fbpx

7 days of Yes2You

Herken jij dat..

R

Je soms niet goed slaapt omdat je piekert of je wel het juiste hebt gezegd of gedaan?

R

Je het moeilijk vindt om kritiek van anderen los te laten?

R

Grenzen trekken voor jou best lastig is?

R

En ‘nee’ zeggen je niet goed af gaat?

Ik voel je hierin zo sterk. Tot 2014 kon ik uren piekeren als ik kritiek had ontvangen, grenzen stellen was ik totaal niet goed en een ‘nee’ verkopen al helemaal niet. Wie was ik om een keer niet iedereen na het stappen naar huis te rijden, ten koste van mijn eigen rusttijd? Wat zouden anderen ervan vinden als ik een keer mijn mening zou laten horen? Zouden ze dan nog wel bevriend met me willen zijn of verlies ik dan niet mijn baan?

Tegelijkertijd zag ik bij veel anderen om mij heen dat als ze hun grenzen aangaven, een ‘nee’ verkochten of zich niet druk maakten om anderen, dat door vrijwel iedereen werd geaccepteerd. En ook als dat niet werd geaccepteerd, was dat helemaal oké en hadden beiden personen hier geen last van. De gevolgen waren vaak ook veel minder groot en dramatisch als ik dacht (ze bleven bijvoorbeeld gewoon hele goede vrienden; de band werd zelfs sterker). Dat was voor mij de moeite waard om het zelf te proberen.

De eerste paar keer dat ik ‘ja’ tegen mezelf ging zeggen voelde heel ongemakkelijk. Mijn mening kwam niet altijd goed uit de verf, ik moest nog regelmatig blozen als ik voor mezelf op kwam en natuurlijk lag ik nog regelmatig te piekeren of het verstandig was geweest dat ik voor mezelf was opgekomen.

En tegelijkertijd voelde het zo juist. Ik zette door, herkende mijn blokkades en werkte mezelf er doorheen. Ik volgde EMDR-therapie sessies voor mijn intense pestervaring op de basisschool, durfde voor het eerst afscheid te nemen van vriendschappen die mij niet langer dienden, en begon daardoor meer en meer te kiezen voor mezelf. Ik las boeken over empowerment en zelfliefde, volgde goeroes op dit gebied en leerde veel in mijn mindfulness lessen.

Nu ben ik alleen nog maar bevriend met mensen die mij een positieve energie geven, werk ik alleen nog maar samen met klanten die dat ook doen, heb ik de liefde van mijn leven na 9 jaar vrijgezel te zijn geweest ontmoet en voel ik mezelf iedere dag 100% blij met wie ik ben.

Iedere dag als ik in de spiegel kijk naar die prachtige vrouw die ik zie, dan zeg ik voluit: YES2YOU!

Ik wil mijn tips en mijn weg er naartoe met je delen in deze online zevendaagse. Hoe is het mij gelukt iedere dag een volmondige ‘ja’ tegen mezelf te zeggen? Hoe overwon ik mijn angsten en blokkades? En hoe durfde ik mijn eigen grenzen te stellen? Ik deel met heel veel liefde mijn proces, mijn angsten en blokkades en hoe ik die overwon.

Zodat jij kritiek makkelijker los kunt laten, je hier niet langer over piekert en je kostbare tijd op deze prachtige aarde besteed aan wat goed voor jou voelt. Daardoor ga je ook beter slapen en ervaar je meer peace of mind.

Zodat je grenzen leert trekken en bewaken, waardoor je makkelijker ‘nee’ kunt zeggen en voor jezelf en jouw rust kiest. Ik geef je tips en tricks mee zodat je heel dicht bij jezelf kunt blijven.

De inhoud:

  • In 7 dagen behandel ik 7 verschillende thema’s die jou helpen meer voor jezelf te gaan kiezen en jezelf te gaan omarmen.
  • Leer ik je omgaan met angsten en blokkades, zoals ‘wie ben ik om mijn mening te delen of grens aan te geven’ of ‘ik ben bang voor wat anderen van mij vinden’.
  • Deel ik mijn eigen inzichten en manieren om 100% ‘ja’ te zeggen tegen die prachtige vrouw in de spiegel. Dat doe je niet voor jouw omgeving of voor mij, maar voor jezelf.
  • Creëer je een levenslang fundament aan zelfliefde voor jezelf. Je legt de basis voor de rest van je leven.

De vorm:

R

Elke dag ontvang je een werkboek met de kennis en inzichten van die dag.

R

Hierin staan meerdere opdrachten om direct mee aan de slag te gaan.

R

Aanvullend ontvang je iedere dag nog minstens 30 stories op Instagram. Voor extra waarde.

R

Alle stories blijven voor jou onbeperkt beschikbaar op de persoonlijke Instagram community die 24/7 voor jou toegankelijk is. Je kunt de aanvullende waarde dus in jouw eigen tempo tot je nemen. Als je dus een dag achterloopt of het op een later moment oppakt is dat geen enkel probleem.

R

Bonus: ik sluit de zevendaagse af met een super waardevol webinar. Hierin beantwoord ik al jouw vragen, dus stuur ze vooral naar me toe.

Hoe het de levens van andere vrouwen veranderde:

De Yes2You zevendaagse heeft mijn inzicht in het leven veranderd. Ik ben veel meer ontspannen en geniet veel meer. Ik heb geleerd hoe je je grenzen aangeeft, zonder je schuldig te voelen. Ook heb ik nu een bom van energie en tijd voor mijzelf, om mijn eigen verlangen te volgen. Ik zou iedereen de Yes2You zevendaagse aanraden om een gelukkiger leven te creëren.

Marise

De Yes2You zevendaagse heeft me vooral geholpen om te kijken waar ik maximaal van aan ga staan. Dit is waar je gelukkig van wordt en wat een positieve invloed heeft op hoe je jouw dag eruit laat zien. Waar je je op focust. Door de filmpjes op Instagram voelde ik de verbinding met jou en jouw fijne energie sterker.

Gabriella

De Yes2You zevendaagse was erg interessant en leerzaam! Aniek neemt je in deze zevendaagse mee door de stappen die ervoor zorgen dat je je doelen waar kan maken! Ze is enthousiast en geeft duidelijke handvaten mee, ondersteunt door eigen en goede voorbeelden die je helpen om je intenties zelf duidelijk te krijgen. De stappen toepassen zal je zelf moeten doen maar dit is een geweldige manier om voor jezelf de eerste stap (en je eigen pad) te bepalen en te gaan voor wat jou gelukkig maakt!

Cindy

Super fijn om actief bezig te gaan met gedachtepatronen en hier hyper bewust van te worden. Daarnaast is het direct toepasbaar, waardoor je van elke situatie weer leert. Zeker omdat je de situatie einde dag reflecteert.

Atossa

Inhoud ‘7 days of Yes2You’:

 

Dag 1 – Energie: je leert waar jouw energie helemaal van gaat stromen;

Dag 2 – In tegenstrijd met jouw gevoel: je zegt niet langer meer ja, terwijl je nee voelt;

Dag 3 – Reality-check: tegen deze situaties zeg je vanaf nu nee;

Dag 4 – Grenzen stellen: je kiest voor jezelf;

Dag 5 – Rolmodellen: vanaf nu ga jij dit van hen leren. Time for action!

Dag 6 – Trouw: je leert toegewijd te zijn én te blijven aan jezelf.

Dag 7 – Waardering:  je leert jezelf vanaf nu waarderen.

Wanneer moet je vooral niet aan deze zevendaagse beginnen:

Q

Ik zeg liever ja tegen de ander, dan ja tegen mezelf.

Q

Ik kan er mee leven dat ik niet ja zeg tegen die vrouw in de spiegel. Dat doe ik al een tijdje, dus dat houd ik nog wel even vol.

Q

Ik blijf liever alleen, ook al weet ik dat ik eerst ja moet zeggen tegen mezelf voordat ik ja kan zeggen tegen een ander. Dan maar liever ja tegen niemand.

Q

Ik ben graag ontrouw aan mezelf. Trouw zijn, wat is dat eigenlijk?

Q

Ik laat liever anderen beslissen over mijn tijd, vrijheid en energie.

Zat jij ook te gniffelen bij de verschillende punten? Is er nog iets dat jou tegenhoudt? Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik die met liefde in een gratis individueel inspiratiegesprek.

Are you ready?

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hiervoor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result. Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.