Your life,

your conditions

Transformeer naar wie jij écht bent en omarm jouw grootsheid.

Ontdek jouw purpose en wordt enorm betekenisvol voor anderen en de wereld, waardoor je voor altijd rust in jouw hoofd en hart ervaart.

Kom thuis bij jezelf.

R

Wil jij je focussen op iets wat meer belangrijk en meer vervullend voor jou is?

R

Wil jij weten wat je nog meer wil met jouw leven?

R

Wil jij al jouw verlangens vrij laten die opgesloten in jou zitten?

R

Wil jij van grote waarde zijn voor anderen en de wereld?

R

Wil jij de kracht van betekenis ontdekken?

Waarin is Your Life, Your Conditions onderscheidend?

Your life, your conditions onderscheidt zich door de diepgegronde kracht van betekenis. De gelukshype heeft zijn belofte niet kunnen waarmaken. Hoewel de geluksindustrie nog steeds groeit, voelen we ons ellendiger dan ooit. Het najagen van geluk maakt mensen ongelukkiger. Psychologen zijn recentelijk verder dan geluk gaan zoeken. Als PhD-researcher aan de Universiteit van Leuven sluit ik op deze missie aan. Er is een verschil tussen een gelukkig en zinvol leven.

We denken vaak: hoe meer positieve emoties, des te gelukkiger we zijn. Maar geluksgevoelens zijn vluchtig en niet allesbepalend. Geluk zonder zin is kenmerkend voor een relatief oppervlakkig bestaan waarin mensen vooral met zichzelf bezig zijn of zelfs egoïstisch leven. Een zinvol leven daarentegen komt vooral voor bij mensen die geven. Kenmerkend daarvoor is het zoeken van verbinding en het bijdragen aan iets dat onszelf overstijgt. Dat omvat precies de kern van Your life, your conditions. Jij gaat jouw purpose ontdekken om van grote waarde te zijn voor anderen en de wereld. Door te omarmen wie jij écht bent. Zodat je de vrouw wordt waar je zo naar verlangt.  

Hoe zou jouw leven er uit zien als:

A

Je richting vindt in jouw leven doordat je weet wat jouw volgende stap is in jouw carriere en leven?

A

Je nooit meer spijt hebt, omdat je bent wie je wil zijn en leeft zoals je wil leven?

A

Je als straks 80-jarige terug kunt kijken op een leven waarin jij niet hoeft te denken ‘had ik maar..’ of ‘was ik maar..’, omdat je alles hebt gedaan wat je wilde doen en was wie je wilde zijn?

A

Je nu voor altijd rust in jouw hoofd en hart ervaart door een sterk gevoel van identiteit en purpose?

A

Je vanaf vandaag voor altijd tevreden voelt omdat je al jouw verlangens over wie jij wil zijn en hoe jij wil leven gaat verwezenlijken?

Als jij beslist controle te nemen over de relatie met wie jij écht bent, als jij besluit om het gat te dichten van waar je op dit moment bent, wat je op dit moment ervaart en wie jij écht bent, dan gaat jouw leven een nieuwe vorm krijgen.

  • Je gaat je vrolijker voelen.
  • Je gaat je meer tevreden voelen. 
  • Degene die naar je kijken gaan jou zien als iemand die enorm gemakkelijk creëert.
  • Jij bent nu een master geworden in het creëren van jouw leven onder jouw voorwaarden.

Als ze jou over 12 weken zouden vragen wat jij doet wat zij niet doen? Dan is het antwoord: ‘ik heb de relatie met mezelf ontdekt’. En ik ben me continu bewust van mijn relatie met wie ik echt ben en wat ik echt wil. 

Ik denk on purpose.
Ik spreek on purpose.
Ik handel on purpose.

Wil jij de relatie met jezelf ontdekken en wil jij vanaf vandaag de controle nemen over wie jij écht bent?

 

Ik wil dit en ik kan dit, dus ik ga het doen!

Schrijf je nu in voor mijn online programma

‘Your Life, Your Conditions’

Iets in jou zegt dat je niet langer zoekende wil zijn naar wie jij wil zijn en hoe je wil leven. Je bent klaar met alle onrust in jouw hoofd, de rusteloze craving naar het realiseren van jouw potentie, de onzekerheid die het met zich mee brengt en de verwarring over jouw toekomst. Je wil je niet langer incompleet voelen.  It’s time for a change! In mijn online programma ‘Your life, your conditions’ leer je in 12 weken hoe jouw droomleven er uit ziet onder jouw voorwaarden. Je gaat in elke vezel van jouw lichaam voelen wie jij wil zijn en hoe jij wil leven. 

Na het volgen van 

‘Your Life, Your Conditions’:

R

Heb jij een super sterk gevoel van identiteit en purpose: je weet wie je bent en welke volgende stap je wil zetten;

R

Ervaar je voor altijd rust in jouw hoofd en hart;

R

Is het gat gedicht tussen wie jij was en wie jij wilt zijn én hoe jij leefde en hoe jij wilt leven;

R

Ga jij als super tevreden vrouw door het leven, omdat je de vrouw bent geworden waar je altijd naar hebt verlangd;

Inhoud van het ‘Your Life, Your Conditions’ programma:

 

1. Betekenis vinden: je leert over de 4 pijlers van een betekenisvol leven en gaat deze direct toepassen. 

2. Oh Hello droomleven!: je ontdekt jouw purpose, welke voorwaarden hierbij horen en gaat vanuit hier jouw eerste intentie opschrijven.

3. Intentie is de essentie: je voelt deze intentie in jouw hele lichaam en leert het doel visualiseren, waardoor een diepgeworteld verlangen wordt beantwoord.

4. Écht leren luisteren: je leert naar jouw hart te luisteren en jouw zelf-effectiviteit te beoordelen.

5. Aandacht is key: je gaat leren hoe je de focus op jouw dromen en verlangens vanuit jouw voorwaarden houdt en blijft houden.

6. Je hebt altijd een keuze: je leert door verhoogde aandacht op de intenties afwegingen te maken.

7. Gewoontes blootleggen (ouch-moment, maar oh zo belangrijk): yup, daar is die bekende spiegel die wordt voorgehouden. Je krijgt inzicht in wat voor gedrag het realiseren van de intenties mogelijk in de weg staat.

8. Oude gewoontes doorbreken: time for a change! Gremlins, angstmonsters en mindf*cks worden aan de kant gezet.

9. Nieuwe gewoontes vormen: jij leert implementatie-intenties te maken. Zodat jij ook écht die intentie gaat waarmaken, helemaal gaat leven naar jouw voorwaarden.

10. Energiemanagement: You need to optimize your input, in order to optimize your output’. Je leert manieren hoe jij jouw energie kunt managen, waarbij je een energie-verhogende mindset gaat creëren op de 5 elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur. Zodat jij jouw nieuwe gewoontes effectiever en meer gegrond gaat implementeren.

11. Dankbaarheid: jij leert jouw unieke kracht uit te dragen, waarbij je manifestatie tools krijgt aangereikt. Ook wordt helder wat het verschil tussen dankbaarheid en waardering is en hoe je dit kunt toepassen om jouw leven te verrijken.

12. Trots zijn op jezelf: successen zijn er om te vieren en reflecteren is heel goed voor het proces. Jouw droomleven wordt verder uitgestippeld.

12 weken lang krijg je:

A

Deelname aan mijn online programma ‘Your Life, Your Conditions’.

A

Mijn meest waardevolle kennis en inzichten.

Uit meditatie, mindfulness, (ontwikkelings)psychologie, onderwijskunde, organisatiekunde, coaching en conflictmanagement. Verwerkt in werkboeken, audio’s en video’s, waarbij ik de praktijk combineer met de wetenschap (vanuit mijn rol als PhD-researcher) en dit naar boeiende informatie en oefeningen vertaal, waardoor jij er direct mee aan de slag kan.

A

Toegang tot een super waardevolle online learning community.

Daarnaast word je toegevoegd aan een besloten online community met anderen die dit traject ook volgen, om van elkaar te leren. Ik zal in deze community mijn day-to-day inspiratie delen om jou continu te blijven prikkelen.

A

Één keer in de maand een coach call.

In de online community krijg je de kans om één keer per maand al jouw vragen in een coach call te stellen. Dit is super waardevol, want je leert ook van de vragen van anderen uit de groep. Samen brengen we elkaar naar een hoger niveau.

Wanneer moet je vooral niet aan dit programma beginnen:

Q

Mijn agenda zit zo vol dat ik er de aankomende drie maanden geen tijd voor heb en er ook geen tijd voor vrij kan maken;

Q

Ik investeer liever in een kappersbeurt of een nieuwe mascara, dan in mijn persoonlijke ontwikkeling;

Q

Ik geef voorkeur aan het scrollen op Instagram, Facebook en LinkedIn in plaats van die tijd te benutten aan een online programma;

Q

Ik ben er best oké mee dat ik als 80-jarige terugkijk met spijt. 'Had ik maar..' en 'was ik maar..' zijn mijn favoriete zinnen.

Zat jij ook te gniffelen bij de verschillende punten? Is er nog iets dat jou tegenhoudt? Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik die met liefde in een gratis individueel inspiratiegesprek. Are you ready?

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

Veelgestelde vragen:

 

Hoe lang duurt dit programma?
12 weken. Het online programma begint tijdens de eerste week maandag en eindigt op de vrijdag van de laatste week.

Hoe kan ik betalen?
Met Ideal, Creditcard en Paypal.

Ik kan niet op die datum, organiseer je het programma nog een keer?
Jazeker! Er komt nog een vervolg. Dit is echter wel een pilot en daardoor eenmalig beschikbaar voor deze te gekke goedkope prijs.

Waar kan ik het online programma vinden?
De communicatie vindt plaats op Instagram. Tijdens de 12 weken van het online programma worden hier in een besloten groep stories, foto’s en filmpjes geplaatst. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze groep. Je ontvangt van mij daarnaast ook wekelijks een e-mail met daarin al mijn inzichten en informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

Hoeveel tijd gaat dit me kosten?
Je besteedt ongeveer 4 uur per week aan dit programma. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten. Alle lessen blijven beschikbaar voor jou.

Is dit programma voor beginners of gevorderden?
Dit programma is voor iedereen geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit. Wanneer je al vanuit intenties leeft, maar op een intentie vastloopt en daarmee aan de slag wil, is dit programma perfect voor jou. Mocht je nog nooit van intenties hebben gehoord, dan is het een feestje als je mag bedenken aan welke voorwaarden jouw droomleven mag voldoen en welke intenties je daarvoor gaat formuleren.

Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma?
Ja, na deelname aan het programma het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijven alle materialen beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen of kijken. Op die manier kan ik weer even heel levendig worden als je naar een filmpje van mij luistert.