Alleen een Manifestor of Projector kunnen een ego autoriteit hebben. Bij deze autoriteit is het heel belangrijk om naar jouw hart te luisteren en te ontdekken wat jouw hartenwensen zijn. In het centrum van onder andere het thema wilskracht mag je heel zuiver luisteren naar wat jij graag wil. In deze blog ontdek je alles over jouw mooie autoriteit. 

Ego autoriteit

In de blogs van de vorige drie autoriteiten was ofwel de solar plexus, het sacraal of de milt gedefinieerd. Bij deze autoriteit zijn die centrums juist niet gedefinieerd en is jouw ego – ook wel het hartcentrum – dat wel. Dit is het kleinere driehoekje op de plek van het hart. Vandaar dat dit centrum ook wel hartcentrum wordt genoemd. Daarnaast is jouw hartcentrum verbonden met ofwel jouw keelcentrum of het G-centrum. 

De reden waarom alleen een Manifestor of Projector deze autoriteit kunnen hebben, is omdat het sacrale centrum bij deze autoriteit niet gedefinieerd is, waardoor een Manifesting Generator of Generator deze autoriteit nooit kan hebben. De Reflector heeft geen autoriteit, omdat geen enkel centrum gedefinieerd is. 

Luister naar jouw hartenwensen

Jij mag naar jouw hart luisteren en ontdekken wat jouw hartenwensen zijn. Jij maakt beslissingen op basis van wat jij wenst en verlangt. Goed is om even bij jezelf in te checken ‘Is dit wat ik wil?’, ‘Brengt dit mij dichterbij mijn dromen, wensen en verlangens?’. Wanneer jij vanuit jouw hart beslissingen maakt, komen dingen naar jou toe. Iedere keuze brengt je daar dichterbij. Het is niet voor niets dat in dit centrum jouw wilskracht zit: weten wat je wil is essentieel, en keuzes maken op basis van jouw wil brengt jou naar het leven dat jij wenst en verlangt.  

Manifestor met ego autoriteit

Wanneer je een Manifestor bent en een ego autoriteit hebt, dan wordt jouw autoriteit Jouw aangedreven door de motor van jouw hartcentrum (een van de motorcentra) om zich vervolgens via de verbinding met het keelcentrum te manifesteren. Daardoor kun jij jouw hartenwensen, en dus verlangens en behoeften, uiten. Het stemgeluid dat je hieraan geeft hangt klinkt vaak als ‘ik wil’, ‘ik wens’, ‘ik heb nodig’, ‘ik wens liever niet’, ‘ik wil niet’. Het is voor jou echt heel belangrijk goed aan te geven wat je nodig hebt en wat je wenst. Wacht hiermee niet tot anderen je dit vragen. Merk je dat je dat wel doet, dan zit hier waarschijnlijk conditionering op rondom aangeven wat jouw wensen zijn. Conditionering kan deze innerlijke autoriteit enorm ontkrachten. Het vraagt namelijk echt van jou om je ruimte in te durven nemen om van je te laten horen wat jij wenst, wilt en nodig hebt.

Als Manifestor met een ego autoriteit hoef je niet te filteren in wat je zegt rondom jouw waarheid. Wat belangrijk is, is dat je – gedreven door jouw interne non-verbale, creatieve stroom – wanneer je spreekt, dat het een reactie is op de vraag of je de middelen hebt om jezelf in te kunnen zetten voor wat er van je wordt gevraagd. Ofwel: of je de motivatie en de wilskracht hebt, de twee thema’s van het hart/ego centrum. Check dus bij jezelf in of dit zo is. Daarbij is het heel belangrijk dat je rust hebt en cycli doorloopt voordat je aan het volgende grote ding begint. Wanneer je dan vervolgens een ‘nee’ aan iemand teruggeeft, dan is dat of omdat je niet de middelen hebt om de taak te volbrengen of je er aan te wijden, of omdat je niet geïnteresseerd bent om jouw energie in die specifieke taak of dit project te steken, dat je dus niet de juiste motivatie voelt. Zo lees je: het gaat iedere keer om de juiste wilskracht en motivatie als thema’s van dit centrum.

Projector met ego autoriteit

Wanneer je een Projector bent en een ego autoriteit hebt, dan wordt jouw autoriteit aangedreven door een verbinding van het hartcentrum met het G-centrum via het 25-51 kanaal: het kanaal van inwijding. Als Projector heb je dan te wachten op uitnodigingen en mag je je bij iedere uitnodiging afvragen: ‘Wat wil ik?’, ‘Wat levert het mij op?’, ‘Wil ik mijn kostbare energie hiervoor wel of niet gebruiken?’. Wanneer je op een correcte manier deze uitnodiging aan gaat vanuit een ‘ja’ die je vanuit jouw hart voelt, dan zul je de juiste middelen, wilskracht en motivatie hebben om dit te volbrengen. Voel je echter een ‘nee’ en doe je het toch, dan voel je je moe en merk je bij jezelf op dat je van het commitment, de afspraak of de verplichting af wil. 

Als Projector met deze autoriteit heb je het nodig om jezelf met anderen te horen praten. Je hebt die verbale verwerking nodig om jouw waarheid te vinden en te beseffen of je de middelen hebt om ‘ja’ te zeggen tegen de uitnodiging die je hebt ontvangen. 

Voor jou is het dus heel belangrijk om te weten wat je wil, te leren luisteren naar deze hartenwensen en er vervolgens naar te gaan handelen om de juiste keuzes te maken. Heb je daar hulp bij nodig? Ik ben er voor je. 

  • Doe mee aan mijn Human Design in Business Challenge – de gouden basis

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die willen vertrouwen op wat ze voelen in hun lijf, waardoor ze authentieke en krachtige keuzes gaan maken in hun weg naar succes en  de stappen durven gaan zetten. Je stapt af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ en krijg inzicht in hoe jij het makkelijkst kansen creëert en soepel grote resultaten behaald door jezelf te zijn. Je gaat nog veel meer achter jouw unieke energie staan en in jezelf geloven. Doordat jij het waard bent en je dat in je diepste vezel voelt, ga je ontvangen wat je wenst. 

  • Ontvang een Human Design in Business Reading – gebruiksaanwijzing voor het leven

De Human Design in Business reading is een blauwdruk voor de ondernemer die haar unieke energie authentiek en ijzersterk in haar bedrijf wil neerzetten. Je wil krachtige content schrijven en authentieke marketing doen die naadloos aansluit op jouw unieke energie en de verlangens van jouw droomklant, zodat jouw droomklanten ‘ja’ zeggen. Je wil weten wat jouw talenten zijn, zodat je voor jezelf en jouw aanbod kunt gaan staan. Daar gaan droomklanten massaal op reageren en dat is wat je wenst.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training – voor als je een complete business by design wil

Dit is een online programma voor ondernemers die willen leren begrijpen en herkennen wat ze uniek maakt. Je wil zelfverzekerd(er) worden over volgende stappen en écht actie gaan ondernemen. Je wenst een krachtigere brand, vanuit een diepere authenticiteit. Een brand die consistent is en blijft groeien. Je wenst ook te ontdekken hoe jij persoonlijk overvloed aantrekt. Het lijkt je gewoon zo heerlijk om je business te runnen op een manier die goed voelt, waarbij het makkelijker, gestroomlijnder en meer verbonden voelt, en resulteert in meer overvloed, geluk en plezier. Daar kun je vandaag direct mee starten door in de training te stappen.