fbpx

10 strategieën om jouw
work-life balance te vergroten

– Exclusief voor de vrouwelijke ondernemer

Creëer een work-life balance die voor jou werkt.
Ontdek en implementeer direct de 10 strategieën en
vergroot het plezier en succes in zowel jouw werk- als privé domein.

Bepaal en beheer jouw work-life balance

Herken jij dat..

R

Je het plezier in jouw werk- en/of privédomein wil vergroten?

R

Je jouw grenzen tussen die twee domeinen nog beter wil gaan bepalen en beheren?

R

Je werk en privé in balans wil hebben?

R

Maar lukt je dit misschien nog niet?

R

En heb je misschien zelfs het gevoel dat je daarin jezelf en anderen tekort doet?

Je bent niet alleen. In de artikelen die ik lees voor mijn promotieonderzoek naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap, lees ik keer op keer dat er veel vrouwelijke ondernemers zijn die hier moeite mee hebben. Ik doe onder andere onderzoek naar de werk- en privé domeinen van vrouwelijke ondernemers en hoe ze dat goed kunnen managen. Dat is iets wat behoorlijk veel vrouwelijke ondernemers een uitdaging blijken te vinden.

Ze willen graag een super succesvolle business hebben, een leuke partner zijn, tijd hebben voor vrienden, een goede moeder zijn, graag in shape zijn, gezond koken, op vakantie gaan, boeken lezen en een huishouden hebben dat er altijd spik en span bij ligt. Vrouwelijke ondernemers blijken daarin nog steeds meer in de opvoeding en het huishouden te doen dan mannen, wat maakt dat het extra moeilijk is om de balans voor zichzelf te creëren. Ben jij ook zo moe van alle ballen hooghouden en het gevoel te hebben hier en daar, of misschien wel overal, tekort te schieten?

Lieve vrouwelijke ondernemer, waarom zou het niet moeiteloos en in balans voor je mogen? Ik geloof er in dat ondernemen vooral heel leuk voor jou mag zijn, en dat je dat perfect kunt combineren met jouw sprankelende privéleven. Dat je er enorm veel plezier in mag hebben en dat het moeiteloos voor je mag. Gabby Bernstein zegt niet voor niets dat Joy the ultimate creator is.

Je kunt echt de balans gaan vinden, als jij dat wil.

Ik wil al mijn eigen tips, de tips uit mijn eigen onderzoek, overige wetenschap maar ook spiritualiteit met je delen in deze online cursus. Ik deel graag mijn 10 wetenschappelijke strategieën om jouw work-life balance te vergroten, die ik combineer met een vleug spiritualiteit voor het beste van beiden. Hoe lukt het mij bijvoorbeeld om mijn work-life balance te behouden? Deze strategieën hebben er onder andere voor gezorgd dat ik in 2019 en 2020 voor 10 maanden op wereldreis ging waarin ik mijn succesvolle bedrijf en mijn onderzoek combineerde met lekker op avontuur zijn en de wereld ontdekken. Ik geloof heel erg in EN/EN, zo lang jij maar goed de balans beheert en behoudt. Dit wil ik jou ook leren.

Zodat jij het plezier in jouw werk- en leefdomein enorm gaat vergroten. Je gaat leren hoe het makkelijker voor je kan en mag.

Zodat jij voortaan op bewust niveau zelf jouw grenzen tussen werk en privé gaat bepalen. Waarbij centraal staat: ‘Wat voelt goed voor mij?’ en ‘Wat wil ik?’.

Zodat jij niet langer het gevoel hebt dat een balans tussen werk en privé een utopie is. Vanaf nu schiet jij op beide gebieden niet langer meer tekort. Die frustraties gaan definitief de prullenbak in.

Ben jij klaar voor de balans?

In deze cursus:

    • Leer ik jou de  10 strategieën om jouw work-life balance te vergroten. Deze zijn in 2018 in wetenschappelijk onderzoek naar vrouwelijke ondernemers ontdekt en door mij nog verder gefinetuned. 
    • Deel ik mijn eigen voorbeelden en super up-to-date kennis over dit onderwerp uit mijn eigen promotieonderzoek naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap .. Ik vertaal dit naar praktische tips voor je. Met een vleug spiritualiteit.
    • Leer ik je om van dat gevoel te komen dat je tekortschiet in werk en/of privé.
    • Creëer je een work-life balance blauwdruk voor jezelf: wat voelt goed voor mij en wat wil ik?

De opbouw van de cursus:

R

In het werkboek ontvang je de 10 strategieën voor het vergroten van jouw work-life balance.

R

Per strategie ontvang je opdrachten om direct de strategieën te gaan implementeren.

R

Je ontvangt aanvullend op iedere les een video met daarin extra kennis en tips over de strategie, dus 10 extra video’s in totaal.

R

Tot slot ontvang je bonusvideo’s  met succesvolle vrouwelijke ondernemers Annemiek Stam, Annemiek Dogan en Linda Weekers waarin zij vertellen hoe zij hun work-life balance ervaren.

R

Alles blijft onbeperkt online voor je beschikbaar, dus mocht je even een keer uit balans raken, dan pak je het er zo weer bij.

Start 20 juli 2020

Early bird korting

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Let op! Na 20 juli 2020 wordt de prijs 297 euro excl. BTW 

– Meeste waarde –

1 betaling van

148 euro excl. BTW

2 maandelijkse betalingen

77 euro excl. BTW

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Mijn missie op deze wereld is om zo veel mogelijk vrouwen te helpen om hun leven onder hun voorwaarden te leven. Dit realiseren ze op het moment dat ze het gat gaan dichten tussen wie ze nu zijn en wie ze zouden willen zijn. Stap maar eens in jouw toekomstige zelf: wie ben jij dan? Wat doe je dan? Hoe leef je dan? En wat als dit de werkelijkheid voor je wordt? Dat zou toch fantastisch zijn! Om dit te bereiken moet je de keuze durven maken dat je dit écht wil, dat je er 100% voor wil gaan en daar volledig jouw verantwoordelijkheid in neemt. Op dat moment lossen innerlijke conflicten namelijk op, ga je in je kracht staan en komt er een staat van inner peace. Je gaat dan alles aantrekken wat je wil aantrekken en wordt de vrouw waar je zo naar verlangt. Dat is wat ik iedereen gun! Als Inner Peace Expert vind ik anderen helpen om hun innerlijke waarheid te gaan leven één van de mooiste dingen om te doen. Promoveren op onder andere het onderwerp ‘innerlijke conflicten’ heeft mij zo veel over dit onderwerp doen leren dat ik gewoon zie en zelf heb ervaren hoe mega transformerend dit kan zijn. Hoe minder innerlijke conflicten, hoe meer groei!