fbpx

Kraak de code naar een leven met 100% energie én focus!

Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)!

R

Wil jij jouw lichaamsbatterij opladen naar 100% én die maximale energiestand behouden?

R

Wil jij alle doelen die jij stelt ook daadwerkelijk behalen?

R

Wil jij hetzelfde werk of dezelfde taak effectiever in minder tijd doen zodat je meer tijd over houdt voor de dingen die er voor jou écht toe doen?

R

Kijk jij er ook naar uit dat je to-do lijsten korter worden in plaats van langer?

Waarom gaat juist dit e-book het verschil maken?

Het e-book ‘Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)’ onthult dé sleutel tot geluk, succes en betekenis. Slechts 10% van de werkende mensen ter wereld is het gelukt om deze te code te kraken. Zij zijn de meest effectieve en tevreden mensen die op onze aardbol rond lopen.

Hoe zij zo effectief en tevreden zijn geworden? Door de magische combinatie van een hoge energie én focus. Waar de rest van de bevolking er één van de twee 100% heeft, of allebei niet, lukt het deze mensen om ze allebei 100% in hun levens te hebben. Daardoor word je direct succesvoller, gelukkiger en ervaar je meer betekenis in jouw leven.

Hoe zou jouw leven er uit zien als:

A

Je jezelf nooit meer hoort zeggen dat je moe bent?

A

Je nooit meer dingen laat schieten omdat je er geen energie voor hebt?

A

Je alle doelen die je gesteld hebt ook altijd behaald?

A

Jouw to-do lijsten voortaan veel korter zijn?

A

Je iedere dag 100% alles kunt geven?

Een leven als Chief Energy Officer

Je wil veel en hebt grote ambities. Tot voor het e-book had je altijd chronisch tijd te kort. Je loopt voor je gevoel altijd achter de feiten aan. To-do lijstjes worden eerder groter, dan dat je met een voldaan gevoel dingen kan afstrepen. Wanneer je laag in je energie zit, is het extra moeilijk om je er toe te zetten. Regelmatig bekruipt het gevoel dat je niet effectief te werk gaat en ook niet tevreden bent over jouw energie en focus. Je weet dat dit beter kan.

Als jij besluit jouw eigen Chief Energy Officer te worden, dan gaat er een wereld voor je open. Jouw omgeving gaat verbaasd naar je kijken. Jouw nieuwe energie werkt namelijk aanstekelijk, ze zien dat jij al jouw gestelde doelen behaald en van binnen of misschien zelfs hardop vragen ze zich af: hoe doet ze dat toch?

Je straalt. Nog nooit eerder ben je zo effectief geweest als mens. Nog nooit was je zo tevreden over jezelf en jouw leven. De magische combinatie van een hoge focus én energie maakt dat jij een heel nieuw mens bent geworden. Je bruist van de energie en je focust je op dat wat gedaan moet worden. Doelen behaal jij feilloos. Je weet wat wel en niet jouw focus en energie verdient en bewaakt deze grenzen als een Chief Energy Officer. Je hebt de sleutel tot succes, geluk en betekenis ontdekt.

 

Energie + Focus = 100% Effectief en Tevreden

Ontvang nu mijn e-book ‘Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)’

In mijn e-book implementeer jij direct na het lezen ervan de twee elementen van een 100% tevreden en effectief bestaan in je leven: een hoge focus én hoge energie. Dé sleutel tot succes, geluk en betekenis. Slechts 10% van de werkende mensen lukt dit, en in dit e-book leer jij hoe jij tot die 10% gaat behoren.

nu met 75% korting, normaal 27 euro (excl. BTW)

Na het lezen van mijn e-book:

R

Zit jij altijd hoog in je energie;

R

Behaal jij al jouw gestelde doelen door een super hoge focus;

R

Slinken jouw to-do lijstjes in plaats van dat ze alleen maar groter worden;

R

Ben jij een 100% tevreden en effectief mens.

Inhoud ‘Word jouw eigen Chief Energy Officer (CEO)’ e-book:

1. De magische combinatie van focus en energie: jij leert super effectief met jouw tijd om te gaan en daar bewuste afwegingen in te maken vanuit hoge focus en hoge energie.

2. Verschil time-management, energiemanagement en self-management: ‘You need to optimize your input, in order to optimize your output’. Je leert alles over het managen van jezelf en jouw energie, waarbij time-management achterhaald blijkt te zijn. Ik leer je waarom.

3. Energiemanagement: je ontdekt manieren die jou jouw energie direct verhogen.

4. De vier hoofddimensies van energie: door middel van een energietest krijg jij inzicht in hoe het gesteld staat met jouw energiemanagement op deze vier dimensies: lichaam, emoties, mind en ziel.

5. Een kristalheldere focus, LEEF IN HET NU!: stel niet langer dingen uit. Nu je nog leeft en ademt is het nog niet te laat. Je leert wat je wil doen, wie jij wil zijn en wat je wil hebben.

Wanneer moet je vooral niet dit e-book aanschaffen?

Q

Ik behoor liever niet tot de 10% van meest effectieve en tevreden mensen.

Q

'Leave me hanging' in die lage energie.

Q

Ik vind het geen enkel probleem dat mijn to-do lijsten blijven groeien en ik zelden iets afvink.

Q

Ik reageer liever op ieder issue, dan dat ik mij focus op de dingen die bijdragen aan mijn doelen.

Q

Ik investeer liever in een time-management boek waarin ik leer dat alles ‘meer-meer’ en ‘sneller, sneller’ moet, dan in een e-book waarin ik 100% effectiever en meer tevreden word.

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hiervoor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result. Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

Veelgestelde vragen:

 

Wat staat er in het e-book?
Hier staan al mijn kennis, inzichten en tips in. Ik heb het in de vorm van een werkboek gemaakt, door er ook opdrachten aan toe te voegen. Op die manier leer je het geleerde direct te implementeren. Als wetenschapper geloof ik heel erg in die transfer. Dus ik zet je lekker aan het werk. Om die energie en aandacht direct te verhogen.

 

Is dit e-book voor een specifieke doelgroep geschreven?
Nee, het e-book is voor iedereen geschikt die zich herkent in de signalen. Daar is geen leeftijd, gender of nationaliteit aan verbonden. Onze hele maatschappij heeft te kampen met de signalen, en iedereen haalt er weer zijn eigen leerlessen uit.

 

Waarom moet ik specifiek dít e-book aanschaffen?
De vergelijking tussen time-management en energie-management wordt continu gemaakt, waarbij die laatste steeds meer in populariteit groeit en time-management steeds meer achterhaald is. Ik ben daarentegen van mening dat je er niet alleen met energiemanagement bent, maar dat de gouden combinatie juist die van energie én aandacht is. Die gouden combi ligt ik hier vanuit de wetenschap en de praktijk toe, waarbij ik de vertaalslag maak naar een betekenisvol leven leiden. Ik bekijk het net even wat anders en vertel je ook waarom je nu moet leven en hoe je dat het meest effectief kunt doen. Zodat jij zo veel mogelijk succes, geluk maar ook zeker betekenis in jouw leven leert te integreren.

 

Hoe kan ik betalen?
Met Ideal, Creditcard en Paypal.