Ieder energy type binnen Human Design heeft zijn eigen aurawerking die de aard van de interactie van elk type met de wereld bepaalt. Jouw aura is het holistische energieveld dat jou omringt en uitstraalt. Het is het mentale en emotionele veld om ons heen dat onze identiteit, onze definitie en onze conditionering bevat. In deze blog leg ik de aurawerking van ieder energy type uit.

Misschien heb je het al eens voorbij zien of horen komen. Dat de Manifestor een intimiderend en afstotend aura heeft. Of dat de Projector een absorberend aura heeft. Maar wat betekent dat nou precies? Ik merk zelf dat sinds ik de werking van mijn eigen aura heb ontdekt, er zo veel op z’n plek viel en nog steeds valt. Ik snap nu met mijn absorberende en gefocuste aura als Projector waarom ik altijd alles wat er in ruimtes gebeurt absorbeer. Waarom mij zo veel opvalt, wat anderen vaak niet opvalt. Ik snap nu ook waarom kleine details mij opvallen. Ik zie de details. Ik heb die focus. En door dat te weten dat dit is hoe ik ben designed, kan ik dit in mijn leven en bedrijf nog veel meer als kracht inzetten. Dat is wat ik met deze blog wil bereiken. Dat je jouw aura beter leert te begrijpen en het voor jezelf en je bedrijf kunt inzetten in de interactie met de wereld. 

Ik leg nu per energytype uit hoe hun aura is. 

Manifestors

Het aura van de Manifestor is gesloten, op zichzelf staand, intimiderend en afstotend. Als een Manifestor dit ontdekt, ontstaat er vaak weerstand. Ergens voelen ze vaak in hun lichaam een reactie van herkenning. Tegelijkertijd zit er heel veel conditionering op deze woorden. Het wordt als negatief opgevat. Dit doordat hun aura niet warm en uitnodigend is. Maar dit betekent niet dat Maniestors niet warm en uitnodigend kunnen zijn. Dat kunnen ze zeker, wanneer ze ervoor kiezen om dit te zijn. Maar de aard van hun aura houdt mensen weg, zodat ze hun initiatie en manifestatie kunnen doen waarin ze zo min mogelijk onderbroken worden door anderen. Dit werkt zeker ook in hun voordeel, want door hun afstotende aura stoten ze de verkeerde mensen af die niet hun tribe zijn. Dit heb je als Manifestor actief te doen. Afstoten is dus absoluut energie-frequentie verhogend voor de Manifestor, want daardoor blijven ‘haar’ mensen over. Voor de wereld om hen heen zijn zij vaak mysterieus, omdat niet goed te vatten is wie de Manifestor is. Hun aura heeft daardoor een grote impact op hun omgeving. Dat hoor ik ook vaak van Manifestors, dat ze herkennen dat ze mensen kunnen afstoten en intimiderend kunnen zijn. Voor Manifestors, en ook zeker Manifestors in business, is het daarom heel belangrijk om de juiste mensen en middelen aan te trekken om te doen waarvoor je hier op aarde bent. Manifestors hebben namelijk anderen nodig om hun zaadjes uit te werken en met de juiste mensen om hen heen verandert dat in goud.

Manifesting Generators en Generators

Het aura van de Manifesting Generator en Generator is open, omhullend, stralend, welkom en magnetisch. Zij zijn een magneet en trekken – mits in balans – op magnetische manier de mensen en dingen aan die goed voor hen zijn. Het reikt in alle richtingen en voelt voor anderen als een grote warme deken. Hun aura trekt mensen magnetisch aan vanwege hun passie. Daarom is het heel belangrijk dat Manifesting Generators en Generators hun joy volgen, want dit is de meest magnetische energie die je kunt belichamen. It sets your aura on fire! In hun bedrijf is video daarom een hele fijne en goede tool voor ze, omdat ze daarmee hun magnetische aura kunnen vertalen naar beeld en spraak. Ze kunnen mensen dan echt magnetiseren en raken met hun boodschap. Door hun magnetische aura dringt hun energie letterlijk bij hun potentiële klanten binnen. 

Projectors

Projectors hebben een open aura dat gefocust, indringend en absorberend is en daardoor heel persoonlijk. Hun aura is van nature gericht op de persoon voor hem of haar, waardoor de Projector de energie en essentie van die persoon kan opnemen en ervaren. Dit proces van absoberen van de energie van de ander geeft de Projector de ‘gegevens’ die ze nodig hebben om die persoon te kunnen begeleiden, mits ze daarvoor natuurlijk zijn uitgenodigd. De energie van de ander stroomt dan naar de Projector. Zij zijn gericht op wat er in de buitenwereld gebeurt en hebben vanuit hun kennis en wijsheden snel door wat er in hun omgeving speelt. Projectors komen daarom ook het beste 1 op 1 tot hun recht, omdat ze dan met hun open aura de ander helemaal kunnen zien voor wie zij zijn, de ander helemaal absorberen en diep in hun aura kunnen kijken. Projectors zien vaak bij de andere types al sneller dan zijzelf wat er speelt of wat zij nodig hebben. Daarom zijn Projectors hele goede coaches en adviseurs voor de overige typen. Echter kan het doordringende aura van de Projector soms oncomfortabel zijn voor de ander, omdat de ander zich naakt en blootgesteld voelt door het geconcentreerde en scherpe onderzoek en observatie door de Projector. Anderzijds vinden veel energy types dit juist heel fijn en houden ze van de Projectors in hun omgeving, omdat ze dus zo snel kunnen zien wat er speelt.

Reflectors

Het aura van de Reflector is open en reikt naar buiten om de aura’s en energieën van andere mensen te proeven. Daardoor zijn zij die spiegel en barometer voor anderen, omdat ze letterlijk spiegelen en reflecteren hoe de energie van de wereld om hen heen is. Ze kunnen dit nauwkeurig weerspiegelen doen zonder de energie van die mensen en groepen in zich op te nemen. Ze zijn namelijk designed om niet te worden geconditioneerd door mensen en groepen, ondanks dat ze alle centrums niet gedefinieerd hebben. Ze worden daarentegen beïnvloed en geconditioneerd door de transits, de constante beweging van planeten, de zon en vooral de maan. Deze conditionering vanuit de transits geeft hen verdere input over de status van wat er om hen heen gebeurt en welke beslissingen te nemen, zonder ingehaald te worden door de energie van andere mensen. 

Zoals je ziet werken alle aura’s dus anders. Ieder aura is op een andere manier designed en samen vormen ze een prachtig energieveld. Het ene aura is niet beter als de andere. Er is geen goed of fout. Jouw aura is juist voor jou. Mocht je dieper in de werking van jouw aura willen duiken en wat dit kan betekenen voor je bedrijf, dan kan dat op de volgende manieren:

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.