Sinds deze week focus ik mij ‘alleen’ nog op Human Design in Business. Ik heb het ‘life’ stuk laten vallen en dat voelt kloppend. Voorheen sprak ik namelijk meerdere klanten aan en had ik ook twee waardeladders. Dat was niet Projector stijl. Nu ik deze weg ben ingeslagen, houd ik één waardeladder over. Dat is helemaal in lijn met hoe de Projector mag ondernemen en in deze blog neem ik je daarin mee.

In mijn vorige blog deelde ik met je hoe ik van een Manifesting Generator aanbod van 19 producten terugging naar een veel simpeler Projector aanbod. Vorige week sloot ik de deuren van Your Life Your Conditions en het Soul retreat. Daardoor had ik vervolgens nog 4 producten over in mijn aanbod: mijn gratis Human Design in Business Challenge, de Ultimate Preparation Guide, het e-book met de 37 succesverhalen van de ondernemers van mijn PhD en From Calling to Career. Ik had dus in ongeveer twee maanden tijd 15 producten losgelaten.

That was much needed! Voor een Projector is het namelijk heel belangrijk dat zij één zielsklant aanspreken, met één marketingboodschap en een simpel aanbod. Dat betekent dus het hebben van één waardeladder. Mocht je nog niet weten wat een waardeladder is, dan leg ik dat even voor je uit. Jij bent hier met een levensdoel en dat is ook terug te vinden in jouw Human Design. Daarnaast heeft jouw bedrijf ook een eigen Human Design chart (die ontdek je in les 9 van From Calling to Career) en daarmee ook een eigen levensdoel (de Incarnation Cross). Jij bent hier op aarde om anderen aan de hand te nemen en ze mee die berg op te nemen waar jij al staat, om ze daar samen met jou van het prachtige uitzicht te laten genieten. Jij laat ze dat uitzicht zien dat ook voor hen weggelegd is en vertelt ze (met jouw aanbod) hoe daar te komen. Je zwaait (jouw energie) en zegt (de energie die spreekt): kom maar hier naartoe, want hier is het prachtig! Waarna je ze meeneemt. 

De berg kent verschillende hoogten en verschillende uitzichten. Zelf sta jij ook niet stil op de berg, waardoor jij weer verder wandelt naar een nog mooier uitzicht. Jouw groei brengt je letterlijk naar grotere hoogten. En bij iedere hoogte, kun je tegen de mensen die nog wat lager op die berg staan zeggen: kom hier, want hier is het nóg mooier! Dit is waar de uitspraak vandaan komt: we all walk each other home. Wij zijn hier allemaal met een eigen levensdoel en wanneer we die belichamen nemen wij allemaal op onze eigen manier mensen mee de berg op, waarbij we maar één hoofdstuk op ze voor hoeven te liggen. Maar één uitzicht verder. Die verschillende stappen op de berg omvatten jouw waardeladder.

Stel je even voor dat een nieuwe potentiële zielsklant zich bij jou meldt. Ze staat onderaan de berg. In mijn geval zou dat bijvoorbeeld iemand zijn die net haar Human Design heeft ontdekt, maar er nog niets vanaf weet. Of iemand die net met ondernemen begint of nog moet beginnen, en nog alles binnen het ondernemerschap moet ontdekken. Als ik deze potentiële zielsklant mijn hoogste uitzicht zou bieden, wat op dit moment mijn mastermind samen met Hester van Rooijen is van 4999 euro (ex btw), dan zijn die stappen van onderaan de berg naar bovenaan de berg te groot. Die mastermind is namelijk voor ondernemers die al wat verder zijn en voelen dat ze 100.000 euro omzet of meer in een jaar kunnen maken.

Daarentegen kan ik ze wel meenemen naar het eerste uitzicht (de challenge en het e-book) en misschien wellicht ook al meteen de tweede (From Calling to Career). Daarna kan het zijn dat ze zo enthousiast is, dat ze graag mee op retreat wil (het volgende uitzicht) en daarna in de mastermind stapt (het voor dit moment hoogste uitzicht). In les 6 van From Calling to Career leren de deelnemers hoe hun waarde-ladder te creëren op basis van hun design. In die les leren ze ook op basis van hun energie type wat er mis gaat in hun aanbod, en dus in hun waardeladder, wanneer ze niet de omzet draaien die ze wensen. Waarbij ik met ze deel wat ze dan ‘verkeerd’ doen en hoe ze dit kunnen oplossen. 

Voor de Projector is dit dat ze te veel dingen tegelijk doen. Wat ik dus deed. De oplossing is om je te focussen op een heel eenvoudig marketing- en begrijsgroeiplan met een simpele waardeladder. Waarbij je voor 1 of 2 geweldige aanbiedingen kiest. Ik heb voor 1 doorlopend aanbod gekozen (mijn training From Calling to Career) en 3 aanbiedingen die ik een of enkele keren per jaar op basis van mijn energie doe: mijn retreat, mastermind en 1 op 1 call. Met één duidelijke marketingboodschap. Die is bij mij: Human Design in Business voor hoogbewuste ondernemers: run aligned je business en manifesteer by design. Met een aantrekkelijke salesstrategie met behulp van mijn natuurlijke guide-energie. Deze salesstrategie pas ik toe door mijn niet-gedefinieerde en gedefinieerde centrums (dit zijn je marketing en sales super powers) in te zetten (in les 7 ontdek je deze).

Sinds deze week heb ik dus een simpele waardeladder, spreek ik één zielsklant aan en heb ik een duidelijke marketinboodschap.  Mijn waardeladder is daardoor:

E-book 37 Succesverhalen (gratis) & Human Design in Business Challenge (gratis)  The Ultimate Preparation Guide (9 euro)  1 op 1 call (333 euro)  From Calling to Career (1444 euro en vanaf januari 1999 euro)  Human Design retreat  (1666 euro)  Human Design Mastermind (4999 euro). Iedere stap uit deze waardeladder brengt jou als ondernemer (to be) naar een mooi uitzicht en als je bij het volgende uitzicht bent aangekomen, kan ik je naar een nog mooier uitzicht meenemen als jij daar klaar voor bent.

Stap 1: Human Design in Business Challenge – gratis

Dit is voor ondernemers (to be) die klaar zijn om hun business te gaan runnen op de manier waarvoor ze designed zijn. Stap af van de ‘One-size-fits-all-business-formules’ waarvoor je een stukje ziel moet inleveren en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Krijg inzicht in jouw unieke talenten!

Stap 2: The Ultimate Preparation Guide – 9 euro

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de Human Design in Business challenge bied ik je eenmalig een upsell aan die alleen na het inschrijven beschikbaar is, waarin je van mij tips krijgt over hoe jouw bedroutine by design te creeren en ik geef je eettips by design mee. Bijvoorbeeld wat het sterkste zintuig is waarmee jij ontdekt hoe, wat en wanneer je het beste kunt eten en wanneer jouw spijsvertering het beste werkt. Om je zo met deze tips optimaal voor te bereiden op de challenge.

Stap 3: 1 op 1 call – 333 euro

Vanaf januari 2022 bied ik ook 1 op 1 calls van 60 minuten aan die los aan te schaffen zijn, waarbij ik volledig op basis van uitnodigingen je 60 minuten op weg help in waar je mij dan ook in nodig hebt. Dit gaat een beperkt aanbod worden, omdat mijn energie en tijd maximaal 1 call per week toelaten.

Stap 4a: From Calling to Career – t/m 31 december 2021 nog 1444 euro, daarna 1999 euro

Dit is een online programma voor soulpreneurs die klaar zijn om hun bedrijf vanuit alignment met hun design te gaan runnen. Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je wordt gezien, begeleid en supported door een Projector die al haar kennis en wijsheden met je deelt voor meer ease, flow en overvloed op een manier die werkt voor jou en goed voelt voor jou. 

Stap 4b: From Calling to Career + 4 keer een 1 op 1 call – 3333 euro

Bij dit aanbod krijg je naast de training 4 maanden lang iedere maand een 1 op 1 call met mij van 60 minuten waarbij ik er voor je ben om al jouw vragen en daarmee uitnodigingen aan mij te beantwoorden. 

Stap 5: Human Design in Business retreat – 1666 euro 

Van 17 t/m 21 januari organiseer ik het Human Design in Business retreat inclusief een Ayahuasca ceremonie en breathwork. Je gaat flink deconditioneren om zo in een mega snelle transformatie alle lagen af te pellen die in de weg staan je design te leven. Je stapt in een week tijd in jouw grootsheid. Life will never be the same.

Stap 6: Human Design Mastermind – 4999 euro

Dit is voor bad ass ondernemers die 100.000 euro omzet of meer willen draaien in 2022 vanuit volledig alignment met hun design. Ze will groots en impactvol, maar wel op een manier die bij hen past. Je ontdekt jouw goud en gaat dat helemaal ownen en belichamen. Je wordt daarin door twee Human Design experts geholpen hoe dit het beste tot uiting te laten komen in je business, zodat ondernemen moeiteloos voor je wordt. Geen one-size-fits-all, maar echt maatwerk. 

Door middel van deze blog hoop ik je inzicht te hebben gegeven en te hebben geïnspireerd in hoe een waardeladder te bouwen volgens jouw design. Het bijzondere was dat – toen ik besloot mijn aanbod simpel te maken en voor deze waardeladder te gaan -, het Universum daarop reageerde door mij allemaal nieuwe klanten te sturen. Je aanbod by design gaan maken betekent dat je energetisch een kloppend aanbod gaat maken, en daar kan het Universum vervolgens op reageren wanneer die energie klopt. Dat is gegarandeerd voor wonderen!