert en duurzaam is. Om het volle effect van de energetische vibratie te ervaren, moet je op manieren handelen die kloppen voor jouw type. In jouw bedrijf vertelt het jou wat jouw super powers zijn en hoe je die implementeert in jouw marketing om jouw zielsklanten naar je toe te trekken. Het verklaart ook wat er mis gaat met je aanbod als je op dit moment niet de gewenste omzet creëert. Verder heeft jouw type ook haar eigen salesportaal: jouw manier van verkopen. Ondernemer of niet: het is dus heel belangrijk om jouw energy type te weten en daar naar te gaan leven + je business ermee te runnen. In deze blog deel ik over de vijf energy types binnen Human Design.

De 5 types

Human Design kent 5 types: Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector en Reflector. De hele wereldbevolking is onderverdeeld in deze vijf types. Daarbij is 8% een Manifestor, 35% een Manifesting Generator, 35% een Generator, 21% Projector en 1% Reflector. Van deze 5 typen is 70% hier om te werken (de Manifesting Generators en Generators), 8% om te initiëren (de Manifestors) en 22% om dit proces te begeleiden en leiden (De Projectors en de Reflectors). Deze vijf typen hebben allemaal een andere energie-uitwisseling met de wereld om hen heen via hun aura. Daarbij heeft ieder type een ander aura en daarmee een voor hen specifieke manier om hun energie te gebruiken in de wereld. Jouw type vertelt jou over jouw vitaliteit en meest basale energetische behoeften, het is de fundamentele essentie van hoe jouw energie werkt. In jouw leven en in jouw bedrijf. Samen vormen de typen de cyclus van al het werk in de wereld: er worden zaadjes geplant, die worden uitgevoerd en afgerond en in dit proces vindt er (bege)leiding plaats. Zo werken we allemaal prachtig met elkaar samen en hebben we elkaar dus nodig. Ik leg nu de vijf types uit.

Manifestor

Het verschil tussen de typen is de energie-uitwisseling en hun aura. In jouw chart kun je jezelf als Manifestor herkennen doordat Manifestors altijd een open sacraal centrum hebben. Het tweede vierkantje van bovenaf is bij jou wit. Verder is bij jou minimaal één van de motorcentra (sacraal, hart, solar plexus en wortel) ingekleurd en verbonden met het keelcentrum. Doordat jij dit motorcentrum of deze motorcentra met jouw keelcentrum hebt verbonden, mag jij als enige type direct initiëren en uitwerken zonder dat je op de buitenwereld moet wachten. Belangrijk is dat je anderen hierin meeneemt en ze erover informeert. Dat is jouw strategie. Een Manifestor heeft een gesloten en afstotend aura. Voor de wereld om hen heen zijn zij daardoor mysterieus, omdat niet goed te vatten is wie de Manifestor is. Hun aura heeft daardoor een grote impact op hun omgeving. Echter stoot hun aura ook af, wat maakt dat ze als niet toegankelijk kunnen overkomen en in hun eigen wereld leven. Voor Manifestors, en ook zeker Manifestors in business, is het daarom heel belangrijk om de juiste mensen en middelen aan te trekken om te doen waarvoor je hier op aarde bent. Manifestors hebben namelijk anderen nodig om hun zaadjes uit te werken en met de juiste mensen om hen heen verandert dat in goud. 

De naam ‘Manifestor’ zegt al genoeg: jij bent hier om te manifesteren. Jij bent hier om ideeën om te zetten in plannen. Het verschil tussen Manifestors en (Manifesting) Generators is hoe de energie werkt en de strategie hoe om te gaan met deze energie. Manifestors mogen de energie die als urge ontstaat altijd no matter what volgen, maar deze is niet zoals bij (Manifesting) Generators een continuüm dat van binnenuit komt. Het komt in sprints en daarna is het belangrijk dat ze daar weer van bijkomen. Manifestors planten de zaadjes in deze wereld, maar zij zijn hier niet om het uitvoerende werk te doen. Dat mogen ze overlaten aan de (Manifesting) Generators die daar de energie voor hebben. In business betekent dit dus ideeën uitwerken in plannen en het dan loslaten wanneer de creatieve flow rondom dat plan of project op is. Wanneer Manifestors namelijk het uitvoerende werk gaan doen, lopen zij leeg. 

Hun energie werkt in sprinten op basis van hun creatieve flow. Het is dus belangrijk als Manifestor deze flows te volgen en niet de energie weg te laten sijpelen met uitvoerend werk waar geen joy op zit. Na deze sprinten die getrokken worden is het ook belangrijk om weer goed te rusten. Als Manifestor mag je dus echt de urge volgen wanneer je ineens voelt ‘dit heb ik te doen’ of ‘wauw, wat een te gek idee’. Ga het meteen uitwerken in die energie. Als dat zaadje is geplant, mag je het vervolgens loslaten en uitrusten. Laat daarin niet anderen vertellen wat jij hebt te doen. Dat weet jij als Manifestor het beste. Wanneer jij namelijk gaat doen wat anderen jou vertellen te doen, creëer je ook een energielek en dat is zonde! Belangrijk dus is om (1) de creatieve flow te volgen en (2) je niet laten vertellen wat je moet doen. Om te zorgen dat jouw energie op peil blijft mag je luisteren naar wanneer jouw lichaam aangeeft te rusten. Wees je bewust wanneer de sprint is getrokken. Voor jouw agenda houdt dit in dat je zo veel mogelijk ruimte mag openlaten voor creatieve flows. Dat kan zich bijvoorbeeld uiten in de ene week maar 10 uur werken en weinig energie of creativiteit voelen stromen, om die week daarop in een gigantische creatieve flow te zitten en een week van 60 uur te draaien. Om daarna weer wellicht een paar dagen of misschien zelfs wel een week weer niet te werken om bij te komen van de sprint. Jij mag echt varen op jouw energie en creativiteit. 

Generator

Generators hebben een open, stralend en welcoming aura. Zij zijn een magneet en trekken – mits in balans – op magnetische manier de mensen en dingen aan die goed voor hen zijn. 

(Manifesting) Generators hebben als enige hun sacraal centrum gedefinieerd. Dat is het tweede vierkantje van bovenaf, die is dan ingekleurd. Dit is het centrum voor work en life force energie en dit betekent dat bij hen als enige typen hun energie uit zichzelf komt en een constante bron is. Dit verklaart direct waarom het de werkpaarden van deze wereld zijn. Jij bent hier echt op aarde om te werken. Daar haal je ook wanneer je jouw design leeft heel veel joy uit. Generators voelen ook vaak dat ‘zij hun werk zijn’. Zij identificeren zich daarmee. Generators worden – mits in balans – iedere dag energiek wakker. Zij kunnen ’s avonds ook pas naar bed op het moment dat hun energie op is. Voor hen is het dus ook heel belangrijk om iedere dag ervoor te zorgen dat hun energie opraakt om te kunnen slapen. Bij mijn vriend zie ik dat bijvoorbeeld in dat hij zich op een dag heel onvoldaan kan voelen als hij zijn energie niet kwijt kan. Terwijl als hij bijvoorbeeld is gaan mountainbiken of wielrennen, hij helemaal opgeleefd terugkomt. Voor een Generator is werk heel belangrijk, want dat is waar hij zijn voldoening uit haalt. Als zijn energie op een bepaald vlak niet lekker stroomt, bijvoorbeeld omdat hij geen joy meer heeft in zijn werk, dan loopt hij leeg. Hij kan soms ook het gevoel hebben dat hij stilstaat en dat maakt hem gefrustreerd (zijn not-self thema). Dit ervaren veel Generators. Generators werken gestaag richting mastery toe, maar doen dat in een soort trap-leercurve. Soms staan ze dan even voor hun gevoel stil op het plateau, terwijl ze in wezen aan het voorbereiden zijn op de volgende stap in hun mastery. Ze hebben dan even wat tijd nodig om daar te komen. Voor een Generator in business vraagt dit ook om te blijven vertrouwen en door te gaan met waar ze mee bezig zijn, mits er nog joy op zit. Om dan achteraf ineens terug te blikken en in te zien ‘wow, wat heb ik ineens veel geleerd!’. Dan was daar ineens die rechte lijn omhoog op die trap, na een tijd van op het plateau voor je gevoel stil te hebben gestaan (ook al doe je dat in wezen absoluut niet, want dit is een heel mooi voorbeeld van ‘stilstand is vooruitgang’).  

Manifesting Generator

Het verschil tussen de Generator en de Manifesting Generator is dat bij de Manifesting Generator een van de motorcentra (sacraal, hart, root of solar plexus) verbonden is met een gedefinieerd keelcentrum. Dit laatste betekent dat de derde vorm van boven naar beneden – het vierkant – ingekleurd is en er een lijntje helemaal is ingekleurd tussen dit centrum en een van de onderste twee of een van de rechter twee centrums (dit zijn de motorcentra). Dit ingekleurde kanaal is wat alle Manifestors hebben en daarmee een eigenschap van dit type. Dat verklaart waarom Manifesting Generators op dit vlak ook een stukje van de Manifestor in zich hebben, omdat zij deze verbinding van motor naar keel ook ingekleurd hebben. Dit betekent dat je snel dingen in de wereld kunt zetten. Het kan zijn dat er 1 motorcentrum verbonden is met jouw keel, maar het kan ook zijn dat dit er meerdere zijn. Dit bepaalt of je meer een Generator bent (als je bijvoorbeeld maar 1 motorcentrum met de keel hebt verbonden) of meer een Manifesting Generator bent (als je meerdere motorcentra met de keel hebt verbonden). Echter zijn jouw strategie en aura anders dan die van een Manifestor, en ben je daarin absoluut een Generator. Wat is dan het verschil in de praktijk met een Generator? Dat jij veel sneller kunt shiften en in de actiemodus kunt komen. Jij bent de doener en werker, waarbij jij meerdere passies hebt die je mag volgen. Jij bent echt een multi passionate. Volg alsjeblieft die passies, want te vaak wordt er in business tegen Manifesting Generators gezegd dat ze focus moeten creeren. Bijvoorbeeld focus op één product of een beperkt aanbod. Niet voor jou, dat werkt juist averechts. Al jouw passies mogen een plek krijgen in jouw bedrijf. Passie is namelijk jouw drijfveer, want wanneer jij doet wat je echt leuk vindt en aligned bent me je design, dan kun jij putten uit een enorme energiebron vanuit je sacrale centrum. Je bent sneller uitgekeken op dingen, terwijl een Generator langzaam naar mastery kan werken en daarin soms ook even op een plateau zit wat voelt als ‘stilstand’, maar wat in wezen een voorbereiding is op de volgende groei die komen gaat. Manifesting Generators zijn in die zin veel meer in beweging. Daarom worden zij ook wel de Tesla’s genoemd, en de Generators de Diesels. 

Projector

Projectors hebben een open aura dat gefocust en absorberend is. Zij zijn gericht op wat er in de buitenwereld gebeurt en hebben vanuit hun kennis en wijsheden snel door wat er in hun omgeving speelt. Ze absorberen daarbij letterlijk hun omgeving. Projectors komen daarom ook het beste 1 op 1 tot hun recht, omdat ze dan met hun open aura de ander helemaal kunnen zien voor wie zij zijn, de ander helemaal absorberen en diep in hun aura kijken. Projectors zien vaak bij de andere types al sneller dan zijzelf wat er speelt of wat zij nodig hebben. Daarom zijn Projectors hele goede coaches en adviseurs voor de overige typen. Zelf merk ik inderdaad dat ik 1 op 1 het sterkst ben en dat ik heel veel zie en voel. Mijn aura is taking it in fast! 

Projectors kunnen in tegenstelling tot de andere typen heel goed het overzicht zien. Zij zijn die kat in de boom die alles overzien. In business is het daardoor super handig om een Projector in je team te hebben, want de Projector kan door de goede vragen die zij stellen en het overzicht dat zij hebben de structuur in jouw business aanbrengen. Zij zijn hier om te leiden en begeleiden. Projectors hebben daarentegen de uitnodigingen van anderen nodig om te floreren. Dat is hun strategie. Zij zijn hier om hun kennis en wijsheden met de wereld te delen, maar alleen als ze die uitnodiging hebben ontvangen. 

Net als de Manifestors en Reflectors hebben ze geen gedefinieerd sacraal centrum zoals de (Manifesting) Generators, wat ook voor Projectors inhoudt dat ze hun energie uit de buitenwereld halen. Zo kunnen ze tijdelijk mee vliegen op de energie van de energieke types, om vervolgens weer alleen op te laden. Ik herken dit bij mezelf heel sterk dat ik op festivals tijdelijk bakken vol met energie heb en met mijn open aura kan mee vliegen op de energie die er heerst. Dit kan ik tijdelijk, want als ik in die energie mee zou blijven gaan, dan put ik mezelf uit. Voor Projectors is het daarom heel belangrijk om te ontladen. Dat doen ze door alleen te zijn, waardoor ze terug kunnen komen in hun eigen aura en daarmee hun eigen energie. Zelf doe ik dit door in stilte te mediteren, in stilte te gaan wandelen of een dutje te doen. Dat is ook de manier waarop een Projector haar business mag runnen: mee flowen met de energie. Voor mij betekent dit vrijwel dagelijks een dutje doen en niet meer dan 4 à 5 uur per dag werken. Vaak roept dit weerstand op, ook zeker bij mezelf in eerste instantie. Totdat ik zelf mocht ervaren hoe efficiënt ik was en dat ik nog steeds heel veel gedaan kreeg. Dat ligt ook in lijn met mijn design, want Projectors zijn de meest efficiënte types zijn, omdat ze spaarzaam met hun energie moeten omgaan. Zij kunnen dus in een korte tijd – mits ze hun energie goed gebruiken – heel veel gedaan krijgen. Om zo meer tijd over te houden om te rusten. Daar vinden ze vaak ook een eigen stijl in. Ik heb zelf bijvoorbeeld mijn eigen werkritme ontwikkeld op basis van ons breinleren en mijn eigen energie-management, die ik met je deel in de bonus masterclass die je bij mijn Human Design in Business Training krijgt. Want op die manier lukt het mij om met 4 werkdagen zowel succesvol een business te runnen als een PhD te doen. Om op de vijfde dag te genieten van mijn mamadag. Het is dus niet zo dat Projectors minder succesvol zijn dan de (Manifesting) Generators omdat ze minder energie hebben, hun energie werkt alleen anders. En als je die energie vanuit jouw blauwdruk op de juiste manier gaat leert te laten stromen – wat je gaat leren door middel van jouw strategie -, dan ontdek je dat je juist super succesvol kunt zijn door minder te doen. En weet je wat het mooie is? De Projectors zijn in die zin de pioniers, want zij zijn hier om de andere typen te laten zien dat we op een nieuwe manier mogen leren werken en leven, waarin veel meer ruimte is voor rusten en ontspannen. 

Reflector

Reflectors belichamen de kleinste groep van de wereld, namelijk 1%. Bij Reflectors is de hele chart wit en daarmee niet gedefinieerd. Dit houdt in dat ze wijd openstaan voor de invloed van anderen. Dat is enerzijds jouw blessing en anderzijds een learning. Vooral in hoe hiermee om te gaan. Want een Reflector reflecteert continu de ander uit zijn omgeving. Zie het als een spiegel, waarbij de ander via jou in zijn of haar spiegel kijkt. Heel belangrijk als Reflector is om daarin duidelijk voor jezelf te hebben dat wat jij de ander spiegelt, niet van jou is. Die ervaringen of emoties mag jij weer loslaten. Wanneer iemand in jouw omgeving bijvoorbeeld emotioneel is, neem jij dat over met jouw open centra. Jouw kracht ligt in een oordeelloos leven leiden. Niets komt bij jou van binnenuit, maar jij haalt alles uit de buitenwereld. Jij kan daardoor goed Zijn, mits je je bewust bent van de continue spiegel die je voor jouw omgeving bent en daarin onderscheid maakt wat van die ander en daarmee niet van jou is. Door jouw Zijn signaleer je wat er speelt. Mensen kunnen letterlijk aan jou aflezen wat de emoties van de omgeving zijn waarin jij je bevindt. Of op een groter niveau: wat zich afspeelt in het collectief. Voor de andere typen ben je daardoor enorm van waarde, want jij spiegelt ze letterlijk waar zij mee lopen of wat bij hen speelt. Jij bent die waardevolle reflectie partner. Jij ziet de potentie van de ander. In business kun je daar anderen enorm mee van dienst zijn door ze te spiegelen waar zij staan en wat zij nodig hebben. 

Ik dacht dat ik een Generator was

Zelf zou ik ook hebben gedacht dat ik een Generator zou zijn geweest, op het energieke stuk na. Ik weet van mezelf dat ik altijd al veel slaap nodig heb gehad. Tegelijkertijd was ik altijd overal bij, was ik super ondernemend, altijd aan het initiëren (dat is geen Projector stijl, maar toen ik er nog niets over wist, zou ik zonder verdere uitleg over de strategie gedacht hebben dat ik dit was) en ik bereikte veel. 

Niets was minder waar. Juist mijn jongste twee broertjes en ik zijn Projectors, en mijn oudste broertje een Manifesting Generator. Dat had ik nooit verwacht! Maar daar ben ik absoluut geen uitzondering in. Want heel vaak leven we het tegenovergestelde van ons design, wat ook veelal komt door onze opvoeding. Mijn moeder is een Manifesting Generator. Het zou me niet verbazen als mijn vader een Generator is, want ik ken niemand met zo veel energie. Als dochter van twee super energieke ouders dacht ik ook altijd: Hoe kan ik uit dezelfde ouders komen en zo’n andere energie hebben? Ik lag altijd als eerste op bed, had mijn dutjes echt nodig die niemand anders in de familie deed? Human Design gaf mij het antwoord. 

Tegelijkertijd betekende dat voor mij heel erg deconditioneren. Zo heb ik eerst heel erg moeten wennen aan het feit dat ik een Projector was. Toen ik mijn reading ontving en er stond ‘dat ik minder energie heb dan de rest van de wereld’, zat daar ontzettend veel weerstand. Wellicht heb jij dat nu ook ervaren, dat je bij sommige stukken voelt ‘zo wil ik niet zijn’. Die gevoelens mogen er allemaal zijn. Ze zijn zelfs heel verklaarbaar, want het blijkt dat heel veel mensen in de wereld het liefst een Manifestor willen zijn: de zaadjes mogen planten. Echter, als je dat niet bent, zoals ik, dan heeft het geen zin om dat tegen te werken. Want hallo, dit is wie jij bent! Dit ben jij als unieke wezen en je bent perfect zoals je bent. In dit proces van je ware zelf ontdekken kan er dus van alles naar boven komen. Alles mag er zijn. Stop gevoelens niet weg, maar ben ermee. Want wanneer je het gaat accepteren, accepteer je gewoon letterlijk weer een stukje van jezelf. Wanneer je er echter tegen gaat werken, werk jij tegen wie jij in wezen bent. En trust me, I’ve been there. Nu ik mijn type leef kan ik alleen maar zeggen: het is zo veel fijner, moeitelozer en lichter geworden! Ik ben nu heel blij en ook trots op dat ik een Projector ben.

Even terug naar dat deconditioneren. Want jouw opvoeders zijn dus heel belangrijk voor jou (geweest). Ik wil daarin een leuke oefening met je doen. Stel je even voor dat je kinderen hebt, of denk aan jouw kinderen, of als je geen kinderen wenst, denk dan aan neefjes of nichtjes. Wat zou jij jouw kinderen willen meegeven? 

Toen onze dochter Jada was geboren stelde Arnoud mij deze vraag. ‘Wat zou je Jada willen meegeven?’. Mijn antwoorden bestonden onder andere uit ‘helemaal jezelf kunnen zijn’, maar ook uit ‘nog even lekker aan tafel blijven zitten na het eten’. Jada is een Manifesting Generator. Zij wordt opgevoed door een Generator vader en een Projector moeder. Ik als Projector vond dat in mijn familie we altijd zo snel weer na het eten verder gingen met de orde van de dag of avond. Ik bleef dan nog altijd even zitten en kon dan echt nog niet in de actiemodus komen om al direct alles op te gaan ruimen en schoon te maken. Ik keek dan altijd toe hoe iedereen weer in de weer ging (ook mijn mede Projector broertjes, die duidelijk in de energie van mijn ouders meegingen). Als ik dan bij anderen ging logeren dan genoot ik ervan als iedereen nog even rustig aan tafel bleef zitten. Dat leek me dus iets fijns om met Jada te kunnen doen. Echt de tijd nemen. 

Ohhh wat heb ik gelachen toen ik over Human Design en eetsituaties las. Een Projector blijft na het eten het liefst nog even zitten en alles observeren, terwijl de energieke types (zoals mijn moeder, Arnoud en ik gok ook mijn vader) direct van tafel opstaan. In ons huishouden is dat ook zo, dat ik vaak blijf zitten en dat Arnoud al alles op gaat ruimen. Ook daar kijk ik dus toe en tafel ik nog even na. Nu snap ik waarom! En tegelijkertijd gaf mij dit ook een heel belangrijk inzicht. Namelijk, dat dit iets is wat ik juist niet aan Jada wil meegeven in haar opvoeding als dat niet bij haar past. Als Manifesting Generator zal zij ook direct na het eten weer in de actiemodus willen komen en dat vind ik als moeder met de kennis die ik nu heb prima. Weer zo’n mooi voorbeeld van wat Human Design mij heeft gebracht. Want stel je voor dat ik dit zo graag had gewild, mijn zin had doorgeduwd als onderdeel van ‘dat dat een goede opvoeding is, of dat we die tijd samen moeten hebben, of die rust’, terwijl ik daarmee mijn dochtertje iets opleg wat niet bij haar blauwdruk past.. Dat had voor zo veel onrust en van allerlei andere emoties kunnen zorgen. Onnodig, in mijn ogen. 

Dit liet mij inzien hoe belangrijk het is je bewust te zijn van jouw eigen type, en hoeveel het dus ook kan doen voor jou als je de types van jouw ouders kent, als ook van jouw kinderen. Voor mij viel er enorm veel op z’n plek! 

Jouw type en jouw bedrijf

Die puzzelstukjes vielen niet alleen groots in mijn privéleven op z’n plek, maar ook in mijn bedrijf. Zo bepaalt jouw type:

✅ Hoe jij manifesteert

✅ Wat voor jou belangrijk is om aligned te blijven met de overvloed die voor is bedoeld

✅ Wat jouw marketing super powers zijn om jouw zielsklanten naar je toe te trekken

✅ Het verklaart wat er mis gaat als je met jouw aanbod op dit moment niet de gewenste omzet creëert

✅ jouw salesportaal: jouw persoonlijke manier van verkopen.

✅ of een niche wel of niet voor jou werkt

✅ of een klein of groot aanbod voor jou de bedoeling is.

✅ de unieke rol die jij als ondernemer vervult.

Wil jij ontdekken hoe jij jouw energy type volledig kunt gaan leven en kunt gaan inzetten in jouw bedrijf?

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven met de basis, content, marketing, positionering by design, wat de klant van jou verlangt + jouw raadgevers of jij wel of niet op jouw pad zit

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.