fbpx

Masterclasses

Iedere maand geef ik een masterclass over een specifiek thema. Hieronder zie je welk thema er deze maand centraal staat. Een ticket kost standaard 17 euro (excl. btw). Vind je de masterclasses zo waardevol dat je nu al weet dat je ze allemaal wil bijwonen in 2020? Dan is het membership de beste optie voor jou. Je krijgt dan 2 masterclasses cadeau van mij, waardoor je slechts 170 euro (excl. btw) voor 12 masterclasses betaalt.

Voorbeelden van mogelijke thema’s zijn: (1) introvert vs. extravert, (2) schaduwkanten + patronen doorbreken voor lichtwerk, (3) leven met de maan, (4) leven met de cyclus, (5) de wet van aantrekking, (6) Ego vs. Intuitie, (7) vrouwelijke vs. mannelijke energie en (8) geven en ontvangen + de balans hierin vinden  (de volgorde en thema’s staan niet vast, alles ontstaat vanuit flow).

P.S. Alle gegeven masterclasses blijven onbeperkt beschikbaar (scrol naar beneden voor de gegeven masterclasses). Je kunt ook achteraf dus nog een kaartje kopen. Dit geldt ook voor als je op de dag en het tijdstip niet kan. Schaf het kaartje toch aan, dan kun je er op ieder gewenst moment zelf naar terug kijken.

Anderen over deelname aan de Masterclasses:

‘De masterclass over innerlijke conflicten stond voor mij uitgeschreven. Ik heb die woensdag daarna direct mijn ontslag ingediend om drie maanden vrij te zijn en daarna een nieuwe opleiding te starten. Ik voel me happy en bevrijd! Wat je vertelde over ‘niet je innerlijke conflicten accepteren’ heeft ongelofelijk mijn ogen geopend.’

Dian

‘Ik vond de masterclass heel erg fijn! Zo fijn om soms van iemand deze andere manier van denken te horen. Ik heb er op die manier (vanuit de wet van aantrekking) nog nooit naar gekeken. Het bracht mij rust om er tijdens jouw masterclass ermee bezig te mogen zijn.  Je hebt een hele fijne vibe om je heen.’

Nadine

Masterclass april: ‘Word een Pro in Mediteren, Visaualiseren en Affirmeren’
30 April – 20.00 uur

Ontdek de best practices om negatieve gedachten te verlaten, zodat je jouw droomleven kunt gaan leiden door te (1) mediteren, (2) visualiseren en (3) affirmaties te gebruiken.

Wat je gaat leren:

R

Waarom het zo belangrijk is om iedere dag naar de spiritual gym te gaan: dit is kritiek voor jouw succes.

R

Tools die jou dagelijks gaan helpen om hoog in jouw frequentie te blijven, een sterk geloof te houden, waarbij jouw denkwijze solide blijft en die jou helpen om vasthoudend door te gaan om jouw verlangens te verwezenlijken.

R

Wat mediteren is en hoe je dit doet. Mediteren is dé manier is om contact te maken met je onderbewuste.

R

Hoe je een pro wordt in visualiseren, omdat onze verbeelding letterlijk de werkplaats is waar alle ideeën ontstaan. Alles wat jij je kan inbeelden, kun je waarmaken.

Als bonus geef ik je direct spirituele tips mee die je vandaag al kunt gaan inzetten. Bij elke masterclass ontvang je een werkboek.

Vorige Masterclasses

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij mijn online masterclass óf wil je heel graag de kennis die ik alleen tijdens deze sessie(s) deel alsnog ontvangen?
Geef jezelf een kaartje van 17 euro cadeau!