fbpx

7 days of Yes2You

Zeg eerst Yes 2 You, voordat je ‘Yes’ tegen een ander zegt.

Zeg 100% ‘Ja’ tegen de vrouw die je in de spiegel ziet!

R

Wil jij meer tijd, vrijheid en energie voor de dingen en personen die jij leuk vindt?

R

Wil jij in harmonie leven met jouw ‘ware zelf’?

R

Wil jij trouw zijn aan jezelf, jouw overtuigingen en jouw prioriteiten?

R

Wil jij de waardering in jezelf vinden?

R

Wil jij een volmondige JA zeggen tegen die vrouw in de spiegel?

Waarin is Yes2You onderscheidend?

2019 is voor mij het jaar waarin ik YES op alles zeg. Ik ben voor een jaar op wereldreis en heb besloten om een volmondige JA tegen mezelf te zeggen en tegen het avontuur. JA, ik kan dit (reizen, werken en mijn onderzoek doen waar dan ook)! JA, ik wil dit (één van mijn grootste dromen gaat hierdoor in vervulling)! JA, ik doe dit (ook al weet ik niet wat me te wachten staat door voor het eerst als digital nomad een lange reis te maken). Ik ben heel trouw aan mezelf als ook aan mijn verlangens. Dit heb ik geleerd door in harmonie te leven met mijn ‘ware zelf’. Dat gun ik jou ook! Ik gun jou ook de wereld, waarin je ja zegt tegen wie jij bent en tegen al jouw verlangens. Jij kan dit, jij wil dit en jij gaat dit ook gewoon doen! Na deze zeven dagen kijk jij jezelf recht in de spiegel aan en spreek je jezelf toe: Ja, ik wil. Vanaf nu ben je trouw aan jezelf. De unieke kennis en inzichten van mijn JA-avontuur deel ik exclusief in de Yes2You zevendaagse.

Hoe zou jouw leven er uit zien als:

A

Jij eerst ‘JA’ tegen jezelf zegt, voordat je dit tegen ieder ander zegt?

A

Je meer tijd voor jezelf hebt en de dingen die jij het allerliefste doet?

A

Je in harmonie leeft met jouw ware zelf?

A

Je trouw bent aan jezelf, jouw overtuigingen en jouw prioriteiten?

A

Je de waardering in jezelf vindt?

A

Je 100% ja zegt tegen die vrouw in de spiegel?

Als jij niet 100% JA zegt tegen jezelf in de spiegel, kan niemand anders 100% JA tegen jou zeggen. Dus als jij geen respect hebt voor jezelf, jouw tijd, energie en vrijheid, wie heeft dat dan wel?

Iedere keer als je in de spiegel kijkt dan voel je het weer. Het zou zo fijn zijn als je jezelf aan zou kunnen kijken en met volle overtuiging zou kunnen zeggen: Yes 2 You! En toch gebeurt het iedere keer weer dat je niet trouw bent aan jezelf, jouw overtuigingen en jouw prioriteiten. Dat je sneller ja zegt tegen een ander, in plaats van tegen jezelf. Met teleurstelling als gevolg. Jij wil dit anders. Nu is het moment.

 

JA, ik wil dit!


JA, ik kan dit!

JA, ik doe het!

JA, ik verdien het om 100% JA tegen mezelf te zeggen.

Hoe het de levens van andere vrouwen veranderde:

De Yes2You zevendaagse heeft mijn inzicht in het leven veranderd. Ik ben veel meer ontspannen en geniet veel meer. Ik heb geleerd hoe je je grenzen aangeeft, zonder je schuldig te voelen. Ook heb ik nu een bom van energie en tijd voor mijzelf, om mijn eigen verlangen te volgen. Ik zou iedereen de Yes2You zevendaagse aanraden om een gelukkiger leven te creëren.

Marise

De Yes2You zevendaagse heeft me vooral geholpen om te kijken waar ik maximaal van aan ga staan. Dit is waar je gelukkig van wordt en wat een positieve invloed heeft op hoe je jouw dag eruit laat zien. Waar je je op focust. Door de filmpjes op Instagram voelde ik de verbinding met jou en jouw fijne energie sterker.

Gabriella

De Yes2You zevendaagse was erg interessant en leerzaam! Aniek neemt je in deze zevendaagse mee door de stappen die ervoor zorgen dat je je doelen waar kan maken! Ze is enthousiast en geeft duidelijke handvaten mee, ondersteunt door eigen en goede voorbeelden die je helpen om je intenties zelf duidelijk te krijgen. De stappen toepassen zal je zelf moeten doen maar dit is een geweldige manier om voor jezelf de eerste stap (en je eigen pad) te bepalen en te gaan voor wat jou gelukkig maakt!

Cindy

Super fijn om actief bezig te gaan met gedachtepatronen en hier hyper bewust van te worden. Daarnaast is het direct toepasbaar, waardoor je van elke situatie weer leert. Zeker omdat je de situatie einde dag reflecteert.

Atossa

Na het volgen van de 7 days of Yes2You:

R

Ben je trouw aan jezelf, jouw overtuigingen en jouw prioriteiten.

R

Respecteer je jouw tijd, vrijheid en energie en zeg je daarin eerst JA tegen jezelf voordat je JA tegen een ander zegt.

R

Leef jij in harmonie met jouw ware zelf.

R

Verontschuldig jij je niet langer meer over situaties of dingen waar je NEE tegen zegt. You do you.

R

Vind je de waardering in jezelf.

R

Durf jij de vrouw in de spiegel aan te kijken en te zeggen: Yes 2 You!

Inhoud ‘7 days of Yes2You’:

 

Dag 1 – Energie: je leert waar jouw energie helemaal van gaat stromen;

Dag 2 – In tegenstrijd met jouw gevoel: je zegt niet langer meer ja, terwijl je nee voelt;

Dag 3 – Reality-check: tegen deze situaties zeg je vanaf nu nee;

Dag 4 – Grenzen stellen: je kiest voor jezelf;

Dag 5 – Rolmodellen: vanaf nu ga jij dit van hen leren. Time for action!

Dag 6 – Trouw: je leert toegewijd te zijn én te blijven aan jezelf.

Dag 7 – Waardering:  je leert jezelf vanaf nu waarderen.

Wanneer moet je vooral niet aan deze zevendaagse beginnen:

Q

Ik zeg liever ja tegen de ander, dan ja tegen mezelf.

Q

Ik kan er mee leven dat ik niet ja zeg tegen die vrouw in de spiegel. Dat doe ik al een tijdje, dus dat houd ik nog wel even vol.

Q

Ik blijf liever alleen, ook al weet ik dat ik eerst ja moet zeggen tegen mezelf voordat ik ja kan zeggen tegen een ander. Dan maar liever ja tegen niemand.

Q

Ik ben graag ontrouw aan mezelf. Trouw zijn, wat is dat eigenlijk?

Q

Ik laat liever anderen beslissen over mijn tijd, vrijheid en energie.

Zat jij ook te gniffelen bij de verschillende punten? Is er nog iets dat jou tegenhoudt? Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik die met liefde in een gratis individueel inspiratiegesprek.

Are you ready?

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hiervoor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result. Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.