fbpx

Welkom bij les 2 van de Match Your Selves Mini Cursus

Volg het overzicht van deze les voordat je de video gaat bekijken. 

Merk je soms dat je huidige prestaties niet overeenkomen met jouw ambities? Of dat je huidige lichaam niet is zoals je het idealiter zou zien? 

Deze les helpt jou direct om die teleurstellingen, wrok, angsten of boosheid te verminderen.

Uit onderzoek van Iames (1890) en Cooley (1902/1964) blijkt dat mensen zich teleurgesteld voelen als hun prestaties (de actuele zelf) niet overeenkomen met hun ambities (de ideale zelf), als ook dat we ons onwaardig voelen wanneer onze actuele zelf verschilt van onze ideale zelf. Vandaag gaan we ontdekken of jouw ideale zelf van jouw actuele zelf verschilt, of daar mogelijke conflicten in zijn en hoe jij deze kunt oplossen.

Via een meditatie help ik jou om te verbinden met jouw ideale zelf. Deze meditatie is heel simpel en geeft je direct een verlichtend gevoel doordat een match tussen de zelven dichterbij is dan je denkt. Zoek een rustige plek voor jezelf op.

Les 2 gaat over het ontdekken van jouw ideale zelf, door via mijn meditatie verbinding te maken met deze zelf.

Als je nog nooit gemediteerd hebt of dat al lang niet meer hebt gedaan, dat maakt niet uit. Het enige wat je mag doen is de video aanzetten en mij volgen in mijn meditatie. You will love it!

Het mooie van mediteren is dat je het altijd op ieder moment op iedere plek kunt doen. In mijn vervolg online cursus ‘Match Your Selves’  bied ik jou een meditatie om contact te maken met de zijn-doelen rondom jouw ideale zelf. We gaan dieper in op wie jij idealiter zou willen zijn en of dit afwijkt van wie je nu bent. Voorbeelden zijn ‘een goede ouder zijn’ of ‘succesvol zijn in mijn carrière’.

Bekijk Les 2 nu!

Match Your Selves Mini Cursus met Aniek Gerrits

LES 1
LES 2
LES 3

EN ER IS ZELFS MEER…

3

Wil jij jouw Match Your Selves avontuur naar het volgende niveau brengen?

Deze minicursus is aangepast van de Match Your Selves Online Cursus, een 3-module online cursus die elk aspect van het matchen en herenigen met jouw zelven vergroot! Samen met mij ga je een laag dieper voor een nog grotere match met jezelf. We gaan voor MINDER tegenstrijdigheden in jou, en MEER geluk. Je krijgt antwoord op de vraag: Wat wil IK nou écht?

 

BEKIJK DE MATCH YOUR SELVES ONLINE CURSUS!

BRONVERMELDING:

Bandura, A. (1998). Exploration of fortuitous determinants of life paths. Psychological Inquiry, 9, 95–99.

Bandura, A. (2006). Toward a psychology of human agency. Psychological Science, 1, 164–180.

Higgins, E. T. (1987). Self-discrepancy: a theory relating self and affect. Psychological Review, 94, 319–340.

McKnight, P. E., & Kashdan, T. B. (2009). Purpose in life as a system that creates and sustains health  and well-being: An integrative, testable theory. Review of General Psychology, 13, 242–251.

Stanley, M., & Burrow, A. L. (2015). The Distance Between Selves: The Influence of Self-Discrepancy on Purpose in Life. Self and Identity, 14(4), 441-452.