Human Design
1:1 Call

Wil jij graag alle vragen die je ook maar over jouw Human Design hebt aan een expert stellen? Tijdens de 1 op 1 call beantwoord ik 60 minuten al jouw vragen.

Ik heb op dit moment slechts een paar plekken vrij voor een exclusieve Human Design 1:1 call.

Doordat ik nu aan mijn proefschrift ben begonnen en daar dit jaar de hoofdfocus ligt, zelf ook een intensief coachingstraject volg en daarnaast voor mijn bedrijf iedere week de meest waardevolle content voor jou creëer en ik ook een mama-dag heb, is mijn Projector energie en tijd spaarzaam en is het voor mij heel belangrijk die goed te besteden. 

Daarom is mijn tijd en energie niet voor iedereen.

Het is voor die ondernemers (to be) die durven te investeren omdat ze weten dat dit nodig is voor hun groei, en dat het ze enorm verder gaat helpen.

Het is voor die ondernemers die een energetische match met mij zijn. Die match is namelijk zo belangrijk! Projectors zijn namelijk niet voor iedereen.

Ben ik wel voor jou, dan geef ik je alles van mezelf! Met mijn gate 27 van overgiving krijg je veel. In deze 60 minuten call kun je dan ook heel veel antwoorden verwachten waar je al lang naar op zoek was. Want dat is wat Projectors doen: de ziel doorboren van de ander en direct kunnen zien waar het goud bij de ander zit. Waardoor ze met adviezen en antwoorden komen waar je zelf mogelijk jaren naar had moeten zoeken.

Wil jij in 60 minuten al mijn Projectors wisdom?

Inhoud Human Design 1:1 call

I

Ik ben er 60 minuten voor je waarin je al jouw vragen kunt stellen en de antwoorden ontvangt.

I

Je ontvangt een opname van de call, zodat je niet hoeft mee te schrijven en de 60 minuten optimaal kunt benutten en het later nog eens terug kunt kijken.

De investering:

€350

excl. BTW

Boek je Human Design 1:1 call

Vul het onderstaande formulier in. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om onze 1:1 call in te plannen.
Ik kijk er naar uit om je te spreken!