Toen ik onlangs de Human Design in Business Challenge gaf, deden er veel (Manifesting) Generators mee die aangaven die life force energy die zij in hun sacrale centrum hebben ingebouwd, helemaal niet bij zichzelf herkennen. Ze ervaarden juist weinig energie, waren zich wel of niet bewust van energielekken en konden zich daardoor nauwelijks in hun design vinden. Hoe dat komt? Dat leg ik in deze blog uit.

Manifesting Generators en Generators vormen samen ruim 70% van de wereldbevolking. Het zijn de bouwers van deze wereld. Zij worden ook wel de ‘energy types’ genoemd, omdat zij als enige hun sacraal centrum hebben gedefinieerd, wat betekent dat zij als enige een ingebouwde life force energy hebben. Zij staan, mits ze in balans zijn, iedere dag met energie op en kunnen ook pas gaan slapen als hun energie op is. Maar(!), en dit is een belangrijke maar, die energie is er dus alleen wanneer je in balans bent. 

Hoe kan het dan dat je die energie niet voelt? En waardoor raak je dus uit balans? Bijvoorbeeld doordat je verslaafd wordt aan die energie. Je weet niet goed wanneer je moet stoppen en wat energiegevers en energievreters zijn. Je zit continu in die doe-energie en vindt geen rust.

Hoewel jij een energy type bent, betekent dit niet dat je niet hoeft te rusten. Dit is voor jou juist heel erg belangrijk, omdat de niet-energieke types (Manifestors, Projectors en Reflectors) tijdens de dag jouw energie kunnen gebruiken. Dit komt omdat zij allen een open sacraal centrum hebben, wat betekent dat zij ontvankelijk zijn voor de energie van (Manifesting) Generators en hier tijdelijk op kunnen meeliften. Dan liften ze dus mee op jouw energie. Wanneer jij je hier niet bewust van bent en geen grenzen aangeeft, raak je uitgeput. Mensen snoepen dan letterlijk jouw energie op. 

Als Projector kan ik bijvoorbeeld tijdens een seminar of festival tijdelijk heel goed mee op de energie van (Manifesting) Generators. Die kunnen mij echt laten vliegen. Daarna is het belangrijk daar voor mezelf afstand van te doen en in mijn eigen aura terug te komen en in stilte op te laden. Voor de (Manifesting) Generator is het ook belangrijk om weer even alle meelifters los te laten en terug te komen in hun eigen energie. Want eindeloos mensen laten meeliften put jou uit.

Wanneer jij als (Manifesting) Generator nu dus geen of onvoldoende energie voelt, dan komt dat doordat anderen op jouw energie meeliften, je je hier niet bewust van bent, of dat je dat wellicht wel bent, maar dat je niet goed jouw grenzen aangeeft, of dat je de slaaf bent geworden van jouw eigen energie waar je onvoldoende even uitstapt om van op te laden. Het kan ook een combinatie van deze factoren zijn. Hoewel jij dus wél een energy type bent, is voor jou rusten en opladen ook echt belangrijk. Ik hoop dat deze blog jou daarin heeft mogen inspireren. 

Wil jij dieper in Human Design duiken?

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven met de basis, content, marketing, positionering by design, wat de klant van jou verlangt + jouw raadgevers of jij wel of niet op jouw pad zit

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.