Human Design in Business Retreat

Voor als je voelt dat er nog veel meer in jou en je bedrijf zit, een dappere duik durft te maken in jezelf en je klaar bent om jouw volgende stap in het ondernemerschap te zetten

Samen met een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

20 t/m 23 november 2023

Bekijk de persoonlijke video die ik voor jou heb opgenomen over hoe dit retreat gaat zijn:

Wat er gaat zijn:

R

Een open en kwetsbare space waarin alles welkom is en blokkades worden opgelost, waardoor jij jouw volgende stap in het ondernemerschap gaat zetten.

R

Je gaat een diepe verbinding aan met jezelf en andere soulpreneurs en in die verbondenheid ga je geluk, support en liefde ervaren. Je voelt dat je deel uitmaakt van iets groters en put daar enorm veel joy uit!

R

Je groeit, verbindt en voegt iets waardevols toe, en ontvangt zelf inspiratie en joy van het herkend en gezien worden. Jij gaat de levenszin op een diep niveau voelen.

R

Geen programma. We flowen met wat er ontstaat. Ik ben er altijd met mijn Human Design kennis en wijsheden en op basis van waar de behoeften liggen, faciliteer ik.

R

Ik leg je ook qua setting enorm in de watten: je krijgt een eigen kamer en er is super lekker en gezond eten.

R

Een top accommodatie. Dankzij mijn external environment omgeving heb ik van nature een neusje voor super mooie accommodaties.

R

Een plant ceremonie in een hele veilige en liefdevolle setting gefaciliteerd door Lucie Kokorova zodat jij in vertrouwen en overgave jouw reis kunt maken. Dit is voor als je een dappere duik in jezelf durft te maken.

R

Breathwork door middel van de verbonden adem methode gefaciliteerd door Lucie Kokorova voor een zeer krachtig zelfhelend en transformerend proces.

R

Een cacao ceremonie gefaciliteerd door Irene Hubers voor een diepe transformatie. Jouw lijf, geest en ziel geven jou de ervaring en spiegel(s) in het moment.

R

Diepgang. Je voert gesprekken waarin er een diep wederzijds begrip is en waarin er met en van elkaar veel geleerd wordt.

En nog heel veel meer! Het gaan dagen zijn van zo veel dichter bij jezelf komen (de plant ceremonie, breathwork, cacao en Human Design), waardoor je na dit retreat veel meer van jouw bedrijf en jezelf houdt. 

Before & after

De zichtbare transformatie van dag 1 (links) naar dag 4 (rechts).

Wat dit retreat je brengt:

R

Je stapt binnen met het gevoel dat er nog veel meer in je zit, maar dat iets je tegen houdt. Na 4 dagen zijn deze blokkades weg en weet je exact welke volgende stappen je hebt te zetten voor het grootse succes.

R

Je bent super trots op jezelf en gaat meer van jezelf houden.

R

Je ervaart ontzettend veel joy door de ontdekkingen die je gaat doen door middel van het doorgronden van jouw design.

R

Je spreidt je vleugels vanuit een open hart, waardoor je wonder na wonder ontvangt.

R

Je breekt open en loopt de deur uit als een andere vrouw met een andere business.

R

Je wordt op een lichtvoetige, liefdevolle manier aangeraakt in je ziel voor meer diepgang en impact in dit leven.

R

Je krijgt een overview van ‘ahhh, dit heeft allemaal gemaakt dat ik nu hier ben, en vanaf ga ik precies doen zoals ik ben bedoeld'. No more playing small.

R

Je hebt flinke stappen gezet in het gaan belichamen van hoe jij bent bedoeld en hebt vele lagen losgelaten, waardoor je zo veel lichter de deur uit loopt.

Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten in deze prachtige, sacred space.

Jij bent zo welkom!

Mijn aanbod:*

*Het retreat gaat vanaf 6 personen door.
*De locatie is in Nederland.

Wat anderen zeggen over het retreat:

Het retreat van Aniek was magisch.

11 totaal verschillende vrouwen, met verschillende opvattingen en toch was er zoveel verbinding. Aniek heeft een omgeving gecreëerd met een liefhebbende energie.

Liefde van het hoogste niveau, wat maakt dat ik en ook andere zoveel inzichten hebben gekregen.

Ik ben zoveel dieper in mijn kern gezakt, en voel dat er een blijvende verandering is ontstaan in mij. Die ik nu twee weken later nog steeds voel. Ik zie zoveel mooie dingen en ik ben in alle opzichten lichter, alsof ik dingen ineens zuiverder zie.

Het besef dat het leven echt niet altijd brengt wat je verwacht, maar in alles schuilt een wonder.

Aniek heeft een bijzonder programma samengesteld waar ruimte is voor iedereen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik hierbij mocht zijn en dat Aniek op mijn pad is gekomen.

Ze heeft hiermee een sisterhood voor het leven gecreëerd.

Hester van Rooijen

Vorig jaar was ik ook zoek naar een retreat, maar kon ik niets vinden wat écht bij me paste.

Dit jaar kwam het retreat via Aniek op m’n pad en ondanks dat er geen programma bekend was voelde het voor mij meteen goed. Juist de vrijheid van geen vaststaand programma met vaste tijden was wat het uiteindelijk ook juist zo mooi en waardevol maakte.

Bijna alles ontstond in het moment en we deden precies waar we op dat moment behoefte aan hadden, inclusief even tijd voor jezelf. Zo fijn!

In de groep ben ik zo open en eerlijk geweest. Ik heb dingen gedeeld die ik nog nooit zo openlijk met anderen gedeeld had. Dat voelde zo bevrijdend.

Die veilige haven is echt wat Aniek hierin geboden heeft en naar mijn mening is dat de essentie van het kunnen laten ontstaan van persoonlijke groei. Het was zo bijzonder en magisch.

Ik heb zo helder bepaalde patronen bij mezelf gezien en daarin ook de tools aangereikt gekregen hiermee aan de slag te gaan.

Denise Horsthuis

Met veel nieuwsgierigheid en excitement naar wat ons deze week te wachten zou staan, begon ik aan het retreat. Vanaf het eerste moment dat ik aankwam op de fantastische locatie voelde ik al een diepe verbondenheid met alle vrouwen, en deze is de rest van de week alleen maar sterker geworden. Het kampvuur en vele eerlijke en goede gesprekken hebben hier allemaal aan bijgedragen. Er waren geen verwachtingen naar elkaar toe en daardoor kon júist alles ontstaan. Ik heb de ruimte gevoeld om helemaal mezelf te zijn door de open en oprechte sfeer die Aniek heel goed weet te creëren. De verbinding met elkaar die vanuit hier ontstond was like magic. Daarbij waren de accommodatie, het eten en de activiteiten tot in de puntjes geregeld. Ik heb me ontzettend thuis gevoeld en het liefst had ik nog wel een week in deze fijne en liefdevolle bubbel willen zitten.

Een retreat als deze gun ik iedereen, een moment om even stil te staan, jezelf kwetsbaar op te stellen, te reflecteren, je dromen te delen en bewust te worden waar het echt om gaat: verbinding. Lieve Aniek, ik ben je eeuwig dankbaar dat je deze prachtige groep vrouwen bij elkaar hebt gebracht.

Angela Goverde

Het retreat volgens design dat ik mocht bijwonen was in één woord magisch. Ik vond het best spannend omdat ik nog niemand echt kende. Maar het werd een week vol verbinding. We logeerden in een prachtig huis waarvan ik op voorhand dacht dat er genoeg plekjes waren om je even terug te trekken, maar waar in de praktijk bleek dat we net veel plekjes opzochten om verbinding te creëren. De grote tafels waar we aten, het knusse hoekje rond de kachel waar we borrelden, de zithoek waar we vaak aan het napraten waren of zelfs buiten aan het vuur. Er was niet echt een programma en zo vulden de dagen zich volgens onze behoefte en dat was heel fijn. En wat me vooral bij blijft is hoeveel we gebabbeld hebben om het op z’n Vlaams te zeggen. We geraakten maar niet uitgepraat. En het toonde dat we in een groep zaten met gelijkgestemde zielen die nood hadden aan dit type gesprekken. Alles mocht en kon er ook zijn en iedereen durfde zich heel kwetsbaar op te stellen en zich bloot te geven, daar was echt ruimte voor en dat werkte enorm helend. Ook het eten tijdens het retreat was fantastisch. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het hele retreat. Again, het was magisch.

Karolien Hessels

Voordat ik het retreat deed, had ik een draai aan mijn business gegeven. Ik merkte wel wat resultaten, maar te weinig. Het stroomde niet. Grote levensvragen hielden mij bezig op business en persoonlijk vlak. Ik experimenteerde al met Human Design en dat beviel me erg goed. Ik merkte ook dat ik echt een paar lagen dieper mocht gaan. Het was tijd.

Ik raakte begin dit jaar nieuwsgierig naar een plantceremonie, liet het weer los en deze zomer kwam het weer op mijn pad. Ik ken Aniek als rustig, veilig en ruimte voor humor. Dat leek mij de juiste setting om zoiets “groots” en spannends als dit uit te proberen. Het feit dat het retreat overzichtelijk was zonder volgeplempt te zijn met allemaal verschillende ceremonies, en vooral ruimte gaf aan de voorbereiding en integratie van de plaatsceremonie, vond ik superfijn.

Ik heb een intense en prachtige reis gemaakt in een hele fijne safe space. Het bijzondere was dat de inzichten uit de plantceremonie de volgende dagen werden bekrachtigd door het verder ontdekken van mijn Human Design. Ik heb zoveel inzichten gekregen in mijn leven, waar ik vandaan kom en wat voor mij de bedoeling is. Ik voel het en dat maakt het zoveel mooier en fijner om vervolgens mijn business vorm te geven en de juiste levenskeuzes voor mij te maken.

Ik vond de samenwerking tussen de breathworksessie, de plantceremonie, de cacao-ceremonie en Human Design ontzettend krachtig. En dat allemaal in een ontspannen setting met Aniek als facilitator die intuned op de groep om in te kunnen spelen op de behoefte van de groep op dat moment. Ik zie en ervaar dat dit retreat heel fijn en helend is voor de vrouw die de verantwoordelijkheid voor haar leven en business wil pakken. Die keuzes wil gaan maken die echt bij haar passen. En de vrouw die haarzelf dit gunt: de tijd helemaal voor jezelf, met een deepdive en die prachtige verbinding met andere vrouwen.

Marjolijn van Eijsden

Wat een magische ervaring was het human design & plant medicine retreat van Aniek! Ik ben nog altijd onder de indruk hoe de deepdive into human design en de plant ceremonie elkaar zo ontzettend mooi aanvulden.

Wat een fijne locatie had Aniek uitgezocht voor dit retreat en het was echt een eer, een feestje om samen met de andere prachtige en inspirerende vrouwen deze transformerende reis te maken!

Ik schrijf deze review enige tijd na het retreat, maar nog altijd “landen” er stukjes van wat ik tijdens de plantreis heb mogen ervaren. Ook de uitgebreide human design business reading pak ik er nog regelmatig bij, zo fijn!

Dank je wel lieve Aniek voor deze fantastische ervaring. En voor iedereen die twijfelt over deelname aan het volgende retreat: niet twijfelen, gaan! Het gaat life changing zijn, pinky promise!

Irene Hubers

Sfeerimpressie 2021

Sfeerimpressie 2022

Helaas, op dit moment kun je je niet aanmelden voor het Human Design in Business Retreat.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van dit aanbod? Schrijf je dan hieronder in voor de wachtlijst.

🔒 Jouw gegevens zijn veilig bij mij en worden niet gedeeld met derden.
Privacy beleid van toepassing.