Keuze van betaling

1,999.00
1,099.00
459.00
coupon ongeldig
Korting toegepast!

Contact informatie


Adresgegevens

Betaalinformatie

Bestel overzicht

Subtotaal
Vandaag betalen

Wat anderen zeggen over de training:

Voor mij is dit by far de beste, leukste en wat blijkt ook meest effectieve investering tot nu toe. Mijn (kijk op het) leven is veranderd. Ik maak nu andere, meer bewuste keuzes. Vanuit mijn strategie en emotionele autoriteit en dat maakt het leven een stuk relaxter.

Het belangrijkste resultaat is dat ik steeds dichter bij mijn eigen kern kom en dat ik makkelijker met obstakels en uitdagingen op mijn pad weet om te gaan. Zo weet ik nu ook hoe ik het beste beslissingen kan nemen en op welke manier ik mijn business het beste kan runnen. Hierdoor stroomt het nu veel meer.

Bij de training zit ook een groepsapp en nu ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van groepsapps, maar deze groep is goud waard. Niets moet, alles mag. Er zijn al zoveel mooie verbindingen ontstaan en iedereen gunt elkaar oprecht het beste.

Wat ik zo fijn vind, is dat Aniek deelt vanuit haar eigen ervaringen, dat ze het voorleeft, doet wat ze zegt en je in je eigen uniekheid laat zijn. Bij haar voel ik me echt begrepen, omdat ze weet dat voor ieder een andere werkwijze geldt.

Kortom, ik ben hier super enthousiast over en deel het graag, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen! 

Siti Ditters

De Human Design in Business Training kwam voor mij precies op het juiste moment en is precies wat ik nodig heb bij het opzetten van mijn eigen coachingsbedrijf. Ik miste als nieuweling binnen het zelfstandig ondernemen de handvatten om een eigen bedrijf op te zetten en ik wist niet goed uit welke stappen het bouwen van het fundament van een business bestond en waar ik moest beginnen.

Door deze cursus van Aniek heb ik inzicht gekregen in deze stappen en heb ik ondertussen een stevig fundament weten te bouwen voor mijn eigen coachingsbedrijf. Elke week leer ik weer wat nieuws wat ik direct in de praktijk kan brengen. De combinatie tussen praktische stappen, zoals leren consistente waarde te leveren, en innerlijke stappen, zoals werken aan je money- en succesmindset, maken deze cursus zo sterk en compleet. Door deze cursus heb ik de stap gezet om te gaan podcasten en publiceer ik nu alweer 10 weken lang een podcast.

Ik zou de training aan iedereen met een zielsmissie aanraden ongeacht of je zelfstandig ondernemer bent of wil zijn. Deze training gaat je inzicht brengen in jouw zielsmissie en brengt je dichter bij het uitvoeren hiervan. Je gaat van deze training hoe dan ook groeien als persoon.

Dana Hooghiemstra