Wauw, ook nu weer viel alles zo op z’n plek. Toen wij op 1 april vanuit Nederland vertrokken op wereldreis (we zijn gewoon al ruim 5 maanden onderweg, bizar hoe snel het gaat!), nam ik aardig wat boeken mee. Het eerste boek waar ik in begon te lezen was ‘Think and Grow Rich’ van Napoleon Hill. Toen ik dat boek uit had, merkte ik dat ik behoefte had om voor het eerst in mijn leven The Secret te gaan lezen (of beter gezegd: te luisteren via Storytel). 

The Secret is ondertussen uit en sommige hoofdstukken luister ik nu op vrijwel dagelijkse basis. Het helpt mij heel goed in het visualiseren van wat ik wil en het triggert mijn mind om dagelijks met de wet van aantrekking bezig te zijn. Dat is namelijk een van mijn doelen van 2019 om die meer eigen te maken.

Terwijl ik The Secret aan het luisteren was, hoorde ik regelmatig de naam W. Clement Stone voorbij komen. Ik had nog nooit van die man gehoord. Ook hoorde ik Joe Vitale worden genoemd. Hoe bizar is het dan dat ik twee dagen geleden ineens op Facebook een add voorbij zie komen van een product van Joe Vitale? Daar bovenop komt nog dat ik gisteren W. Clement Stone via Google intikte om te kijken wie deze man is. Ik zag dat hij een aantal boeken had geschreven en was benieuwd welke dit zijn. Wat blijkt?! Ik heb gewoon één van zijn boeken mee op reis! ‘Succes door een positieve instelling’. 

Dit kan niet anders dan dat het een teken is. Ik pakte het boek net tevoorschijn en ging er al scannend in bladeren. Totdat ik bij een verhaal kwam waarbij ik direct voelde dat ik dit heel graag met jou wil delen. Ook dit kan geen toeval zijn, want onlangs had ik het hier met mijn vriend over. Hoe bizar het is dat er bij een mannelijk orgasme tientallen miljoenen zaadcellen iedere keer weer vrij komen en dat er daar één (of soms meer) creatie uit voort komt. Ik wil jou vandaag door middel van dit blog laten weten dat jij al als kampioen bent geboren. Jij bent een zeer speciaal iemand. 

Ik citeer nu het verhaal uit het boek:

‘Heb je ooit gedacht aan de veldslagen die je voor je geboorte gewonnen hebt? ‘Stop en denk over jezelf na’, zegt Amram Scheinfeld, een expert op eht gebied van de erfelijkheid. ‘In de hele geschiedenis van de wereld was er nooit eerder iemand zoals jij en in alle eeuwigheid zal er nooit meer iemand zijn zoals jij’. 

Jij bent een zeer speciaal iemand. En er is heel wat strijd geleverd om jou te maken. Bedenk maar eens: tientallen miljoenen zaadcellen deden mee in een enorme veldslag en maar eentje heeft er gewonnen. Die ene die jou heeft gemaakt!

Het was een enorme race met maar één doel: een waardevol eitje met een kleine kern. Dit doel waar de zaadcellen om streden was kleiner dan de punt van een naald. En elke zaadcel was zo klein dat hij duizenden keren vergroot moet worden voordat we hem kunnen zien. Toch is het op dat niveau dat de belangrijkst en grootste slag van je leven heeft plaatsgevonden.

De kop van elke zaadcel bevatte 24 chromosomen, net zo veel als in de kleine kern van de eicel. Elk chromosoom bestond uit geleiachtige kralen die strak aan elkaar zaten. Iedere kraal bestond uit honderden genen waar al jouw erfelijk materiaal in zat.

De chromosomen in de zaadcel bevatten alle erfelijke eigenschappen van je vader en zijn voorouders, terwijl de chromosomen van de eicel alle erfelijke eigenschappen van je moeder en haar voorouders bevatte.

Je moeder en je vader zelf zijn het hoogtepunt van meer dan twee miljard jaar overwinning in het gevecht om te overleven. En dan verenigt één speciale zaadcel, de snelste, de gezondste, de winnaar, zich met de eicel om één kleine levende cel te vormen. 

Het leven van de meest belangrijke persoon is begonnen. Je bent een kampioen geworden ondanks de meest onthutsende, slechte kansen die je ooit nog zult tegenkomen. Je hebt uit het enorme reservoir van het verleden alle mogelijke vaardigheden geërfd die je nodig hebt om je doelen te bereiken.,

Je bent geboren om een kampioen te zijn. Ongeacht wat voor moeilijkheden en belemmeringen er op je pad liggen, er is geen een die maar een tiende is van wat er al overwonnen was op het moment van je verwekking.

Overwinning zit ingebakken in ieder levend persoon.’ 

Voel je vandaag en iedere andere dag die kampioen. Jij bent een heel speciaal iemand. Van jou is er maar één, want jij bent uniek designed door middel van jouw Human Design.

Wil jij dieper in Human Design duiken?

1. Doe mee aan mijn gratis Human Design in Business Challenge

Dit is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ waarvoor je een stukje ziel moet inleveren en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Krijg inzicht in jouw unieke talenten.

2. Ga mee op Human Design retreat

In 2022 organiseer ik het Human Design in Business retreat. Dit is voor iedereen die 5 dagen omringd wil zijn met gelijkgestemde ondernemers om samen op een diep niveau je design te leren integreren in je business en life.

3. Start direct met From Calling to Career 

Dit is een online programma voor soulpreneurs die klaar zijn om hun bedrijf vanuit alignment met hun design te gaan runnen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je wordt gezien, begeleid en supported door een Projector die al haar kennis en wijsheden met je deelt voor meer ease, flow en overvloed op een manier die werkt voor jou en goed voelt voor jou.