Toen ik deze zin (de titel) gisteren in het boek ‘Terugkeer naar Liefde’ van Marianne Williamson las, kwam die enorm bij me binnen. Ondanks dat wij dus allemaal bedoeld zijn om stralende wezens te zijn, voelen zo veel mensen dat op dit moment niet. Zij schijnen niet hun licht, zij voelen niet die onzichtbare energie met zichtbare gevolgen. Dat gaat me aan het hart, en dat is waarom ik daar deze blog aan wijd.

Waarom deze zo bij me binnen kwam, was omdat Marianne Williamson vervolgens een voorbeeld noemt over kinderen. Haar boodschap is: kijk naar kleine kinderen. Ik moest meteen aan Jada denken. Die op dat moment heerlijk lag te slapen. 

Kinderen zijn allemaal heel uniek, voordat ze uniek proberen te zijn. Hoe komt dat? Omdat zij de regels niet kennen. Omdat zij niet conformeren. Omdat zij Zijn.

Dit is ook precies wat ‘beginnersgeluk’ is. Wanneer we namelijk geen regels kennen, doen we niet alsof we voor alle problemen die er voordoen een oplossing weten. We Zijn. We weten ook niet waar we bang voor zouden moeten zijn, of waar we mogelijk zouden kunnen falen, of wat teleurstellingen zou kunnen opleveren. 

Dit geeft de mind ruimte om gebruik te maken van het veel grotere plan van het Universum en zich daaraan over te geven, om zo het pad te laten bepalen. Dat is wanneer je je openstelt voor liefde en dus voor wonderen, en dat is wanneer er snel oplossingen komen, inspired actions worden ontvangen en het licht door jou heen schijnt. Dat is wanneer je een stralend wezen bent. En dat is waarvoor jij bent bedoeld.

Wanneer de liefde door jou heen stroomt, gaat alles vol plezier en moeiteloosheid. Liefde levert ons successen op, maar het maakt ons ook aantrekkelijk. Sinds ik mijn licht schijn krijg ik zo veel meer opmerkingen over mijn uiterlijk, straalt mijn huid veel meer dan ooit, zit mijn haar mooier en voel ik dat mijn omgeving reageert op deze liefdesenergie.

Het hebben van succes hoeft niet voor negatieve emoties te zorgen. Je hoeft niet te vechten, vluchten of te vermijden. In de actiemodus komen is goed, maar wel vanuit geïnspireerde actie, en niet vanuit een constante adrenaline en spanning, waardoor je verkrampt, controle wil houden en je je niet over durft te geven aan het veel grotere plan. 

Misschien heb jij het ook wel eens iemand horen zeggen: ‘ik ga zo lekker op deadlines’. Die persoon heeft het idee onder druk meer energie te hebben. Maar dit klopt niet. Deze spanning heeft namelijk dezelfde uitwerking op onze mind als geraffineerde suiker op ons lichaam: voor even krijgen we een korte rush, om vervolgens dan weer snel in elkaar te klappen. 

Juist je mind zo veel mogelijk kalmeren, wat je doet door een leven vanuit overgave te leiden, is te vergelijken met het eten van gezond eten. Je krijgt niet direct de oppepper, maar na verloop van tijd heb je veel meer energie. Het vraagt niet om het sprintje, maar de duurloop. En dat is het ingrediënt om blijvend te stralen.

Dus kies voor een leven vanuit overgave. Kies voor een leven van Zijn. Laat los wie je denkt te moeten zijn. Stel je open voor liefde. Verwacht wonderen. Kalmeer zo veel mogelijk je mind en GENIET!

Mocht je hier graag geholpen bij worden, ik doe niets liever dan teachen over een leven vanuit overgave onder jouw voorwaarden, zodat jij gaat Zijn wie jij in wezen bent en je licht gaat laten schijnen. In mijn online training Your Life Your Conditions kun je nog voor beperkte tijd op ieder moment starten. Binnenkort ga ik over op eens in de zo veel tijd de training te lanceren en krijgt het ook een andere vorm. Daardoor kun je nu:

  • Direct instappen
  • En krijg je de 2.0 versie die er aan zit te komen en super uitgebreid word nog voor de prijs van de 1.0 versie en krijg je dus BEIDE versies voor die prijs. Dat zijn stiekem twee complete trainingen, want de 2.0 versie wordt een helemaal nieuwe waarin ik mega ga deepdiven op de thema’s + nog veel meer thema’s van de 1.0 versie.

Als jij voelt dat dit voor jou is, klik dan hier