Heb jij gate 40 gedefinieerd? En is jou al opgevallen dat gedeelde kantoorruimtes niet voor jou werken? Dat je bijvoorbeeld helemaal niet blij wordt van co-working spaces? Of alleen als je daar jouw eigen ruimte hebt? Lees dan vooral deze blog, dan leer je begrijpen waarom.

Human Design 

Ik neem je eerst even mee in Human Design, zodat je begrijpt waar het over gaat en hoe je ontdekt of je gate 40 gedefinieerd hebt. Binnen Human Design zijn er 64 gates. Dit zijn de getallen 1 t/m 64 die je in jouw chart ziet. Sommige van die getallen zijn omcirkeld, anderen weer niet. Wanneer een getal, of ook wel een gate, omcirkeld is, dan betekent het dat je deze gate hebt gedefinieerd. Wanneer een gate niet omcirkeld hebt, dan heb je deze niet gedefinieerd. Bij een gedefinieerde gate betekent dit dat je dit uit jezelf haalt, bij een niet gedefinieerde gate betekent dit dat je hier ontvankelijk bent voor jouw omgeving omdat je dit niet uit jezelf haalt. 

Gate 40

Kijk nu nog een keer naar jouw chart en kijk dan eens of gate 40 omcirkeld is. Deze gate bevindt zich in het hartcentrum, wat het kleinste centrum is: het kleine driehoekje aan de rechterkant. Deze gate vertelt jou wat voor jou de fijnste plek is om te werken. Daar vertel ik je nu meer over.

The gate of aloness: de gate van alleen zijn

Gate 40 is de gate van aloness, ofwel alleen zijn. Wanneer je de vertaalslag maakt naar het ondernemerschap en naar hoe jij het beste gedijt in werkomgevingen, dan laat deze gate jou zien dat jij het beste alleen werkt. Als je deze dus hebt gedefinieerd (omcirkeld). Gedeelde kantoren werken daardoor niet voor jou. Iemand anders in je space hebben kan namelijk enorm veel impact op jou hebben.

Jij moet jouw eigen space hebben

Jij moet dus jouw eigen space hebben om alleen te kunnen werken. Creeer daarom geen bedrijf waarbij mensen in dezelfde ruimte met jou werken. Voor het werken met een team is dit ook heel belangrijk. Zorg dat jij een eigen kamer hebt, een eigen toevluchtsoord om alleen te kunnen zijn. Heb jij dat nu al op dit moment?

Jouw environment

Naast gate 40 zijn er nog een aantal andere onderdelen binnen jouw Human Design die meespelen in wat voor jou het juiste werkritme is en wat voor jou de meest voedende werkplek is. In mijn Human Design in Business Training ontdekt je bijvoorbeeld welke werkomgeving het meest voedend voor jou is. Of dat bijvoorbeeld een consistente omgeving of juist een veranderende omgeving is. Je ontdekt ook jouw persoonlijke ritme: hoe jij informatie verwerkt, hoe je over dingen denkt, en hoe je ze dus opslaat en herinnerd. Dit verklaart bijvoorbeeld ook of je wel of niet in het onderwijssysteem kon gedijen. Je ontdekt daairn ook of je meer creatief en fantasierijk bent, of juist meer logisch en feitelijk. 

Dit is een fractie van wat je in de training over jezelf ontdekt om te kunnen gaan ondernemen naar hoe jij bent bedoeld, waardoor het veel meer gaat stromen. Een juiste werkplek, werkomgeving en werkritme kunnen alleen al zó’n enorme impact hebben op jou en jouw bedrijf.

Voel jij vanuit jouw autoriteit een ‘ja’ om dit allemaal voor jezelf te gaan ontdekken? Voel je een ‘ja’ op de korste weg naar een succesvol bedrijf, omdat je precies gaat doen wat bij jou past? Schrijf je dan hier in voor mijn Human Design in Business Training. Je krijgt direct en voor onbepaalde tijd toegang. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Zie ik je daar?