fbpx

Wanneer jij:

A

Het gevoel hebt dat jouw actuele zelf (wie jij nu bent) niet matcht met de persoon die je wil zijn of vind dat je zou moeten zijn,

A

Streeft naar tal van dingen die dezelfde tijd, energie en middelen vereisen;

A

Merkt dat je gemixte motivaties hebt over het slagen van jouw doelen (wil ik dit wel of niet?),

A

Doelen hebt die niet voldoen aan jouw persoonlijke, belangrijkste behoeften..

veroorzaakt dit stress en kan dit een enorme impact hebben op jouw gezondheid! In de Match Your Selves Online Cursus leer je (1) jouw fundamentele levensdoelen van de verschillende zelven in alignment te brengen met jouw persoonlijke en belangrijkste behoeften,  (2) leg je mogelijke gemixte motivaties bloot en ontdek je wat je écht wil, en (3) leer je jouw doelen tegenover elkaar te zetten en te bekijken of ze elkaar complementeren of elkaar in de weg zitten met betrekking tot geld, tijd en energie.

 

Tegenstrijdige doelen, ambivalente doelen en/ of verschillen tussen de zelven belemmeren jouw welzijn, terwijl doelen en zelven in alignment juist jouw welzijn bevorderen. Minder tegenstrijdigheden betekent dus meer geluk. Daar gaan we voor!

Module opzet

 De Match Your Selves Online Cursus bevat 3 modules, plus een bonus test. Elke les is transformerend – en je gaat weglopen met waardevolle en levensveranderende tools.

Hier is een voorproefje van de modules.

MODULE 1

GA TERUG NAAR HET FUNDAMENT IN JOU

In deze module deel ik met jou een hiërarchisch wetenschappelijk model van doel-conflict, zodat je jouw doelen op verschillende niveaus gaat blootleggen. In deze eerste module duiken we direct in de diepste laag: jouw fundament. Is daar alignment aanwezig of innerlijk conflict? Wanneer we onze fundamentele doelen van de verschillende zelven leren begrijpen, worden we bewust van ze. Wanneer we bewust van ze worden, kunnen we de tegenstrijdigheden oplossen en meer één met onszelf worden.

MODULE 2

IS DIT WAT IK ECHT WIL?

In deze module ontdek je of er ambivalentie tussen jouw doelen aanwezig is. Hierdoor ontdek je of de doelen die je voor jezelf hebt, of die ook echt weerspiegelen wat jij écht wil. Het kan namelijk zijn dat jij doelen hebt eigen gemaakt die stiekem helemaal niet van jou zijn, maar waarvan je vindt dat jij dit ook zo zou moeten doen (van jezelf of van een ander). Om je te helpen dit te ontdekken heb ik een wetenschappelijke schaal toegevoegd die dit super scherp in kaart brengt.

BONUS

In deze module heb ik een bonus voor je in petto! Ik wil je namelijk een stap verder helpen in het oplossen van innerlijke conflicten. Daarom heb ik een wetenschappelijke test voor je toegevoegd die blootlegt of jij ambivalentie ervaart in het uitdrukken van jouw emoties. Voorbeelden zijn ‘Vaak wil ik anderen laten zien hoe ik me voel, maar iets lijkt me tegen te houden’ of ‘Als ik echt trots ben op iets dat ik bereik, wil ik het iemand vertellen, maar vrees ik dat ik als verwaand zal worden beschouwd’. Zie het als een wake-up call. Het gaat je helpen vanaf nu wél jouw emoties uit te drukken zoals jij dat wil. Daardoor los je innerlijke conflicten op en ben je veel meer aligned met jezelf.

MODULE 3

Tijd en geld zijn kostbaar: wat heeft dan prioriteit? Dat leer je in deze module. Je neemt onder de loep welke doelen in competitie zijn voor welke bronnen en leert daarin prioriteiten te stellen. Welk doel gaat voor? Dat lost direct innerlijke conflicten op, omdat je vanaf nu weet in welke volgorde je dingen gaat doen.

ONTVANG JOUW SPECIALE BEPERKTE-TIJD KORTING

Start met de Match Your Selves Online Cursus met 10% korting!

– Meeste waarde –

1 betaling van

132 euro excl. BTW

2 maandelijkse betalingen

70 euro excl. BTW

DEZE CURSUS GAAT JOUW LEVEN VERANDEREN

De Match Your Selves Online Cursus is een ongelooflijke diepe duik in jezelf (jouw zelven). Deze cursus helpt jou al jouw innerlijke conflicten bloot te leggen en op te lossen. Doelen zijn niet langer meer in strijd met elkaar. Je ontdekt wat je écht wil. Door innerlijke conflicten op te lossen ligt de weg open om alles te gaan realiseren. Vanaf nu heb jij een leven met MINDER tegenstrijdigheden en MEER geluk. Doe nu mee. Je zult versteld staan hoe het jouw leven direct verandert vanaf het moment dat je de eerste mail van de online cursus ontvangt.

Veelgestelde vragen:

 

Hoe lang duurt dit programma?
3 weken. De online cursus begint zodra jij je hebt aangemeld.

Hoe kan ik betalen?
Met Ideal, Creditcard en Paypal.

Waar kan ik de online cursus vinden?
De communicatie vindt plaats via de mail. Je ontvangt van mij wekelijks een e-mail met daarin al mijn inzichten en informatie voor die week. 

Hoeveel tijd gaat dit me kosten?
Je besteedt ongeveer 1 uur per week aan deze online cursus. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten.

Is dit programma voor beginners of gevorderden?
Dit programma is voor iedereen geschikt. Beginner of gevorderde, dat maak niet uit.

Kan ik zelf zonder jouw hulp verder na afloop van het programma?
Ja, na deelname aan de online cursus het je zo veel kennis op gedaan dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan. Daarnaast blijft het werkboek in de e-mail altijd beschikbaar voor jou, waardoor je altijd iets terug kan lezen.