Net als de G-autoriteit is ook deze autoriteit alleen mogelijk voor Projectors. Deze autoriteit is zeer zeldzaam: slechts 0,5% van de wereldbevolking heeft deze autoriteit! Wanneer je deze autoriteit hebt, word je een ‘Mental Projector’ genoemd. In deze blog ontdek je alles over deze prachtige zeldzame autoriteit. 

Mentale autoriteit (in je chart: mental authority of ‘none’ authority) 

Wanneer alle centrums onder het keelcentrum niet gedefinieerd en dus niet ingekleurd zijn, dan heb je een mentale autoriteit. Daarbij kunnen alleen de bovenste drie centrums ingekleurd zijn (jouw keel, Ajna en hoofd). Jij hebt daardoor geen innerlijke autoriteit – dat zie je ook doordat de centrums in jouw lichaam allemaal wit zijn en in jouw keel en/of hoofd ingekleurd -, maar een mentale autoriteit. Dit betekent dat je geen directe autoriteit hebt, zoals de eerdergenoemde autoriteiten in de vorige blogs. Het komt bij jou niet uit jezelf, waardoor jij gebruik mag maken van anderen of van de tijd. In sommige charts die je kunt downloaden staat er daarom ‘none’ achter ‘authority’. Dit komt dus omdat een mentale autoriteit niet wordt gezien als een innerlijke autoriteit, maar een uiterlijke. Waardoor het niet specifiek in het lichaam zit, maar proces-gebaseerd is.  

Hoe jij beslissingen maakt

Het hebben van een mentale autoriteit betekent niet dat je beslissingen neemt vanuit je hoofd. Deze autoriteit wordt zo genoemd omdat je sacraal, solar plexus, milt, ego en G-centrum open zijn, terwijl in ieder geval je Ajna gedefinieerd is. Voor jou is het belangrijk dat je jezelf hoort praten, waardoor je weet of het de juiste beslissing is op basis van of iets logisch klinkt. Het gaat daarbij echt om hoe het klinkt voor jou. Je bent daarin heel ontvankelijk voor de energie en conditionering van anderen, omdat je zo veel open centrums hebt. Jij hebt mensen in jouw omgeving nodig die jij kunt vertrouwen en die jou als Projector uitnodigen (jouw strategie) om te praten, zodat jij naar jezelf kunt luisteren over datgene waarover je een beslissing hebt te nemen. Het wordt aangeraden om hier met meerdere mensen over te praten, want jij hebt het nodig om met anderen te kunnen reflecteren. 

Overhaast beslissingen dus niet. Je moet namelijk de tijd nemen om het verbaal te verwerken, want het horen van je eigen stem geeft je uiteindelijk duidelijkheid. Wat om jouw geduld vraagt. Wanneer je dus nadat je met fijne mensen om je heen bent uitgepraat merkt dat bijvoorbeeld het aanbod dat je voor ogen had niet goed voelt, vertrouw dan op dit gevoel. Die duidelijkheid komt voor jou in een gesprek, dus voel je vooral niet bezwaard wanneer je spraakzaam bent. Dat is jouw beslissingsmechanisme. Wanneer je geen vertrouwde klankborden om je heen hebt om je beslissingen op af te stemmen, praat dan in de voicememo op je telefoon en luister deze terug. Een belangrijke side note is dat met zo’n sterke mind als Mental Projector de neiging hebt om een beslissing te rationaliseren, in plaats van te vertrouwen op wat er naar voren is gekomen toen je jouw eigen stem hoorde. Je wil het met je hoofd rechtvaardigen, verklaren, het om te buigen, enz. Echter kun je dit niet uitleggen met je hoofd. Je weet het wanneer je het weet wanneer je jezelf hebt horen spreken. Daarin moet je vertrouwen op de waarheid die je hebt geuit vanuit de gesprekken en op de duidleijkheid die je door dit proces hebt bereikt. 

Jij hebt enorm veel potentieel in je

Jij bent een natuurlijke leider en visionair. Jij bent designned om jouw krachtige intellect te gebruiken om begeleiding en informatie aan anderen te geven. Jouw unieke inzichten, perspectieven en ideeën zijn bedoeld om anderen te inspireren en zijn enorm transformerend. Als Projector ben je niet voor iedereen, dus niet iedereen zal hiervoor openstaan, maar dat is helemaal oké. Jij bent er voor jouw mensen.

Als Mental Projector ben je super sensitief en heb je enorm veel potentieel en heel veel wijsheid in je! Je doet namelijk in je open centra wijsheden op, en doordat je zo veel open centra hebt, heb jij dus enorm veel wijsheid in pacht! In het ondernemerschap doe je je sales via je niet gedefinieerde centra. Dat alleen al laat jou inzien dat jij sales doet vanuit heel veel van jouw centra, omdat die allemaal niet gedefinieerd zijn. In al die centra ben jij een spiegel en reflectie voor de buitenwereld, waardoor mensen klant van jou willen worden door wat jij ze spiegelt. 

Je moet wel op de juiste plek zijn

Het is echter wel heel belangrijk door wie en welke plekken jij wordt omringd, omdat je dus zo open staat voor jouw omgeving. Deze autoriteit wordt daarom soms ook wel de ‘environment authority’ ofwel ‘omgeving autoriteit’ genoemd. Wanneer je namelijk op de verkeerde plekken bent, ben je niet jezelf. Doordat jij jouw omgeving zo spiegelt, kun je dit herkennen aan hoe je je voelt. Wanneer jij je als Mental Projector succesvol voelt (je signature), of een andere positieve emotie, dan weet je dat je omringd bent door de juiste mensen en de juiste omgeving. Voel je je echter gebroken, moe, niet gezien en gehoord, bitter, enz., dan weet je dat je niet in de juiste omgeving en/of met de juiste mensen bent. Op de juiste plek voel jij je aligned, wat te herkennen is aan het gevoel van succesvol te zijn, en dan gaat alles veel meer moeiteloos voor je. Met betrekking tot het nemen van beslissingen is het daarbij belangrijk om dus een paar mensen om je heen te hebben waar jij je goed bij voelt die jou dus helpen om de juiste beslissingen te maken. 

Voor jou is het dus heel belangrijk om gesprekken met anderen te voeren om zo tot de juiste beslissingen te komen en te leren hoe jouw openheid daarin een rol speelt en je dicht bij je eigen energie kunt blijven. Heb je daar hulp bij nodig? Ik ben er voor je. 

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.