Alleen Projectors kunnen een G-autoriteit hebben. Van de 21% Projectors in deze wereld, heeft ongeveer 3% een G-autoriteit. Toevallig dat ik er twee in mijn directe netwerk heb en daardoor heb mogen ervaren hoe prachtig zij tot beslissingen komen. In deze blog deel ik over deze autoriteit. 

G autoriteit

Wanneer jouw solar plexus, sacraal, milt en ego centrums niet zijn gedefinieerd en jouw G-centrum (het vierde centrum van bovenaf) is ingekleurd, dan heb jij een G-autoriteit. Met deze autoriteit drukt het Zelf (jouw G-centrum) zich uit via het keelcentrum. Het G-centrum is het centrum van onze identiteit: van onze ware zelf, onze hogere Zelf. Die verbinding met onze hogere Zelf vindt in dit centrum plaats. Daarnaast is het ook het centrum van liefde en richting. 

Hoe jij beslissingen maakt

Voor jou is het belangrijk om al pratende met anderen tot beslissingen te komen. Jij moet jezelf horen praten om tot antwoorden te komen. Hierbij gaat het niet over de combinatie van het jezelf horen vertellen in met wat je gesprekspartner vervolgens zegt, want hun mening of advies is niet wat telt in jouw beslissingen, maar het gevoel wat jij krijgt wanneer je jezelf over een beslissing hoort praten. Dat je bijvoorbeeld merkt wanneer je een huis wil kopen, dat je in een gesprek met een familielid ineens voelt hoe super enthousiast je hierover wordt, waardoor je weet: dit is de juiste beslissing. Dit is overigens niet te verklaren vanuit je hoofd of te beschrijven vanuit een emotie. Je hoort het dan als gegrond klinken vanuit jouw ware Zelf. 

Hoe weet je dan of iets een juiste beslissing is? Door te praten komt dit tot uiting. Let maar eens op wat er uit je mond komt. Dit vertelt jou namelijk heel veel over jouw identiteit en richting, en dus de beslissingen die jij in het leven maakt. Wanneer jij de voor jou juiste kant op gaat of praat over jouw authentieke richting van jouw pad in dit leven, dan voelt wat uit jouw mond komt zuiver. Het komt er uit zonder dat je er te veel over nadenkt.

Als je met iemand praat en wat je zegt niet duidelijk is, niet zuiver voelt, niet authentiek klinkt en je merkt dat je er veel over moet nadenken, dan klopt het niet en is het niet de juiste beslissing die je te maken hebt. Je merkt dat aan dat je bijvoorbeeld heel erg in je hoofd zit, dat het verwarrend voelt, je er niet bij kunt komen, er gebruik aan duidelijkheid is of je een ongemak ervaart: dan weet je dat je dus niet op het juiste spoor zit. 

Gebruik dan jouw strategie als Self-Projected Projector

Wanneer dit laatste jou overkomt, ga dan even terug naar jouw strategie. Ben ik hiervoor uitgenodigd? Wanneer dit zo is: voel ik dan in het gesprek met de ander of met mezelf dat dit iets voor mij is? Word ik erkend, gezien en gehoord voor wie ik werkelijk ben? Of sta ik op het punt deze keuze te maken vanuit wie ik niet ben? Dat laatste komt namelijk bij heel veel Projectors met een G-autoriteit voor, omdat zij veel open centra hebben en daardoor makkelijk iets van de ander kunnen overnemen wat niet van hen is. Jezelf deze vragen stellen helpt je dus enorm in de juiste beslissingen te maken. 

Jij hebt veel open centrums in jouw design

Met een G-autoriteit zijn sowieso jouw onderste 5 centra open. Daarnaast kunnen jouw Ajna en/of hoofdcentrum ook nog niet gedefinieerd zijn. Dit betekent dat je sowieso op alle vijf de onderste centra ontvankelijk bent voor anderen. Door de open centra kom je in de verleiding om mentaal beslissingen te nemen. Belangrijk voor jou is dat wanneer je wordt erkend en wordt uitgenodigd voor wie jij bent, dat je er dan over praat om te herkennen wat goed voor jou is. Het gaat hierbij over het horen van jouw eigen waarheid in jouw eigen stem en woorden. Klinkt het als mentaal of emotioneel gebrabbel? Of klinkt het als gegrond in jouw Zelf? 

Daarbij is het soms gemakkelijker om dit telefonisch te doen, dan face to face. Wanneer je namelijk iemand live in jouw energie hebt, dan kun je met jouw openheid heel makkelijk de energie van de ander overnemen en die mogelijk als jouw eigen energie gaan voelen. Daardoor kun je logischerwijs als je jezelf hoort spreken, je andere dingen horen zeggen omdat je beïnvloed wordt door de emoties van die ander. Je waarneming wordt vervormd en daardoor maak je niet de juiste beslissingen. 

Mijn broertje heeft een G-autoriteit en voor hem werkt het dus veel beter om met mij te bellen, dan in mijn bijzijn een gesprek met mij te voeren over een te maken beslissing. Via de telefoon is de juiste afstand er voor hem om bij zichzelf te blijven, terwijl in mijn bijzijn hij door mijn emoties met mijn emotionele autoriteit wordt beïnvloed. Dat is wat hij nu ook steeds meer bij zichzelf herkent: hoe open hij staat voor de energieën van anderen en hoe makkelijk hij die overneemt. 

Voor jou is het dus heel belangrijk om jezelf te horen spreken om zo tot de juiste beslissingen te komen en te leren hoe jouw openheid daarin een rol speelt en je dicht bij je eigen energie kunt blijven. Heb je daar hulp bij nodig? Ik ben er voor je. 

  • Doe mee aan mijn gratis Human Design in Business Challenge

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ waarvoor je een stukje ziel moet inleveren en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Krijg inzicht in jouw unieke talenten.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training

Dit is een online programma voor soulpreneurs die klaar zijn om hun bedrijf vanuit alignment met hun Human Design te gaan runnen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je wordt gezien, begeleid en supported door een Projector die al haar kennis en wijsheden met je deelt voor het aantrekken van fantastische zielsklanten, en meer ease, flow en overvloed in jouw leven en bedrijf op een manier die werkt voor jou en goed voelt voor jou. Je stapt af van one-size-fits-all business, money mindset en Wet van Aantrekking formules en krijgt maatwerk van het allerhoogste niveau.