Ik moest onlangs zo om mezelf lachen. In mijn vorige blog schreef ik over hoe ik mijn challenge een complete upgrade had gegeven. Ik kreeg toen zo’n mooi inzicht. Dat gaat over dat ik iedere keer denk dat ik de heilige graal heb ontdekt, dat een tijdje ook zo is, en dan als ondernemer ontdek dat het nog zó veel beter kan omdat ik weer verder gegroeid ben en nog veel meer mijn Human Design ben gaan belichamen. Dan kom ik op het punt dat mijn strategie en autoriteit me weer brengen bij de beslissing om het weer anders aan te pakken, dan ga ik dat doen, en dan denk ik weer de heilige graal te hebben ontdekt totdat mijn groei me weer anders laat zien. Mijn design is hierin altijd leidend en laat me zien wat mijn pad is. In deze blog neem ik je er in mee.

Als ondernemer begin je gewoon ergens, toch?

Als je als ondernemer start met je bedrijf, dan is het allerbelangrijkste altijd dat je begint. Je moet het gewoon gaan doen. Toch had ik zelf zó graag mijn eigen Human Design in Business challenge, reading en training willen hebben gehad toen ik aan mijn ondernemersavontuur begon, omdat ik dan direct voor mijn persoonlijke succespad had kunnen kiezen en dit me zó veel bitterheid, bloed, zweet, tranen, geld, energie en tijd had bespaard! Dat is nogal wat, he? 

Laatst stapte een ondernemer to be precies om die reading in de training. Ze zei: ik wil het gewoon direct goed doen. Dat vond ik zo moedig! Ik kon dat alleen maar heel erg toejuichen. Human Design laat je namelijk zien wat jouw authentieke pad is in hoe jij mag ondernemen. Daardoor kun je bijvoorbeeld direct een aanbod voor jezelf creëren dat ook daadwerkelijk gaat verkopen, je kunt direct aligned in je content verschijnen zodat je er ook echt klanten mee aantrekt, je kunt direct op een diep niveau impact maken en dienen door jezelf te zijn. Dat bespaart ontzettend veel tijd, energie en geld omdat je niet in de one-size-fits-all ondernemerstactieken, strategieën, enz. moet gaan ontdekken wat wel en niet voor je werkt. Nee, je krijgt gewoon direct op een presenteerblaadje exact wat uniek voor jou werkt. Ik zei al: ik zou willen dat ik dit aan het begin had gehad. Dit is precies de reden waarom ik dit nu aan al ruim 1500 ondernemers heb doorgegeven: zodat zij allemaal hun succespad op hun eigen authentieke manier kunnen bewandelen. Het is echt mindblowing wat er gebeurt als je voor dit pad kiest.

Mocht je dan starten als ondernemer, dan voelt het niet meer als een vis die in een enorme oceaan zwemt, maar dan heb je direct een compleet uitgestippelde route hoe daar te komen waar jij wenst te komen. Je hebt niet het gevoel ‘maar wat te doen’, maar vaart heel duidelijk koers door jouw strategie en autoriteit te volgen. Je weet ook precies waar en hoe je moet beginnen, dus ‘ik weet niet waar te beginnen’ en misschien eerst uren Netflixen en niet in beweging komen sla je lekker over. En dan…

Dan ga je enorm groeien en vind je iedere keer weer de heilige graal opnieuw uit

En dit vind ik zo heerlijk! Ik weet nog dat ik in 2018 mijn eerste salespagina maakte en ik me mega succesvol voelde (dat is mijn signature emotie als Projector). Als ik nu naar die eerste salespagina kijk, dan lach ik liefdevol naar mijn versie van toen, omdat ik nu op zo’n andere plek sta. 

Ik zie mezelf ook nog in 2019 mijn allereerste webinar geven. Ik had me er toen super goed in verdiept en het voelde ook toen weer alsof ik de heilige graal had ontdekt. Ik voelde me heel succesvol en ging lekker webinars geven. Nu, 5 jaar later, ziet mijn webinar er heel anders uit en lach ik ook weer liefdevol naar mijn versie van 2019, omdat ik ook nu weer op een compleet andere plek sta.

Het bijzondere is dat in die tussenliggende tijd ik zo vaak aan mijn salespagina’s en webinars heb gesleuteld. Iedere keer weer met de groei, kennis, inzichten en het belichamen van mijn design bracht ik een upgrade aan. Ik was dan de vorige versie ontgroeid doordat ik zo was gegroeid, belandde dan vaak in bitterheid (mijn not-self emotie) omdat ik voelde dat het beter kon, volgde dan vervolgens mijn strategie en autoriteit en verbeterde de pagina of het webinar. Daarmee verplaatste ik me van bitterheid naar succes, en voelde mijn salespagina of webinar weer aligned, wat direct ook in de klanten die ik mocht dienen zichtbaar was.

Iedere keer denk ik dus de heilige graag te hebben ontdekt

Het grappige is dus dat ik iedere keer de heilige graal denk te hebben ontdekt. Totdat ik verder in mijn Human Design experiment ga, ik mezelf nog zo veel beter leer kennen, enorm groei, heel veel van anderen leer, dan zie en voel waar het weer beter kan, mijn design me ook naar die plek toe leidt, en dan is ineens wat ooit als de heilige graal voelde, dat niet langer meer. Dan komt er weer een upgrade, en zo groeit mijn hele bedrijf met mij mee. 

Ik kan me nu nog niet voorstellen waar ik over 5 of 10 jaar sta. Waarschijnlijk lach ik dan weer liefdevol om de heilige graal die ik op dit moment denk ontdekt te hebben, en dat het dan nog zó veel beter, authentieker, sterker, meer dienend en converterend kon. Wie weet! 

Als ik één ding zeker weet, dan is het dat het belichamen van mijn design in mijn business mij dit succespad laat bewandelen. Ik volg mijn strategie en autoriteit, en breng iedere keer de upgrade aan wanneer zij mij laten zien dat dit weer mag. Er komen dan ook altijd de teachers, boeken, cursussen, enz. op mijn pad om die volgende upgrade te maken, en heel vaak komt het ook uit downloads voort vanuit mijn 20-57 kanaal. Dat is mijn zachte intuïtieve kracht waarbij ik door krijg wat er in het nu mag gebeuren. 

Ik denk dus nu weer de heilige graal te hebben ontdekt, totdat mijn signature emotie op een bepaald moment weer naar mijn not-self emotie gaat en bijvoorbeeld mijn salespagina’s en webinar niet langer meer aligned voelen. Vervolgens beweeg ik mezelf dan weer naar succes (mijn signature emotie) door de juiste upgrade aan te brengen, waardoor alles weer aligned raakt en dit in een continue klantenstroom wordt beantwoord. Je leest het: je business runnen met Human Design laat je precies het succespad bewandelen wat voor jou de bedoeling is. Waarin jouw business en jij met elkaar mee groeien, en jij je daarin mag laten leiden door jouw strategie en autoriteit. Want dat is de manier waarop jij een aanbod creëert dat verkoopt, salespagina’s schrijft die aligned zijn, klanten ‘ja’ zeggen, je op een diep niveau mag dienen, je grote kansen aantrekt en soepeler grote resultaten creëert. En nog zo veel meer!

Wil jij dit allemaal?

Dat kan op de volgende manieren:

  1. Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in jouw unieke talenten.

  • Ontvang een Human Design in Business Reading

Deze reading is voor ondernemers (to be) die met kleine veranderingen, met meer natuurlijke flow, impact en (zakelijk) succes willen ondernemen. Je wenst een gebruiksaanwijzing voor het ondernemerschap die je er voor de rest van je (ondernemers)leven bij kunt pakken, en je de kortste en meest authentieke weg naar succes wijst. 

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.