fbpx

E-book

Herken jij..

R

Dat je vaak all over the place bent, je heel veel verschillende dingen tegelijkertijd doet in plaats van kicking asses op één ding en dat ook echt af krijgt?

R

Dat een scherpe focus ontbreekt, terwijl je heel graag in minder tijd meer gedaan zou willen krijgen? Zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die er voor jou echt toe doen.

R

Of merk jij dat je een hele scherpe focus hebt, maar het je aan energie ontbreekt om de dingen gedaan te krijgen?

Dit was voor mij zo herkenbaar. Jarenlang was ik een echte action-addict. Ik was er trots op dat ik altijd zo veel in een dag gedaan kreeg, zo veel dingen tegelijkertijd kon doen en overal altijd bij was. Met die scherpe focus was niets mis, dacht ik. Die constante shotjes van dopamine gaven mij het gevoel dat ik alles uit het leven haalde. Maar waar was die hoge energie? Waarom moest ik tussendoor zo vaak bijtanken? En waarom waren er ook dagen dat ik helemaal niets gedaan kreeg en mijn scherpe focus ontbrak, omdat ik te ver door was gegaan? Om nog maar niet te spreken over de to-do lijsten die nooit minder bleken te worden?

Ik ontdekte dat het een niet zonder het ander kan: de combinatie van hoge focus + hoge energie is essentieel voor succes en geluk. Het is niet OF/ OF, maar EN/EN. Ik wist wat me te doen stond.

De eerste paar keer dat ik besloot om voor één doel per keer te gaan en niet allemaal dingen tegelijkertijd te willen doen ten koste van mijn energie, vond ik dit ongelofelijk moeilijk. Ik was regelmatig nog zo geneigd om als doel te hebben zo veel mogelijk af te strepen en maar door te rammen totdat ik helemaal leeg was. Dan had ik voor mijn gevoel alles gegeven. Maar was ik tot niets meer in staat die dag.

Ik kon dan ook prima minder belangrijke dingen eerst doen, omdat die sneller afgevinkt waren. Dat gaf me een goed gevoel.

Maar ik heb doorgezet. Ik herkende mijn eigen patronen die mij niet langer meer dienden en verving deze met hoe ik het wel wilde. Ik leerde in te zien dat to-do lijsten oneindig zijn en het een schijn-veiligheid is van jezelf bezighouden. Doordat ze nooit af zijn, heb je nooit een volledig voldaan gevoel. Er is altijd wel iets nieuws.

Het was voor mij zo’n enorme doorbraak om niet langer als doel te hebben mijn to-do lijsten te laten slinken, maar juist meer in minder tijd gedaan meer te krijgen door te focussen op één ding en pas iets anders te gaan doen als dat af is. Geheel afstemmend op mijn energie.  Ik leerde hierdoor ook super sterk wat prioriteit heeft en wat niet.

Dat was zo ongelofelijk bevrijdend.

Nu jaren later kies ik iedere dag voor hoge focus en hoge energie. Regelmatig vragen mensen aan mij hoe ik het allemaal doe: een succesvol bedrijf runnen EN, promotieonderzoek doen, EN in shape zijn, EN veel op reis gaan, EN veel met familie en vrienden zijn.

Jij kan dit ook.

Ik wil die tips en de weg om daar te komen met je delen in mijn e-book. Hoe heb ik geleerd om te luisteren naar en af te stemmen op mijn energie? Hoe heb ik een super scherpe focus gecreëerd in mijn doelen en to-do’s? En hoe gaf ik hier mijn prioriteiten aan? Ik deel met liefde over mijn eigen verhaal en hoe ik daarmee omging.

Zodat jij jouw ass kickt op één ding en de no-nonsense beslissing maakt om door te gaan totdat je dat doel hebt bereikt. Een van de grootste uitdagingen op weg naar succes is het fragmenteren van jouw tijd en focus. Ik help jou om jouw productiviteit te maximaliseren. Doelen worden sneller en makkelijker behaald.

Zodat jij meer tijd overhoudt voor de dingen die er voor jou echt toe doen. Je krijgt meer gedaan in minder tijd en houdt meer energie over voor wat telt.

De inhoud:

  • In 43 pagina’s behandel ik alles voor het creëren van een hoge focus en hoge energie.
  • Geef ik je 23 opdrachten om ook echt het verschil voor jezelf te gaan maken.
  • Ontvang je de energie-test waarin je ontdekt hoe je scoort op de 4 hoofddimensies van energie: lichaam, emoties, mind en ziel. Dit geeft directe handvatten voor jouw energie-management.
  • Leer ik je omgaan met energietekorten, zoals: het overslaan van ontbijt, anderen onvoldoende waarderen of worstelen met je op één ding tegelijk focussen.
  • Creëer je een mindset van de kracht van 1: je leert focus-sprintjes te trekken, waardoor je veel sneller doelen bereikt.

Ontvang nu mijn e-book ‘Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)’

nu met 75% korting, normaal 27 euro (excl. BTW)

Dit is wat anderen hebben ervaren:

Annemieke: ‘Vanaf het eerste moment dat je haar spreekt, is duidelijk dat Aniek weet waar ze over praat. Wat ik zo sterk vind aan De Betekenisvolle Vrouw is dat ze wetenschap, bewustwording en persoonlijke groei naadloos op elkaar laat aansluiten.’

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hiervoor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result. Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

Veelgestelde vragen:

 

Wat staat er in het e-book?
Hier staan al mijn kennis, inzichten en tips in. Ik heb het in de vorm van een werkboek gemaakt, door er ook opdrachten aan toe te voegen. Op die manier leer je het geleerde direct te implementeren. Als wetenschapper geloof ik heel erg in die transfer. Dus ik zet je lekker aan het werk. Om die energie en aandacht direct te verhogen.

 

Is dit e-book voor een specifieke doelgroep geschreven?
Nee, het e-book is voor iedereen geschikt die zich herkent in de signalen. Daar is geen leeftijd, gender of nationaliteit aan verbonden. Onze hele maatschappij heeft te kampen met de signalen, en iedereen haalt er weer zijn eigen leerlessen uit.

 

Waarom moet ik specifiek dít e-book aanschaffen?
De vergelijking tussen time-management en energie-management wordt continu gemaakt, waarbij die laatste steeds meer in populariteit groeit en time-management steeds meer achterhaald is. Ik ben daarentegen van mening dat je er niet alleen met energiemanagement bent, maar dat de gouden combinatie juist die van energie én aandacht is. Die gouden combi ligt ik hier vanuit de wetenschap en de praktijk toe, waarbij ik de vertaalslag maak naar een betekenisvol leven leiden. Ik bekijk het net even wat anders en vertel je ook waarom je nu moet leven en hoe je dat het meest effectief kunt doen. Zodat jij zo veel mogelijk succes, geluk maar ook zeker betekenis in jouw leven leert te integreren.

 

Hoe kan ik betalen?
Met Ideal, Creditcard en Paypal.