Gratis Masterclass!

Krijg team mindset aan boord

Ontdek team mindset, krijg ze aan boord, en vaar de koers van AL jouw verlangens. Zodat jij ze écht gaat verwezenlijken. Wacht niet langer!

Ontvang jouw GRATIS masterclass direct

Contact informatie

Artikel

4.32
coupon invalid
Discount Applied!

Betaalinformatie

Wil je een MEGA korting van meer dan 94% ontvangen op mijn best bekeken masterclasses?

Ontvang dan direct de masterclassreeks met 11 masterclasses + bonus werkboeken. Vink de checkbox hieronder aan als je dit speciale aanbod wil toevoegen aan jouw bestelling. Normaal kost de reeks 187 euro (excl. BTW), maar nu slechts 11 euro (excl. BTW). Dit aanbod is nergens anders beschikbaar.

Bestel overzicht

Subtotaal
Totaalbedrag

* De masterclass wordt voor 17 euro (excl. BTW) verkocht, maar jij krijgt hem gratis van mij. Ik vraag je alleen de btw-kosten te betalen (dat is slechts 3,57 euro).

Anderen over de masterclasses:

‘Ik vond de masterclass heel erg fijn! Zo fijn om soms van iemand deze andere manier van denken te horen. Ik heb er op die manier (vanuit de wet van aantrekking) nog nooit naar gekeken. Het bracht mij rust om er tijdens jouw masterclass ermee bezig te mogen zijn. Je hebt een hele fijne vibe om je heen.’

Nadine

‘De masterclass over innerlijke conflicten stond voor mij uitgeschreven. Ik heb die woensdag daarna direct mijn ontslag ingediend om drie maanden vrij te zijn en daarna een nieuwe opleiding te starten. Ik voel me happy en bevrijd! Wat je vertelde over ‘niet je innerlijke conflicten accepteren’ heeft ongelofelijk mijn ogen geopend.’

Dian