Reflectors zijn uniek. Slechts 1% van de wereldbevolking is een Reflector. Ik had er tot afgelopen maandag nog nooit één ontmoet. Wel magisch en bijzonder dat ik precies in de week van mijn blog over de autoriteit van de Reflector de eerste in levende lijve ontmoette! Deze blog is speciaal voor deze unieke, bijzondere mensen. 

De autoriteit van de Reflector: none of ook wel maan autoriteit

Reflectos zijn uniek omdat ze geen innerlijke autoriteit hebben. Dit komt doordat ze geen enkel centrum hebben gedefinieerd. Mentale Projectors hebben ook geen innerlijke autoriteit, maar wél nog centrums gedefinieerd zoals je in mijn vorige blog ontdekt. Reflectors hebben in plaats van een innerlijke autoriteit wat vaak wordt genoemd een ‘maan autoriteit’. In je chart zie je achter authority vaak ‘none’ staan. De autoriteit werkt hetzelfde als de strategie van de Reflector: één volledige maancyclus wachten.

Hoe juiste beslissingen te maken met jouw maanautoriteit

Met een maanautoriteit maak je de beste beslissingen voor jou nadat je een grote verscheidenheid aan energieën hebt ervaren en waargenomen die gedurende een maancyclus allemaal voorbij komen. Met een maancyclus van 28 dagen betekent dit dat het voor jou tijd kost om tot een beslissing te komen. Alle emoties kunnen dan ervaren worden die bij die beslissing horen, waardoor je aan het einde van de cyclus weet: dit is de juiste. 

Kies daarvoor de juiste omgeving

Jouw omgeving heeft een enorme impact op jouw vermogen om de juiste beslissing te nemen. Dit komt doordat jij geen enkel centrum gedefinieerd hebt en daarmee wagenwijd open staat voor de wereld. De voor jou juiste omgeving heeft alles te maken met de mensen waarmee jij je omringt en de omgeving waarin jij je bevindt. Zorg ervoor dat je geen druk vanuit je omgeving voelt om beslissingen te maken, maar omring je met mensen die jouw prachtige maanautoriteit eren. 

Voor kleine beslissingen is het niet nodig om een maancyclus te wachten

Voor kleine beslissingen hoef je niet een hele maancyclus te wachten. In plaats daarvan mag je op jouw intuïtie vertrouwen en op de signalen die je van je lichaam, je omgeving en het Universum ontvangt. Volg je emoties en energie rond de maancyclus om patronen bij jezelf te gaan herkennen die jou helpen jezelf beter te begrijpen, zodat je in een kortere tijdspanne dan de cyclus al de voor jou juiste beslissingen kunt maken. 

Weet je dat je bijvoorbeeld meer energie hebt rond de volle maan, dan kun je vanuit die energie je aan dingen binden die wel van jou vragen om dan onder dezelfde nieuwe-maan energie die ook te voltooien. Dit omdat de maan daarna naar een andere fase gaat, jouw energie daardoor verandert, en het bijvoorbeeld kan zijn dat je het dan niet meer kunt opbrengen waar je jezelf aan hebt gebonden. Je mag jezelf daarin ook de ruimte gunnen om – als je kleine beslissingen maakt in een bepaalde maanenergie -, en die voelen later niet meer kloppend, dat je dan van beslissing mag veranderen. 

Grote beslissingen vragen wel echt om een maancyclus te wachten

Voor grotere beslissingen is het dus wel echt belangrijk om een volledige maancyclus van 28 dagen te wachten. Het is belangrijk voor jou om gedurende deze tijd zo veel mogelijk in de omgeving te zijn van de beslissing, met de mensen die een rol hebben in de beslissing. Zodat je je kunt blootstellen aan zo veel mogelijk factoren die van invloed zijn op de voor jou juiste beslissing. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuw huis gaat kopen, in een nieuwe buurt, wees dan 28 dagen lang veel in die buurt en probeer ook een aantal keer het huis te bekijken. Dan kun je voelen of het huis de juiste energie voor jou heeft en vanuit die plek de beslissing nemen. 

Voor jou is het dus heel belangrijk om de maan te eren en ermee te leren leven. Heb je daar hulp bij nodig? Ik ben er voor je. 

  • Doe mee aan mijn gratis Human Design in Business Challenge

Deze challenge is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ waarvoor je een stukje ziel moet inleveren en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Krijg inzicht in jouw unieke talenten.

  • Start direct met mijn Human Design in Business Training

Dit is een online programma voor soulpreneurs die klaar zijn om hun bedrijf vanuit alignment met hun Human Design te gaan runnen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je wordt gezien, begeleid en supported door een Projector die al haar kennis en wijsheden met je deelt voor het aantrekken van fantastische zielsklanten, en meer ease, flow en overvloed in jouw leven en bedrijf op een manier die werkt voor jou en goed voelt voor jou. Je stapt af van one-size-fits-all business, money mindset en Wet van Aantrekking formules en krijgt maatwerk van het allerhoogste niveau.