Work-life balance training

10 Strategieën om jouw work-life balance te vergroten

Vind een work-life balance die voor jou werkt voor meer succes, geluk en financiële vrijheid. Zodat je overeind blijft in een wereld die veel van jou vraagt en er meer tijd vrij komt om te doen wat je het allerliefste doet.

Keuze van betaling

117.37
coupon invalid
Korting toegepast!

Contact informatie

Betaalinformatie

Bestel overzicht

Subtotaal
Totaalbedrag

Anderen over de training:

Wat een mooie training! Wat ik tof vind is dat ik heel veel herken uit wat je ook post of eerder hebt behandeld, zoals innerlijke conflicten, positieve levenshouding en eat that frog. 🙂 Je persoonlijke verhalen ertussen geven fijne verduidelijking, net als de andere voorbeelden uit artikelen en boeken. Het klopt en het is heel volledig. Echt heel veel goede vragen die je aan het denken zetten en meteen praktisch toepasbare tips. 

Dat voorbeeld van Brené Brown is echt heel goed. Daar herkende ik zo mezelf in. 🙈 En ook haar oplossing, die heb ik nog nooit gehoord. Die eerste gewoonte, stop met onderhandelen. Wauw dat is zo een herkenbare interne dialoog.

Het brengt heel goed een inwendige dialoog op gang. Bij het delen van ups en downs dacht ik echt ‘nope’, ik fix veel nog zelf. Dus meteen mee aan de slag gegaan. En niet zozeer in dingen voor me regelen, schoonmaker, oppas voor de kids, ff tijd voor mezelf. Echter wel als ik me kwetsbaar voel of ergens onzeker over ben.

Die oefening met de rollen is echt heel fijn en verhelderend. Zeker toen ik hem aan mijn man liet lezen. We hadden daarna echt een heel leuk gesprek over wat hij eigenlijk verwacht, en wat ik verwacht.

Haha, en die toevoeging van Brené Brown, die was spot on voor mij. Ik ben mijn eigen criticaster over de verdeling van taken en wat ik van mezelf allemaal moet. 😉 Gelukkig wel steeds minder.

Hester van Rooijen