Your life,

your conditions

Whatever I can desire, I can achieve

R

Wil jij jouw plek in gaan nemen en angsten van jezelf, jouw omgeving en de wereld definitief loslaten?

R

Wil jij jouw innerlijke kracht ontdekken?

R

Wil jij leren vertrouwen op jezelf en liefde boven angst kiezen?

R

Wil jij 'ja' zeggen tegen jezelf en jouw leven onder jouw voorwaarden?

R

En ben jij klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw innerlijke reis?

De reden waarom zo veel mensen niet hun leven onder hun voorwaarden leven, zich ongelukkig en onveilig voelen en niet succesvol zijn, is dat ze zijn vergeten waar hun ware geluk, veiligheid en succes zich bevinden. Ze zoeken het in de buitenwereld, in plaats van in zichzelf. Ik was zelf precies zo. Jarenlang zocht ik alle antwoorden en de erkenning buiten mezelf. Ik was een enorme people pleaser geworden door een intense pestervaring op de basisschool en een vervelende seksuele ervaring in mijn tienerjaren. Ik had de erkenning van de ander nodig om mij goed te voelen.

Ik was niet heel van binnen, wat bijvoorbeeld het tegenkomen van de liefde van mijn leven tegenhield. Om van een ander te leren houden, moest ik eerst van mezelf leren houden. Zo waren er nog meer innerlijke wonden die om heling vroegen.

Toen ik in 2014 op een dieptepunt besloot bij mezelf naar binnen te gaan en mijn innerlijke transformatie te starten, veranderde alles voor mij. Ik creeerde de verbinding met mezelf en het Universum, en zag daardoor steeds meer wonderen op mijn pad komen. Als ook dat het plezier in mijn leven veel groter werd. Ik durfde voor het eerst mijn leven onder mijn voorwaarden te gaan leven, en stapte bijvoorbeeld uit de vriendinnengroep die mij geen positieve energie meer gaven en besloot vanaf toen alleen nog maar met mensen om te willen gaan die met mij resoneren. Dit is een voorbeeld van een voorwaarde die ik creëerde.

De weg terug naar liefde en naar jezelf begint met begrijpen waar je deze verbinding bent kwijt geraakt en dat is onder andere wat je in deze training gaat leren.

Ben jij klaar om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en jouw leven onder jouw voorwaarden  en te starten met jouw innerlijke reis?

 

Ik wil al mijn tips, de tips die ik zelf heb mogen ontvangen en mijn eigen methode die ik heb ontwikkeld met je delen in dit online programma. Hoe is het mij gelukt om helemaal van mezelf te leren houden en mijn ruimte in te durven nemen? Ik deel met liefde over mijn eigen proces en hoe ik hiermee omging. Daar bovenop ontvang je van mij een bonus van wekelijkse live’s in de besloten community. Dit is de plek waar ik mijn proces met je deel en je iedere week een wekelijkse wijsheid mee geef om lekker mee aan de slag te gaan.

Zodat niet langer meer anderen jouw voorwaarden bepalen, maar jij dit vanaf nu zelf gaat doen. Het is #yourlifeyourconditions.

Zodat jij een mega shift gaat maken van genoegen nemen met ‘wat er nu is’ naar het leven leiden vanuit ‘hoe zou ik het willen?’. Het is tijd voor jouw leven onder jouw voorwaarden. In jouw eigen tempo, op jouw manier. Ik help je te ontdekken wat jouw verlangens zijn en hoe je die kunt gaan verwezenlijken.

Zodat jij voor een leven kiest vanuit overvloed (Ik ben goed genoeg. Ik ben perfect zoals ik ben), in plaats van een leven vanuit tekortkomingen (Ik verdien het niet om te floreren. Niemand zit op mij te wachten. Wat ik wil voor mezelf is onmogelijk of niet voor mij weggelegd). De wereld zit op jou te wachten. 

Ben jij klaar voor dit leven?

De inhoud van Your Life, Your Conditions:

 • In twaalf weekthema’s behandel ik mijn unieke methode hoe jouw leven onder jouw voorwaarden te creëren. Het helpt jou om vanaf nu iedere wens om te zetten in resultaat.
 • Leer ik je omgaan met angsten en blokkades, zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik ben bang voor wat anderen van mij vinden’.
 • Deel ik mijn eigen inzichten en manieren om te groeien naar de vrouw die jij wil zijn. Dat doe je niet voor jouw omgeving of voor mij, maar voor jezelf.
 • Creëer je een levenslange routine voor jezelf. Je legt de basis voor de rest van je leven.

Schrijf je nu in voor mijn online programma

‘Your Life, Your Conditions’

12 weken lang krijg je:

  • Elk weekthema bestaat uit een meditatie, een werkboek en twee video’s. Één weekthema verwerken kost je ongeveer twee uur.
  • Alle inhoud blijft voor jou onbeperkt beschikbaar op de persoonlijke online leeromgeving die 24/7 voor jou toegankelijk is. Je kunt het hele programma dus in jouw eigen tempo Alles gebeurt onder jouw voorwaarden.
  • Bonus 1: iedere week ga ik op maandag live in mijn besloten community om mijn wekelijkse wijsheid te delen met tips over mindset uit de spiritualiteit en wetenschap. Vrijdag sluiten we samen in een live de week af met het vieren van onze successen. Ook na die 12 weken mag je hier onbeperkt aan mee blijven doen.
  • Bonus 2: iedere eerste dinsdag van de maand vindt de maandelijkse Q&A coachcall plaats, waarin je al jouw vragen mag stellen en het de plek is om jouw progressie te delen met allemaal like-minded vrouwen.

  Weekthema’s van ‘Your Life, Your Conditions’:

   

  1. Betekenis vinden: je leert over de 4 pijlers van een betekenisvol leven en gaat deze direct toepassen. 

  2. Oh Hello droomleven!: je ontdekt jouw purpose, welke voorwaarden hierbij horen en gaat vanuit hier jouw eerste intentie opschrijven.

  3. Intentie is de essentie: je voelt deze intentie in jouw hele lichaam en leert het doel visualiseren, waardoor een diepgeworteld verlangen wordt beantwoord.

  4. Écht leren luisteren: je leert naar jouw hart te luisteren en jouw zelf-effectiviteit te beoordelen.

  5. Aandacht is key: je gaat leren hoe je de focus op jouw dromen en verlangens vanuit jouw voorwaarden houdt en blijft houden.

  6. Je hebt altijd een keuze: je leert door verhoogde aandacht op de intenties afwegingen te maken.

  7. Gewoontes blootleggen (ouch-moment, maar oh zo belangrijk): yup, daar is die bekende spiegel die wordt voorgehouden. Je krijgt inzicht in wat voor gedrag het realiseren van de intenties mogelijk in de weg staat.

  8. Oude gewoontes doorbreken: time for a change! Gremlins, angstmonsters en mindf*cks worden aan de kant gezet.

  9. Nieuwe gewoontes vormen: jij leert implementatie-intenties te maken. Zodat jij ook écht die intentie gaat waarmaken, helemaal gaat leven naar jouw voorwaarden.

  10. Energiemanagement: You need to optimize your input, in order to optimize your output’. Je leert manieren hoe jij jouw energie kunt managen, waarbij je een energie-verhogende mindset gaat creëren op de 5 elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur. Zodat jij jouw nieuwe gewoontes effectiever en meer gegrond gaat implementeren.

  11. Dankbaarheid: jij leert jouw unieke kracht uit te dragen, waarbij je manifestatie tools krijgt aangereikt. Ook wordt helder wat het verschil tussen dankbaarheid en waardering is en hoe je dit kunt toepassen om jouw leven te verrijken.

  12. Trots zijn op jezelf: successen zijn er om te vieren en reflecteren is heel goed voor het proces. Jouw droomleven wordt verder uitgestippeld.

  De inschrijfperiode is inmiddels gesloten.

  Meld je hieronder aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te worden gehouden wanneer de deuren van ‘Your Life, Your Conditions’ weer open gaan!

  Anderen over hun deelname aan Your Life Your Conditions:

  Wie ben ik?

  Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

  Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

  Veelgestelde vragen:

   

  Hoe lang duurt dit programma?
  12 weken. Het online programma begint tijdens de eerste week maandag en eindigt op de vrijdag van de laatste week.

  Hoe kan ik betalen?
  Met Ideal, Creditcard en Paypal.

  Tot wanneer kan ik me aanmelden?

  Je kunt je op ieder moment aanmelden. Alles gebeurt onder jouw voorwaarden. Stap dus in wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent. Ik ontvang je met open armen.

  Waar kan ik het online programma vinden?
  De communicatie vindt plaats via de besloten community op Instagram. Tijdens de 12 weken van het online programma en ook daarna ga ik hier wekelijks live. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze community. Je ontvangt van mij daarnaast ook 12 weken wekelijks een e-mail met daarin al mijn inzichten en informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

  Hoeveel tijd gaat dit me kosten? 
  Je besteedt ongeveer 2 uur per week aan dit programma. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten. Alle lessen blijven beschikbaar voor jou.

  Is dit programma voor beginners of gevorderden?
  Dit programma is voor iedereen geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit. Wanneer je al vanuit intenties leeft, maar op een intentie vastloopt en daarmee aan de slag wil, is dit programma perfect voor jou. Mocht je nog nooit van intenties hebben gehoord, dan is het een feestje als je mag bedenken aan welke voorwaarden jouw droomleven mag voldoen en welke intenties je daarvoor gaat formuleren.

  Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma? 
  Ja, na deelname aan het programma het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijven alle materialen beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen of kijken. Op die manier kan ik weer even heel levendig worden als je naar een filmpje van mij luistert. Verder blijf je onbeperkt lid van de besloten community, waardoor je iedere week mijn wekelijkse wijsheden blijft ontvangen en je jouw successen met mij mag blijven vieren.