fbpx

Your life,

your conditions

Whatever I can desire, I can achieve

Herken jij dat..

R

je het eng en spannend vindt om jouw plek in te gaan nemen?

R

je te veel gefocust bent op wat er nu is, in plaats van hoe je het zou willen?

R

je heel goed door hebt hoe je het anders wil, maar niet weet hoe of steeds weer in oude gedragspatronen vervalt?

Ik snap je zo goed. Tot 7 jaar geleden vond ik het veel te spannend om mijn plek in te nemen, cijferde ik mezelf te vaak weg, lagen mijn bevroren verlangens diep weggestopt in de vriezer en zette ik anderen altijd op plek 1. Wie was ik om mezelf op nummer 1 te zetten? Wat zouden anderen daar wel niet van denken? En wat als ik zou veranderen, zou ik dan niet iedereen kwijt raken?

Maar tegelijkertijd ging ik altijd helemaal aan staan als ik omringd was door mensen die helemaal zichzelf waren. Hun authenticiteit werd zo goed ontvangen en het voelde zo puur, dat ik vond dat ik dit ook moest gaan proberen.

Dat ging met twaalf keer vallen en dertien keer opstaan. Ik was in het begin bang voor hoe mijn omgeving er op zou reageren als ik ineens wel uit ging spreken wat ik wilde. Ik ging blozen, kreeg het soms Spaans benauwd en overdacht later of ik het wel op de juiste manier had gezegd en of het wel goed was ontvangen. Daar kon ik soms uren over peinzen.

Maar ik heb doorgezet, omdat ik voelde dat ik dit verdiende. Ik begon mijn eigen blokkades te herkennen en sloeg mezelf er doorheen. Ik vond experts die me hielpen bij het leren houden van mezelf. Ik volgde mindfulness lessen, las zelf-hulp boeken, ging naar masterclasses en volgde EMDR-therapiesessies bij een psycholoog. Ik legde de basis voor mijn leven onder mijn voorwaarden en bleef die steeds meer verfijnen.

Anderhalf jaar later en nu heb ik al 700 vrouwen mogen helpen hetzelfde te doen. Iedere dag leer ik nog steeds een beetje beter wat voor mij wel of niet werkt in dit levenslange avontuur. Ik ben er helemaal voor gegaan om iedere vrouw haar mooiste leven te gunnen, waardoor ook zij dit weer kunnen doorgeven aan anderen. Dit leven vanuit hoog bewustzijn dat ik iedere dag opzoek, zorgt dat mensen zich aan mij verbinden. Daar ben ik zo dankbaar voor!

Je kunt echt de shift gaan maken als jij jouw ruimte in durft te gaan nemen.

Ik wil al mijn tips, de tips die ik zelf heb mogen ontvangen en mijn eigen methode die ik heb ontwikkeld met je delen in dit online programma. Hoe is het mij gelukt om helemaal van mezelf te leren houden en mijn ruimte in te durven nemen? Ik deel met liefde over mijn eigen proces en hoe ik hiermee omging. Daar bovenop ontvang je van mij een bonus van wekelijkse live’s in de besloten community. Dit is de plek waar ik mijn proces met je deel en je iedere week een wekelijkse wijsheid mee geef om lekker mee aan de slag te gaan.

Zodat niet langer meer anderen jouw voorwaarden bepalen, maar jij dit vanaf nu zelf gaat doen. Het is #yourlifeyourconditions.

Zodat jij een mega shift gaat maken van genoegen nemen met ‘wat er nu is’ naar het leven leiden vanuit ‘hoe zou ik het willen?’. Het is tijd voor jouw leven onder jouw voorwaarden. In jouw eigen tempo, op jouw manier. Ik help je te ontdekken wat jouw verlangens zijn en hoe je die kunt gaan verwezenlijken.

Zodat jij voor een leven kiest vanuit overvloed (Ik ben goed genoeg. Ik ben perfect zoals ik ben), in plaats van een leven vanuit tekortkomingen (Ik verdien het niet om te floreren. Niemand zit op mij te wachten. Wat ik wil voor mezelf is onmogelijk of niet voor mij weggelegd). De wereld zit op jou te wachten. 

Ben jij klaar voor dit leven?

De inhoud van Your Life, Your Conditions:

 • In twaalf weekthema’s behandel ik mijn unieke methode hoe jouw leven onder jouw voorwaarden te creëren. Het helpt jou om vanaf nu iedere wens om te zetten in resultaat.
 • Leer ik je omgaan met angsten en blokkades, zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik ben bang voor wat anderen van mij vinden’.
 • Deel ik mijn eigen inzichten en manieren om te groeien naar de vrouw die jij wil zijn. Dat doe je niet voor jouw omgeving of voor mij, maar voor jezelf.
 • Creëer je een levenslange routine voor jezelf. Je legt de basis voor de rest van je leven.

Schrijf je nu in voor mijn online programma

‘Your Life, Your Conditions’

12 weken lang krijg je:

  • Elk weekthema bestaat uit een meditatie, een werkboek en twee video’s. Één weekthema verwerken kost je ongeveer twee uur.
  • Alle inhoud blijft voor jou onbeperkt beschikbaar op de persoonlijke online leeromgeving die 24/7 voor jou toegankelijk is. Je kunt het hele programma dus in jouw eigen tempo Alles gebeurt onder jouw voorwaarden.
  • Bonus 1: iedere week ga ik op maandag live in mijn besloten community om mijn wekelijkse wijsheid te delen met tips over mindset uit de spiritualiteit en wetenschap. Vrijdag sluiten we samen in een live de week af met het vieren van onze successen. Ook na die 12 weken mag je hier onbeperkt aan mee blijven doen.
  • Bonus 2: iedere eerste dinsdag van de maand vindt de maandelijkse Q&A coachcall plaats, waarin je al jouw vragen mag stellen en het de plek is om jouw progressie te delen met allemaal like-minded vrouwen.

  Weekthema’s van ‘Your Life, Your Conditions’:

   

  1. Betekenis vinden: je leert over de 4 pijlers van een betekenisvol leven en gaat deze direct toepassen. 

  2. Oh Hello droomleven!: je ontdekt jouw purpose, welke voorwaarden hierbij horen en gaat vanuit hier jouw eerste intentie opschrijven.

  3. Intentie is de essentie: je voelt deze intentie in jouw hele lichaam en leert het doel visualiseren, waardoor een diepgeworteld verlangen wordt beantwoord.

  4. Écht leren luisteren: je leert naar jouw hart te luisteren en jouw zelf-effectiviteit te beoordelen.

  5. Aandacht is key: je gaat leren hoe je de focus op jouw dromen en verlangens vanuit jouw voorwaarden houdt en blijft houden.

  6. Je hebt altijd een keuze: je leert door verhoogde aandacht op de intenties afwegingen te maken.

  7. Gewoontes blootleggen (ouch-moment, maar oh zo belangrijk): yup, daar is die bekende spiegel die wordt voorgehouden. Je krijgt inzicht in wat voor gedrag het realiseren van de intenties mogelijk in de weg staat.

  8. Oude gewoontes doorbreken: time for a change! Gremlins, angstmonsters en mindf*cks worden aan de kant gezet.

  9. Nieuwe gewoontes vormen: jij leert implementatie-intenties te maken. Zodat jij ook écht die intentie gaat waarmaken, helemaal gaat leven naar jouw voorwaarden.

  10. Energiemanagement: You need to optimize your input, in order to optimize your output’. Je leert manieren hoe jij jouw energie kunt managen, waarbij je een energie-verhogende mindset gaat creëren op de 5 elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur. Zodat jij jouw nieuwe gewoontes effectiever en meer gegrond gaat implementeren.

  11. Dankbaarheid: jij leert jouw unieke kracht uit te dragen, waarbij je manifestatie tools krijgt aangereikt. Ook wordt helder wat het verschil tussen dankbaarheid en waardering is en hoe je dit kunt toepassen om jouw leven te verrijken.

  12. Trots zijn op jezelf: successen zijn er om te vieren en reflecteren is heel goed voor het proces. Jouw droomleven wordt verder uitgestippeld.

  Anderen over deelname aan Your Life Your Conditions:

  ‘Beste investering van dit jaar tot nu toe is toch wel om een online traject te gaan doen van 3 maanden. Het allerfijnste vind ik toch wel de maandelijkse coach call die we hebben. Dat had ik echt niet van tevoren gedacht! Ik dacht lekker anoniem online iets voor mezelf te doen en nu ben ik aan het video bellen en mijn struggles aan het delen met mensen die ik niet ken. Dat was een drempel, maar zoals ik ondertussen heb geleerd mag ik die ruimte voor mijzelf pakken. Nu is het alleen maar fijn om met elkaar te sparren en je gedachten weer helder en in perspectief te krijgen! Of een zetje in je rug.’
  Youandi

  Wie ben ik?

  Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hier o.a. voor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result.

  Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

  Veelgestelde vragen:

   

  Hoe lang duurt dit programma?
  12 weken. Het online programma begint tijdens de eerste week maandag en eindigt op de vrijdag van de laatste week.

  Hoe kan ik betalen?
  Met Ideal, Creditcard en Paypal.

  Tot wanneer kan ik me aanmelden?

  Je kunt je op ieder moment aanmelden. Alles gebeurt onder jouw voorwaarden. Stap dus in wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent. Ik ontvang je met open armen.

  Waar kan ik het online programma vinden?
  De communicatie vindt plaats via de besloten community op Instagram. Tijdens de 12 weken van het online programma en ook daarna ga ik hier wekelijks live. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze community. Je ontvangt van mij daarnaast ook 12 weken wekelijks een e-mail met daarin al mijn inzichten en informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

  Hoeveel tijd gaat dit me kosten? 
  Je besteedt ongeveer 2 uur per week aan dit programma. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten. Alle lessen blijven beschikbaar voor jou.

  Is dit programma voor beginners of gevorderden?
  Dit programma is voor iedereen geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit. Wanneer je al vanuit intenties leeft, maar op een intentie vastloopt en daarmee aan de slag wil, is dit programma perfect voor jou. Mocht je nog nooit van intenties hebben gehoord, dan is het een feestje als je mag bedenken aan welke voorwaarden jouw droomleven mag voldoen en welke intenties je daarvoor gaat formuleren.

  Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma? 
  Ja, na deelname aan het programma het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijven alle materialen beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen of kijken. Op die manier kan ik weer even heel levendig worden als je naar een filmpje van mij luistert. Verder blijf je onbeperkt lid van de besloten community, waardoor je iedere week mijn wekelijkse wijsheden blijft ontvangen en je jouw successen met mij mag blijven vieren.