Human Design in Business Retreat

15 t/m 19 augustus 2022

Keuze van betaling

1,666.00
888.00
coupon ongeldig
Korting toegepast!

Contact informatie


Adresgegevens

Betaalinformatie

Bestel overzicht

Subtotaal
Vandaag betalen

Wat anderen zeggen over het retreat:

Het retreat van Aniek was magisch.

11 totaal verschillende vrouwen, met verschillende opvattingen en toch was er zoveel verbinding. Aniek heeft een omgeving gecreëerd met een liefhebbende energie.

Liefde van het hoogste niveau, wat maakt dat ik en ook andere zoveel inzichten hebben gekregen.

Ik ben zoveel dieper in mijn kern gezakt, en voel dat er een blijvende verandering is ontstaan in mij. Die ik nu twee weken later nog steeds voel. Ik zie zoveel mooie dingen en ik ben in alle opzichten lichter, alsof ik dingen ineens zuiverder zie.

Het besef dat het leven echt niet altijd brengt wat je verwacht, maar in alles schuilt een wonder.

Aniek heeft een bijzonder programma samengesteld waar ruimte is voor iedereen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik hierbij mocht zijn en dat Aniek op mijn pad is gekomen.

Ze heeft hiermee een sisterhood voor het leven gecreëerd.

Hester van Rooijen

Vorig jaar was ik ook zoek naar een retreat, maar kon ik niets vinden wat écht bij me paste.

Dit jaar kwam het retreat via Aniek op m’n pad en ondanks dat er geen programma bekend was voelde het voor mij meteen goed. Juist de vrijheid van geen vaststaand programma met vaste tijden was wat het uiteindelijk ook juist zo mooi en waardevol maakte.

Bijna alles ontstond in het moment en we deden precies waar we op dat moment behoefte aan hadden, inclusief even tijd voor jezelf. Zo fijn!

In de groep ben ik zo open en eerlijk geweest. Ik heb dingen gedeeld die ik nog nooit zo openlijk met anderen gedeeld had. Dat voelde zo bevrijdend.

Die veilige haven is echt wat Aniek hierin geboden heeft en naar mijn mening is dat de essentie van het kunnen laten ontstaan van persoonlijke groei. Het was zo bijzonder en magisch.

Ik heb zo helder bepaalde patronen bij mezelf gezien en daarin ook de tools aangereikt gekregen hiermee aan de slag te gaan.

Denise Horsthuis

Met veel nieuwsgierigheid en excitement naar wat ons deze week te wachten zou staan, begon ik aan het retreat. Vanaf het eerste moment dat ik aankwam op de fantastische locatie voelde ik al een diepe verbondenheid met alle vrouwen, en deze is de rest van de week alleen maar sterker geworden. Het kampvuur en vele eerlijke en goede gesprekken hebben hier allemaal aan bijgedragen. Er waren geen verwachtingen naar elkaar toe en daardoor kon júist alles ontstaan. Ik heb de ruimte gevoeld om helemaal mezelf te zijn door de open en oprechte sfeer die Aniek heel goed weet te creëren. De verbinding met elkaar die vanuit hier ontstond was like magic. Daarbij waren de accommodatie, het eten en de activiteiten tot in de puntjes geregeld. Ik heb me ontzettend thuis gevoeld en het liefst had ik nog wel een week in deze fijne en liefdevolle bubbel willen zitten.

Een retreat als deze gun ik iedereen, een moment om even stil te staan, jezelf kwetsbaar op te stellen, te reflecteren, je dromen te delen en bewust te worden waar het echt om gaat: verbinding. Lieve Aniek, ik ben je eeuwig dankbaar dat je deze prachtige groep vrouwen bij elkaar hebt gebracht.

Angela Goverde

Het retreat volgens design dat ik mocht bijwonen was in één woord magisch. Ik vond het best spannend omdat ik nog niemand echt kende. Maar het werd een week vol verbinding. We logeerden in een prachtig huis waarvan ik op voorhand dacht dat er genoeg plekjes waren om je even terug te trekken, maar waar in de praktijk bleek dat we net veel plekjes opzochten om verbinding te creëren. De grote tafels waar we aten, het knusse hoekje rond de kachel waar we borrelden, de zithoek waar we vaak aan het napraten waren of zelfs buiten aan het vuur. Er was niet echt een programma en zo vulden de dagen zich volgens onze behoefte en dat was heel fijn. En wat me vooral bij blijft is hoeveel we gebabbeld hebben om het op z’n Vlaams te zeggen. We geraakten maar niet uitgepraat. En het toonde dat we in een groep zaten met gelijkgestemde zielen die nood hadden aan dit type gesprekken. Alles mocht en kon er ook zijn en iedereen durfde zich heel kwetsbaar op te stellen en zich bloot te geven, daar was echt ruimte voor en dat werkte enorm helend. Ook het eten tijdens het retreat was fantastisch. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het hele retreat. Again, het was magisch.

Karolien Hessels