Gratis

Match Your Selves

Mini Cursus

Wellicht herken je het: je merkt dat er binnen in jouw tegenstrijdigheden aanwezig zijn. Verschillende stemmetjes razen door jouw hoofd die allemaal uit jou zelf komen en het niet met elkaar eens zijn en andere belangen hebben. Deze stemmetjes zijn jouw verschillende zelven: wie jij nu bent, wie jij idealiter zou willen zijn en wie jij denkt te moeten zijn (van jezelf of van de ander). Verschillen tussen deze zelven maken je psychologisch kwetsbaar, met vaak schadelijke gevolgen voor jouw geest en gezondheid.

Hoe zorg je ervoor dat deze zelven in jou zich herenigen, het conflict wordt opgelost en jij je weer één voelt? Dat leer je in deze driedelige mini cursus. Maar dat niet alleen. Je krijgt ook antwoord op de vragen: Wie ben ik nu echt? En wie zou ik willen zijn?

Ik heb gezien dat het matchen van de zelven mensen helpt minder gefrustreerd op zichzelf te zijn, minder boos op zichzelf te zijn, minder boos op anderen te zijn, minder wrok richting andere te voelen, minder sociale angst te ervaren en zelfs dat depressieve klachten verdwenen. De perfecte match tussen jouw zelven staat garant voor minder tegenstrijdigheden en meer geluk. Dat wil jij toch ook?

Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)

Free edition – E-book

Wil jij ontdekken wat dé magische combinatie is die er voor zorgt dat jij super effectief door het leven gaat? Stel je eens voor.. hoe zou jouw leven er uit zien als je nooit meer tijd tekort zou komen én je ook altijd vol energie door het leven loopt? Dit willen we allemaal, maar slechts 10% van de werkende mensen lukt dit. In mijn e-book geef ik je deze magische combinatie weg.

Deze magische combinatie helpt jouw om meer zelfbewust te worden en om jouw intenties helder te krijgen. Je behaalt daardoor vanaf nu ook al jouw doelen. Alle taken worden voltooid. To-do lijsten slinken. Ben jij klaar om te ontdekken wat deze magische combinatie is?

Yes2You

Gratis online zevendaagse

Heb jij ooit voordat je ‘ja, ik wil (een relatie of huwelijk)’ tegen een man zei, ‘ja, ik wil’ tegen jezelf gezegd? In deze zevendaagse leer ik jou hoe jij 100% ‘yes!’ zegt tegen die vrouw in de spiegel. Het draait allemaal om zelfliefde en zelfacceptatie.

Door yes te zeggen tegen die vrouw in de spiegel, creëer je direct meer tijd, vrijheid en energie voor jezelf. Je leert 100% te leven vanuit jouw hartenwens, door te ervaren waar jij een volmondige ‘Ja’ op zegt. Om dat te doen waar jouw energie van gaat stromen. Waardoor je leert een ‘nee’ te verkopen wanneer dingen, gewoontes of personen je energie kosten en je leeg zuigen. Dat niet meer, nooit meer. Vanaf nu is het voor altijd: Yes2You!

Ben jij er klaar voor om die een volmondige JA te zeggen tegen die prachtige vrouw in de spiegel?

De volgende 7 days of Yes2You start op maandag 9 december 2019

Wat heb jij nodig om te floreren?

Flourish-test

Wil jij ook meer florerend door het leven gaan? Voel jij ook dat je graag meer tot bloei wil komen en dat je jezelf helemaal wil ontplooien in een richting die bij jou past?

Echt tot bloei komen en jezelf helemaal ontplooien in de richting die bij jou past blijkt nog best ingewikkeld te zijn. Slechts de helft van de mensen slaagt hierin. Reden voor mij om een flourish-test te ontwikkelen, want floreren kun je leren! Het motto dat ik als geen ander omarm.

Iedereen wil graag echt tot bloei komen, maar waarom lukt dat maar de helft van de mensen? Deze test biedt jou de check-up  en bewustwording van hoe het met jouw floreren is gesteld. Je krijgt inzicht in hoe gezond jij bent, hoe positief jij door het leven gaat, hoe jij met negatieve emoties omgaat, hoe vaak jij ervaart dat de tijd even stil staat en je helemaal op gaat in het moment, of je vriendschappen en familiebanden hebt waar je op kunt bouwen, hoe het met jouw betekenisvolle leven gesteld staat en of jij een beetje goed bent in het vieren van successen.  I hope you do, dus go and check it out! Zodat je de resultaten als uitgangspunt kunt nemen om jouw bloei verder door te ontwikkelen. Op weg naar het resultaat dat jij maximaal florerend door het leven gaat. Dat wil jij toch ook?

Als extraatje geef ik je ook nog een lijst met de 24 sterke kanten van goed gedrag uit de positieve psychologie, waarin je lekker hands-on kunt gaan markeren wat al jouw sterke kanten zijn en waar je graag nog meer die powervrouw in wil worden. Een completer beeld van jouw flourishing skills is bijna onmogelijk. Jij hebt nu alles in handen om heerlijk florerend door het leven te gaan.

Ben jij klaar voor de test?

Nooit meer een people-pleaser zijn:

10 signalen die mijn leven hebben veranderd.

Checklist & tips

Wil jij ook vaker voor jezelf kiezen? Toen ik voor het eerst vaker voor mezelf koos, voelde ik een verlichting in mij ontstaan. Wat voelde dat bevrijdend! Ik leerde zeggen wat ik wilde zeggen. Ik ging zelf bepalen wat ik op een dag, in een week of binnen een jaar wilde doen. Ik leerde voor mezelf te kiezen. Hoe ik dit leerde? Door eerst mezelf een enorme spiegel voor te houden. Ik keek naar mijn spiegelbeeld en zag een people-pleaser. Ik werd me bewust van mijn eigen gedrag. Ik herkende de signalen. Ik zag ook dat ik daar niet blij van werd. Ik voelde toen in alles: dit wil ik anders! Herken jij ook dat gevoel? Wil jij vaker voor jezelf kiezen?

Dan is deze gratis checklist er voor jou. Ik bied jou hierbij de eerste stap naar bewustwording, waardoor het pad voor jou open gaat liggen om die people-pleaser goodbye te zeggen! Deze 10 signalen veranderden mijn leven voorgoed.

Mag ik jou inspireren?

Gratis inspiratiegesprek t.w.v. €50,-