fbpx

Masterclasses

Iedere maand geef ik een masterclass over een specifiek thema. Dit doe ik op basis van vragen die ik heb mogen ontvangen van luisteraars en volgers. Mijn hoofdthema’s zijn de wet van aantrekking, mindset en wetenschap. Heb jij een vraag rondom deze thema’s waar je al een tijdje mee rond loopt en nog geen antwoord op hebt? Stuur mij a.u.b. een berichtje, dan wijd ik er heel graag een podcast en / of masterclass aan.

Hieronder zie je welk thema er deze maand centraal staat. Een ticket kost standaard 17 euro (excl. btw). Vind je de masterclasses zo waardevol dat je nu al weet dat je ze allemaal wil bijwonen in 2020? Dan is het membership de beste optie voor jou. Je krijgt dan 2 masterclasses cadeau van mij, waardoor je maar 170 euro (excl. btw) voor 12 masterclasses betaalt.

Voorbeelden van mogelijke thema’s zijn: (2) introvert vs. extravert, (3) schaduwkanten + patronen doorbreken voor lichtwerk, (4) woorden, gedachten en overtuigingen, (5) leven met de maan, (6) leven met de cyclus, (7) de wet van aantrekking, (8)eEgo vs. tntuitie, (9) vrouwelijke vs. mannelijke energie, (10) mediteren, affirmaties en visualiseren, (11) geven en ontvangen + de balans hierin vinden en (12) innerlijke conflicten. (De volgorde en thema’s staan niet vast, alles ontstaat vanuit flow).

P.S. Alle gegeven masterclasses blijven onbeperkt beschikbaar. Je kunt ook achteraf dus nog een kaartje kopen. Dit geldt ook voor als je op de dag en het tijdstip niet kan. Schaf het kaartje toch aan, dan kun je er op ieder gewenst moment zelf naar terug kijken.

Masterclass februari: ‘Solve Your Inner Conflicts’
27 februari – 20.00 uur

Hoe meer we onze eigen conflicten onder ogen zien en onze eigen oplossingen zoeken, hoe meer innerlijke vrijheid en kracht we zullen krijgen.

Wat je gaat leren:

R
Dat je niet langer vastloopt of bevriest op innerlijke conflicten en ze leert op te lossen;
R
Dat je projecties van jezelf, de ander of de maatschappij van ‘wat hoort’ durft
los te laten en voor jezelf durft te kiezen;
R
Je leert de weerstand weg te nemen, voor een leven vanuit full alignment;
R
En je ontdekt wat je echt wil, want regelmatig kom ik er achter dat we verlangens
of ideaalbeelden van de maatschappij, van onze opvoeding of derden hebben
overgenomen die niet eigen zijn en voelen.

Als bonus geef ik je direct spirituele tips mee die je vandaag al kunt gaan inzetten. Bij elke masterclass ontvang je een werkboek.

Vorige Masterclasses

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij mijn online masterclass óf wil je heel graag de kennis die ik alleen tijdens deze sessie(s) deel alsnog ontvangen?
Geef jezelf een kaartje van 17 euro cadeau!