fbpx

Aanbod

Your Life, Your Conditions

Leef jouw leven onder jouw voorwaarden. Ontdek jouw unieke gifts, wensen en talenten, en maak ze eigen om te floreren in de meest authentieke, liefdevolle versie van jezelf.

10 strategieën om jouw work-life balance te vergroten

Voor vrouwelijke ondernemers

Creëer een work-life balance die voor jou werkt. Ontdek en implementeer direct de 10 strategieën en vergroot het plezier in zowel jouw werk- als privé domein.

Match Your Selves

 

Match wie jij nu bent met wie jij wil zijn voor een blijvend stevig fundament. Leg gemixte motivaties rondom levensdoelen bloot, ontdek wat jij echt wil en besteed vanaf nu jouw tijd, geld en energie aan de juiste dingen.

E-book

Leer hoe te behoren tot de 10% meest effectieve en tevreden mensen ter wereld. Ga voor een blijvende hoge energie en focus: de sleutel tot succes en geluk.

Masterclasses

Leer jezelf door ieder masterclassthema beter kennen en begrijpen voor een leven vanuit jouw volle potentie en full alignment.

Retreat

Je treedt buiten jouw comfortzone, gooit excuses definitief de prullenbak in en wordt super succesvol in het vervullen van al jouw wensen. Falen of niet lukken is geen optie.