fbpx

10 strategieën om jouw
work-life balance te vergroten

– Exclusief voor de vrouwelijke ondernemer

Creëer een work-life balance die voor jou werkt en vergroot  direct jouw plezier, inkomsten, vrije tijd en succes in zowel jouw werk- als privé domein. 

Bepaal en beheer jouw work-life balance

Herken jij dat..

R

Je graag meer wil verdienen, maar niet meer uren wil gaan werken?

R

Je graag een super succesvolle business wil hebben, maar ook een leuk leven en tijd voor jezelf?

R

Je jouw grenzen tussen het werk en privé nog beter wil gaan bepalen en beheren?

R

Je dit allemaal wil, maar nu even niet weet hoe? Doordat je misschien gewoon even overloopt en zoekt naar een balans?

Dan ben je hier op de juiste plek. In de artikelen die ik lees voor mijn promotieonderzoek naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap, lees ik keer op keer dat veel vrouwelijke ondernemers moeite mee hebben met het vinden van een goede work-life balance en hier tegelijkertijd heel hard naar verlangen. In mijn onderzoek kijk ik o.a. naar de work-life balance van vrouwelijke ondernemers en hoe ze deze goed kunnen managen. Dat is iets wat behoorlijk veel vrouwelijke ondernemers een uitdaging blijken te vinden.

Ze willen graag een super succesvolle business hebben, een leuke partner zijn, tijd hebben voor vrienden, een goede moeder zijn, graag in shape zijn, gezond koken, op vakantie gaan, boeken lezen en een huishouden hebben dat er altijd spik en span bij ligt. Dat zijn aardig wat ballen om hoog te houden! Vrouwen blijken dit lastiger te vinden dan mannen. Ze willen het állemaal doen, en het liefst voor 100%. Is dit voor jou ook herkenbaar?

Lieve vrouwelijke ondernemer, waarom zou het niet moeiteloos en in balans voor je mogen? Ik geloof er in dat ondernemen vooral heel leuk voor jou mag zijn, en dat je dat perfect kunt combineren met jouw sprankelende privéleven. Dat je er enorm veel plezier in mag hebben en dat het moeiteloos voor je mag. Gabby Bernstein zegt niet voor niets dat Joy the ultimate creator is.

Je kunt echt de balans gaan vinden, als jij dat wil.

Ik wil al mijn eigen tips, de tips uit mijn eigen onderzoek, overige wetenschap maar ook spiritualiteit met je delen in deze online cursus. Ik deel graag mijn 10 wetenschappelijke strategieën om jouw work-life balance te vergroten, die ik combineer met een vleug spiritualiteit voor het beste van beiden. Hoe lukt het mij bijvoorbeeld om mijn work-life balance te behouden? Deze strategieën hebben er onder andere voor gezorgd dat ik in 2019 en 2020 voor 10 maanden op wereldreis ging waarin ik mijn succesvolle bedrijf en mijn onderzoek combineerde met lekker op avontuur zijn en de wereld ontdekken. Ik geloof heel erg in EN/EN, zo lang jij maar goed de balans beheert en behoudt. Dit wil ik jou ook leren.

Zodat jij het plezier in jouw werk- en leefdomein enorm gaat vergroten. Je gaat leren hoe het makkelijker voor je kan en mag.

Zodat jij voortaan op bewust niveau zelf jouw grenzen tussen werk en privé gaat bepalen. Waarbij centraal staat: ‘Wat voelt goed voor mij?’ en ‘Wat wil ik?’.

Zodat jij niet langer het gevoel hebt dat een balans tussen werk en privé een utopie is. Vanaf nu schiet jij op beide gebieden niet langer meer tekort. Die frustraties gaan definitief de prullenbak in.

En zodat het geld en de vrije tijd die jij wil ontvangen ook moeiteloos naar je toe gaan komen

Ben jij klaar voor de balans?

In deze cursus:

    • Leer ik jou de  10 strategieën om jouw work-life balance te vergroten. Deze zijn in 2018 in wetenschappelijk onderzoek naar vrouwelijke ondernemers ontdekt en door mijn onderzoek en expertise nog verder gefinetuned. 
    • Deel ik mijn eigen voorbeelden en super up-to-date kennis over dit onderwerp uit mijn eigen promotieonderzoek naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap. Ik vertaal dit naar praktische tips voor je. Met een vleug spiritualiteit.
    • Leer ik je om van dat gevoel te komen dat je tekortschiet in werk en/of privé.
    • Creëer je een work-life balance blauwdruk voor jezelf: wat voelt goed voor mij en wat wil ik?

De opbouw van de cursus:

R

In het werkboek ontvang je 60 pagina’s aan kennis en inspiratie over de 10 strategieën voor het vergroten van jouw work-life balance.

R

Per strategie ontvang je opdrachten om direct de strategieën te gaan implementeren.

R

Je ontvangt naast een instructievideo aanvullend op iedere les een video met daarin extra kennis en tips over de strategie, dus 11 extra video’s in totaal.

R

Tot slot ontvang je bonusvideo’s  met succesvolle vrouwelijke ondernemers Annemiek Stam, Annemiek Dogan en Linda Weekers waarin zij vertellen hoe zij hun work-life balance ervaren.

R

Alles blijft onbeperkt online voor je beschikbaar, dus mocht je even een keer uit balans raken, dan pak je het er zo weer bij.

Inhoud: de 10 strategieën

R

Je gaat organisatorische vaardigheden ontwikkelen

R

Je leert open te communiceren naar jouw persoonlijke omgeving

R

Je gaat werk- en beschikbaarheidstijden definiëren die voor jou werken

R

Je gaat jouw beslissing over jouw werkplek zorgvuldig leren nemen

R

Master jouw money mindset: je gaat meer geld leren te ontvangen

R

Je gaat werken aan een positieve mindset

R

Je leert te onderhandelen over rollen en verantwoordelijkheden

R

Je leert ondersteuning van externe dienstverleners te overwegen = meer vrije tijd voor jou!

R

Je leert ervaringen uit wisselen in ondernemersnetwerken

– Meeste waarde –

1 betaling van

297 euro excl. BTW

2 maandelijkse betalingen

155 euro excl. BTW

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Mijn missie op deze wereld is om zo veel mogelijk vrouwen te helpen om hun leven onder hun voorwaarden te leven. Dit realiseren ze op het moment dat ze het gat gaan dichten tussen wie ze nu zijn en wie ze zouden willen zijn. Stap maar eens in jouw toekomstige zelf: wie ben jij dan? Wat doe je dan? Hoe leef je dan? En wat als dit de werkelijkheid voor je wordt? Dat zou toch fantastisch zijn! Om dit te bereiken moet je de keuze durven maken dat je dit écht wil, dat je er 100% voor wil gaan en daar volledig jouw verantwoordelijkheid in neemt. Op dat moment lossen innerlijke conflicten namelijk op, ga je in je kracht staan en komt er een staat van inner peace. Je gaat dan alles aantrekken wat je wil aantrekken en wordt de vrouw waar je zo naar verlangt. Dat is wat ik iedereen gun! Als Inner Peace Expert vind ik anderen helpen om hun innerlijke waarheid te gaan leven één van de mooiste dingen om te doen. Promoveren op onder andere het onderwerp ‘innerlijke conflicten’ heeft mij zo veel over dit onderwerp doen leren dat ik gewoon zie en zelf heb ervaren hoe mega transformerend dit kan zijn. Hoe minder innerlijke conflicten, hoe meer groei!