fbpx

Masterclasses

Iedere maand geef ik een masterclass over een specifiek thema. Dit doe ik op basis van vragen die ik heb mogen ontvangen van luisteraars en volgers. Mijn hoofdthema’s zijn de wet van aantrekking, mindset en wetenschap. Heb jij een vraag rondom deze thema’s waar je al een tijdje mee rond loopt en nog geen antwoord op hebt? Stuur mij a.u.b. een berichtje, dan wijd ik er heel graag een podcast en / of masterclass aan.

Hieronder zie je welk thema er deze maand centraal staat. Een ticket kost standaard 47 euro (excl. btw). Vind je de masterclasses zo waardevol dat je nu al weet dat je ze allemaal wil bijwonen in 2020? Dan is het membership de beste optie voor jou. Je krijgt dan 2 masterclasses cadeau van mij, waardoor je maar 470 euro (excl. btw) voor 12 masterclasses betaalt.

Voorbeelden van mogelijke thema’s zijn: (2) introvert vs. extravert, (3) schaduwkanten + patronen doorbreken voor lichtwerk, (4) woorden, gedachten en overtuigingen, (5) leven met de maan, (6) leven met de cyclus, (7) de wet van aantrekking, (8)eEgo vs. tntuitie, (9) vrouwelijke vs. mannelijke energie, (10) mediteren, affirmaties en visualiseren, (11) geven en ontvangen + de balans hierin vinden en (12) een nog te bepalen onderwerp. (De volgorde en thema’s staan niet vast, alles ontstaat vanuit flow).

P.S. Alle gegeven masterclasses blijven onbeperkt beschikbaar. Je kunt ook achteraf dus nog een kaartje kopen. Dit geldt ook voor als je op de dag en het tijdstip niet kan. Schaf het kaartje toch aan, dan kun je er op ieder gewenst moment zelf naar terug kijken.

Masterclass januari: Hoogsensitiviteit als kracht
29 januari – 20.00 uur

Wat je gaat leren:

R
De kenmerken van hoogsensitiviteit gerelateerd aan spiritualiteit en wetenschap;
R

Hoe je dingen kunt loslaten;

R

Hoe je niet te veel naar je toetrekt;

R

Hoe je kunt voorkomen om meegesleept te worden in iemands negatieve energie;

R

En je het dus als kracht leert te zien.

Als bonus geef ik je direct spirituele tips mee die je vandaag al kunt gaan inzetten. Bij elke masterclass ontvang je een werkboek.