Vip-traject

A happy woman is a beautiful woman

Herken jij dat..

  Je geen idee meer hebt van wat jij zelf wil, omdat jouw leven voor jou (en wellicht ook door jou) wordt ingevuld met druk zijn met dingen die moeten?

  Jij wellicht onder de categorie action-addicts valt: altijd bezig zijn en jezelf nooit rust gunnen, terwijl je lichaam daar zo naar snakt?

  Je het voor de buitenwereld bizar goed voor elkaar hebt, maar dat je je van binnen leeg en eenzaam voelt? Alleen met een gelikt LinkedIn-proof profiel kom je er niet, jij wil diepgang.

  Je je constant onrustig en gestrest voelt, met vaak slecht slapen en vreemde kwaaltjes als gevolg? Jij wil ook weer dat fitte, energieke lichaam waarvan je de signalen leert begrijpen en er naar leert te luisteren.

  Je zo sterk voelt dat je iets anders wil, maar geen idee hebt wat dit dan precies is?

  Je zo graag jouw eigen keuzes wil maken, om daarmee jouw eigen leven te gaan leiden onder jouw voorwaarden?

  En dat je nét dat duwtje in de rug nodig hebt die iemand jou mag geven?

Herkenbaar?

Vind jij ook dat je het verdient om jezelf als een Very Important Person te zien en jezelf ein-de-lijk centraal te zetten?

Wordt het nu écht tijd dat jij leert naar jezelf te luisteren en naar wat jij écht wil?

Zodat jij jouw allermooiste leven gaat leven onder jouw voorwaarden? En niet die van iemand anders?

Helemaal gerealiseerd vanuit jouw mooiste dromen en diepste verlangens.

Dat je alles wat je wil vanuit hart en ziel kunt bereiken.

Als jij jezelf dat zou mogen toestaan, maar het alleen niet ziet gebeuren of omdat dat gewoon heel erg eng of spannend is om dit avontuur alleen aan te gaan, wat als ik je daarin ga begeleiden?

Dat jij gewoon gaat DOEN!

SAMEN met mij.

Ook ik heb dat duwtje in mijn rug nodig gehad. Als basisschoolkind ben ik een jaar heel erg gepest. Ik veranderde van energiek en gelukkig basisschoolkind, naar een grijs onzichtbaar meisje. Ik wilde vooral niet opvallen. Erbij horen werd mijn grootste missie, waarbij ik mezelf volledig uit het oog verloor. Ik creëerde een bizar aanpassingsvermogen en werd de beste please-acteur mogelijk. Zij vroegen, ik diende. Pas jaren later durfde ik het aan om dit enorme leed te gaan verwerken.

Dat kon ik niet alleen. Jarenlang dacht ik dit wél te kunnen, vooral ook omdat ik een opleiding in de hulpverlening had gevolgd. Dat moest ik toch zeker zelf wel kunnen? Naïef ging ik iedere keer na een huilbui of inzinking weer door. Mezelf afsluitend van wat er werkelijk in mij omging. De buitenwereld had niets door.

Totdat ik merkte: dit kan niet langer meer zo. It’s time for a change. Ik mag voor mezelf gaan kiezen. Ik mag naar mijn eigen dromen en verlangens leren luisteren. Het leven gaan leven zoals ik dat wil, onder mijn voorwaarden. Ik mag van mezelf leren houden. En daar had ik hulp bij nodig.

Ik moest diep gaan. Alles onder ogen durven komen. Het recht aan durven kijken. Om die pijn in elke vezel weer te voelen, zodat ik mijn angsten en trauma’s kon overwinnen. Ik leerde weer van mezelf te houden. Niet langer zocht ik meer de erkenning in de ander, maar leerde ik die in mezelf te zoeken en vinden. Ik had anderen nodig om die spiegel voor te houden. Om mij de juiste vragen te stellen. En om er voor mij te zijn.

Wat er toen gebeurde was magisch. Ik leerde mezelf te omarmen. Ik durfde voor mezelf op te komen. Ik leerde grenzen te stellen én die te communiceren. Ongelofelijk om te merken hoe goed dit ontvangen werd: uiteindelijk is iedereen erbij gebaat als ze precies weten wat ze aan jou hebben. Nou, dat heb ik mogen ervaren hoor.

Ik heb vriendschappen durven laten gaan die mij alleen maar negativiteit opleverden. Wat was dat een verademing! Zo lang had ik onder hun voorwaarden geleefd. Ik wilde alleen nog maar omringt zijn door mensen die mij nemen zoals ik ben. Dan kan ik ook alles geven, zonder dat er blokkades in de weg zitten. Met als kers op de roomtaart: ik werd weer verliefd. Verliefd op het leven, en verliefd op mijn vriend. Door te leren van mezelf te houden, kon ik me eindelijk weer openstellen voor de liefde en brak ik de muren voor hem af.

Ik creëerde mijn droomleven onder mijn voorwaarden. Niet alleen, maar samen met anderen.

My life, my conditions.

Hoe zou jouw leven er uit zien als:

 Jij voor jezelf kiest en voor jouw eigen mening en gemaakte keuzes durft te gaan staan?

 Jij jezelf helemaal leert omarmen zoals je bent, en de zelfliefde volop voelt stromen?

 Jij niet langer de erkenning van anderen zoekt, maar die in jezelf weet te vinden?

Jij sterker bent dan jouw gremlins, angstmonster en mindf*cks?

Als alleen de sky the limit is, en anderen jou niet langer meer begrenzen?

Jij je echt niets meer aantrekt van wat anderen over jouw denken of vinden?

Jij weer precies voelt wat er voor jou écht toe doet, en waar jouw energie helemaal van gaat stromen?

Hoe zou het voor jou voelen als jij zelf de voorwaarden van jouw leven bepaalt, en dit niet door anderen laat doen?

Ben jij helemaal klaar voor die transformatie naar jouw leven onder jouw voorwaarden?

Is it your time to shine?

Roze button: Dit is precies hoe ik wil dat mijn leven er uit gaat zien!

Aandacht is key. Dat geldt voor alles. Jij kunt maar één keer dit leven leiden.

Iedere seconde heb je een keuze wat je met jouw leven doet. Jij bepaalt namelijk met jouw aandacht waar jouw energie naar uit gaat. En alles wat jouw aandacht krijgt, groeit. Maar wat als je de verkeerde dingen aandacht geeft? Bijvoorbeeld het hebben van een baan waar je op leeg loopt? Of die relatie waarvan je aan alles voelt dat die niet goed voor je is? Dat de verkeerde dingen door aandacht groeien, zoals bijvoorbeeld de onrust in jouw hoofd, of de negatieve gedachten? Heb jij dan soms ook het idee dat jouw leven jou ontglipt, of dat je niet doet wat je zou willen doen?

The difference between something good and something great is attention to detail. Wil jij ook het beste resultaat voor jezelf? En voel jij ook dat goed fijn is, maar dat je absoluut voor something great wil gaan? Omdat je dat verdient?

I’m here for you!

Samen de aandacht voor detail opzoeken. Dat is wat ik voor jou ga betekenen. Naast dat ik oprichter ben van De Betekenisvolle Vrouw, doe ik ook nog mijn PhD-onderzoek. Één van de vele dingen die ik heb geleerd van mijn onderzoek (en door mijn levenservaring) is dat succes gepaard gaat met leren. Dit leren vindt het meest optimaal plaats wanneer er een coach of mentor aanwezig is. Ik heb zelf gedurende mijn leven ook coaches gehad in de vorm van psychologen, mindfulness teachers en business coaches. Door van hen te leren, en hulp te krijgen bij te willen groeien, ben ik tot de mooiste inzichten gekomen die mij zo veel verder in het leven hebben gebracht. Dat gun ik jou ook! En daarom is dit VIP-traject er speciaal voor jou, zodat ik jou help bij het bereiken van jouw mooiste dromen en diepste verlangens. Ik stimuleer jou bij de attention to detail, waardoor jij van iets goeds iets ABSOLUTELY GREAT gaat maken!

Ik wil dit en ik kan dit, dus ik ga het doen!

Schrijf je nu in voor het Vip-traject

 

Fall in love with taking care of yourself. Hoe zorg jij voor jezelf? Wij kunnen allemaal alleen maar voor onszelf zorgen. Een ander kan dat niet, en dat zouden we ook niet mogen verwachten van iemand. Toch? Tijd dus om jezelf als Very Important Person te gaan zien. Jij bent het middelpunt van jouw leven. Het is helemaal van jou en jij mag het vormgeven zoals jij dat wil. Jouw leven, onder jouw voorwaarden. Je mag weer of nog meer verliefd worden op het leven en jezelf helemaal omarmen vanuit zelfliefde. Door jezelf groei, bloei en zelfontplooiing te gunnen. VIP, ben je klaar voor een dosis zelfliefde om vanaf nu jouw droomleven te gaan leiden onder jouw voorwaarden?

Na het volgen van dit Vip-traject:

Leef jij jouw droomleven naar wens: alles gebeurt onder jouw voorwaarden.

Gaat al jouw aandacht naar de dingen waar jouw energie van gaat stromen. De dingen waar jij ‘HELL YEAH’ op zegt!;

Sta je iedere dag op met de gedachte: oh hello beautiful day! Een nieuwe dag om aan mijn dromen en verlangens te werken;

Ga je weer florerend door het leven. Je ziet weer de glimlach van de voorbijganger, geniet van het zonnetje op jouw gezicht en voelt de wind door jouw haren. Helemaal in het hier en nu.

Heb je het verleden losgelaten en ga je die eren; de toekomst geef je zelf vorm door aan jouw dromen te werken.

Omarm je jezelf uit zelfliefde en weet je de erkenning in jezelf te zoeken. Je voelt dat je er toe doet.

Voel je dat goed, ook écht goed genoeg is. Jij mag er zijn, helemaal zoals je bent.

Weet jij weer wat je wil, of nog mooier: wat jouw levensmissie is. Datgene wat jij met jouw hart en ziel wil bereiken;

Zijn dromen en verlangens niet langer meer onbereikbaar voor jou;

Durf jij ‘nee’ te zeggen wanneer jij een ‘nee’ voelt, waardoor je niet langer meer voorbij gaat aan jezelf;

Weet jij waar jouw kracht ligt en hoe je die privé en op de werkvloer in wil zetten;

nieuw gedrag er voor in de plaats in te zetten.

Een half jaar lang krijg je:

☞ Mijn volledige aandacht: 6 individuele sessies van 1,5 uur waarin vragen worden beantwoord, je persoonlijke feedback ontvangt en er ruimte is voor coaching t.w.v. 1125 euro

☞ Deelname aan mijn online programma ‘Your life, your conditions’: waarbij je voor iedere les een extra week krijgt om het intensiever te implementeren en ik jou persoonlijk in de voortgang begeleid, t.w.v. 398 euro.

☞ Mijn meest waardevolle kennis en inzichten: verwerkt in werkboeken, audio’s en video’s, waarbij ik praktijk combineer met de wetenschap en continu de transfer ook met jou opzoek, t.w.v. 1000 euro.

☞ Een leven lang toegang tot The Women Empowerment Academy: voor al mijn online trainingen t.w.v. 398 euro (en dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden, ik heb zo veel inspiratie!)

☞ Verbinding met jouw hart: Als je je verbindt met jouw hart en luistert naar wat het jou te vertellen heeft, dan weet je dat dit altijd de juiste keuze is. Dat dat de wensen zijn die jij voor jezelf en jouw leven hebt. Vaak laten wij het hoofd overuren draaien, en vergeten we naar het hart te luisteren. Het hoofd bedankt allemaal redenen om iets wel of niet te doen, terwijl jouw hart altijd het antwoord heeft. Leer je daar naar te luisteren, dan weet je ook welke voorwaarden jij in het leven belangrijk vindt.  T.w.v. een onbetaalbare prijs.

Dit is een totaalbedrag van 2921 euro aan waarde, wat ik jou speciaal voor de unieke prijs van 1198 euro aanbied. Een exclusieve deal die je niet wil missen!

Wanneer moet je vooral niet aan dit programma beginnen:

– Ik kom er alleen wel uit; die huilbuien en aan mijn angsten proberen te ontsnappen neem ik voor lief;

– Ik kijk liever in mijn badkamerspiegel naar mijn out of bed look, dan dat ik naar de spiegel kijk van mijn hart en wat het mij te vertellen heeft;

– Mijn agenda zit zo vol dat ik er de aankomende drie maanden geen tijd voor heb en er ook geen tijd voor vrij kan maken;

– Ik investeer liever in een kappersbeurt of een nieuwe mascara, dan in mijn persoonlijke ontwikkeling;

– Ik ben er best oké mee dat anderen mijn voorwaarden bepalen over hoe ik mijn leven moet leven.

Zat jij ook te gniffelen bij de verschillende punten? Is er nog iets dat jou tegenhoudt? Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik die met liefde in een gratis individueel inspiratiegesprek. Are you ready?

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Gerrits. Ik inspireer vrouwen om de regie over hun eigen leven te pakken, om zo een leven te creëren waarin ze van betekenis zijn voor zichzelf en het grotere geheel. Ik begeleid vrouwen onder andere bij het realiseren van hun droomleven volgens hun voorwaarden. Waarbij ik uit ga van de kracht van de vrouw. Het zat er al die tijd al gewoon in, maar ik help ze weer opnieuw ‘aan’ te zetten. Dat het weer gaat stromen. Tools die ik hiervoor gebruik zijn meditatie en the road from intention to result. Ik heb heel lang mijn leven volgens de voorwaarden van anderen geleefd en verloor daardoor mezelf. Ik liep leeg, was prikkelbaar, huilde veel en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam er achter dat dit niet the way to go was. Zo zou ik niet van mezelf en van een ander kunnen houden. Ik ontdekte dat bij mezelf naar binnen keren en naar mijn hart leren luisteren essentieel was. Hoe zou de wereld er uit zien als iedereen naar zijn of haar hart zou luisteren? Het leven vanuit jouw hartenwens, vanuit jouw intenties, vanuit jouw voorwaarden. Dit is de manier om weer jezelf te mogen zijn, om continu in verbinding te staan met wat jij wil en voelt. Ik coach, train, blog, doe mijn PhD onderzoek naar female founders en hun innerlijke en sociale conflicten en spreek live voor groepen. De wereld is zo veel mooier als deze conflicten weg vagen, en iedereen gewoon mag zijn.

Veelgestelde vragen:

 

Hoe lang duurt dit programma?
6 maanden. Het VIP-traject begint tijdens de eerste week maandag nadat jij je hebt aangemeld en eindigt op de vrijdag van de laatste week.

Hoe kan ik betalen?
Met Ideal, Creditcard en Paypal.

Waar kan ik het online programma vinden?
De communicatie vindt plaats via de mail en op Facebook. Tijdens de 6 maanden van het online programma worden hier in een besloten groep stories, foto’s en filmpjes geplaatst. Alleen deelnemers die het online programma hebben gekocht krijgen toegang tot deze groep. Iedereen bewandelt zijn eigen pad en is ook op een andere datum gestart, maar deze community wordt gebruikt om van elkaar te leren. Je ontvangt van mij daarnaast ook twee-wekelijks een e-mail met daarin al mijn inzichten en informatie voor die week. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving waar je alle inhoud van het online programma zult vinden.

Waarom zou ik voor het VIP-traject gaan en niet voor ‘Your life, your conditions’?
Voor de persoonlijke aandacht. Het gehele traject word je door mij één op één begeleid. Dit is vooral super waardevol wanneer je het zelf moeilijk vindt om oude patronen te doorbreken, om te leren leven vanuit intenties en om dromen en verlangens om te zetten in acties. Ik ben dan jouw stok achter de deur. En help je vooruit.