Keuze van betaling

3,333.00
1,777.00
707.00
coupon ongeldig
Korting toegepast!

Contact informatie


Adresgegevens

Betaalinformatie

Bestel overzicht

Subtotaal
Vandaag betalen

Anderen over de training:

De cursus From Calling to Career kwam voor mij precies op het juiste moment en is precies wat ik nodig heb bij het opzetten van mijn eigen coachingsbedrijf. Ik miste als nieuweling binnen het zelfstandig ondernemen de handvatten om een eigen bedrijf op te zetten en ik wist niet goed uit welke stappen het bouwen van het fundament van een business bestond en waar ik moest beginnen.

Door deze cursus van Aniek heb ik inzicht gekregen in deze stappen en heb ik ondertussen een stevig fundament weten te bouwen voor mijn eigen coachingsbedrijf. Elke week leer ik weer wat nieuws wat ik direct in de praktijk kan brengen. De combinatie tussen praktische stappen, zoals leren consistente waarde te leveren, en innerlijke stappen, zoals werken aan je money- en succesmindset, maken deze cursus zo sterk en compleet. Door deze cursus heb ik de stap gezet om te gaan podcasten en publiceer ik nu alweer 10 weken lang een podcast.

Ik zou de cursus From Calling to Career aan iedereen met een zielsmissie aanraden ongeacht of je zelfstandig ondernemer bent of wil zijn. Deze cursus gaat je inzicht brengen in jouw zielsmissie en brengt je dichter bij het uitvoeren hiervan. Je gaat van deze cursus hoe dan ook groeien als persoon.

Dana Hooghiemstra

Na FCTC kan ik mezelf overtuigend neerzetten als Adoptie Coach. Aniek weet jou als geen ander te motiveren. She’s got your back! Wil jij ook je eigen onderneming starten? Of betere resultaten behalen met je bestaande bedrijf? Dan kan ik je deze bijzondere cursus van harte aanbevelen.

Wat me meteen opviel was haar wijsheid. In ons contact leerde ze me hoe ik een nóg positievere mindset kon creëren. Ik begon aan FCTC om mezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als in het ondernemen. Aniek heeft deze cursus zodanig opgebouwd dat je op eigen kracht mooie stappen kunt zetten en hierbij begeleidt ze je met haar wijsheid en inspiratie.

In de community bouwen we het fundament van onze business met steun aan elkaar en met veel plezier en nieuwe inzichten!

Dilani Nabuurs

Koen Hobelman