‘Hoe willen jullie trouwen? In gemeenschap van goederen? Onder huwelijkse voorwaarden?’ ‘Wanneer willen jullie trouwen?’. Sinds het aanzoek van vorige week krijgen we allemaal dit soort vragen. Super lief, want iedereen leeft enorm met ons mee en kijkt uit naar onze dag. Maar de antwoorden op deze vragen hebben we nog niet. En als je kijkt naar het eerste woord waar de eerste en vierde vraag mee beginnen, dan wordt direct duidelijk dat ook niet de bedoeling is dit nu al met ons hoofd in te gaan vullen. Het zal zich wel ontvouwen. In deze blog schrijf ik over hoe belangrijk het is om de ‘hoe’, ‘door wie’ en ‘wanneer’ los te laten.

De afgelopen jaren hebben wij al met regelmaat gefantaseerd over onze bruiloft. Op hoofdlijnen en vooral in hoofdbeelden weten we wat we willen. Op detailniveau nog nauwelijks. Vorige week vroeg Arnoud mij de dag na zijn aanzoek of ik een top 5 wilde opstellen van wat ik belangrijk vond voor onze bruiloft. Hij had dit al gedaan. 

Deze super leuke inspired action zorgde ervoor dat we na gingen denken over de ‘what’. Samen met de ‘why’ is deze heel belangrijk voor het proces van manifesteren. Wanneer je er namelijk over nadenkt waarom je iets wil – jouw WHY -, shift je direct naar de richting van jouw verlangen: de oplossing. Wanneer je shift naar ‘hoe’ het gaat gebeuren, of wanneer, of wie het komt brengen, dan shift jouw vibratie naar het probleem, of in ons geval avn de bruiloft naar ‘het nog onbekende’. 

Een voorbeeld: Ik wil een mooi eigen koophuis, zodat ik iedere dag met trots na mijn werk binnen kom lopen dat ik dit mezelf heb kunnen veroorloven en er zo’n mooie en fijne woonplek van heb gemaakt’. 

Hoe je dat koophuis vindt, wanneer je dat doet en wie het op je pad zal brengen: dat zorgt voor een shift terug naar jouw problemen. 

Je hebt misschien bijvoorbeeld het geld nog niet, of de huizenmarkt is heel gek, of je weet even niet hoe je dat met jouw drukke baan nu kunt combineren om ook nog iets te kopen. 

Met betrekking tot ons eigen voorbeeld: wij willen graag trouwen, om voor ons gevoel op een dieper niveau ‘ja’ tegen elkaar te zeggen en onze liefde te vieren met de mensen waar wij enorm van houden. 

Hoe we dat gaan doen? Daar is nog veel onduidelijk over. Wanneer we dat gaan doen? Weten we ook nog niet. Door wie we alles laten doen? Weten we ook nog allemaal niet. Een aantal dingen rondom de ‘hoe’ en ‘door wie’ weten we al wel, omdat we 100% zeker zijn dat het zo gaat zijn. Zoals dat we het in de tuin van mijn ouders willen vieren. Dat gaat zo zijn. Maar andere dingen zoals wie mijn bruidskapsel gaat doen en waar ik mijn bruidsjurk ga vinden en hoe die er uit gaat zien, daar hebben we en ik nog geen enkel idee over. 

Weten wat je wil is dus super belangrijk, omdat je je daardoor goed gaat voelen en je het vanuit daar kunt gaan aantrekken. Dat is wat ik al die tijd heb gedaan met de hoofd beelden. Ik zag mezelf al in een jurk, ik zag Arnoud in pak bij het altaar, ik zag ons helemaal losgaan op de dansvloer met al onze dierbaren, ik zag het diner voor me, enz. De gastenlijst hadden we ook al een keer tijdens een lange rit van onze roadtrip door Canada en Amerika gemaakt. Die stond al 3 jaar in mijn notities. 

Vervolgens mag je gaan voelen alsof het al zo is. Ik tune rondom mijn bruiloft bijvoorbeeld in alsof die dag er al is. Hoe ik me dan voel. Dat zet altijd enorm veel kracht bij mijn visualisaties. 

Het al voor je zien + het al voelen alsof het al zo is = zijn twee mega krachtige tools om alles te manifesteren wat jij maar wenst en verlangt. Waarbij het belangrijk is om de ‘hoe’, ‘door wie’ en ‘wanneer’ los te laten, tenzij je 100% een zuivere verwachting hebt dat het zo gaat zijn. Bijvoorbeeld bij ons over de locatie. Meestal is die zuivere verwachting er niet en zitten er twijfels en angsten omheen gehuld. Dan ga je met je hoofd het bedenken en durf je niet in de overgave te gaan voor het veel grotere plan van het Universum.

In mijn training Your Life Your Conditions leer je alles over manifesteren en de Wet van Aantrekking. Ik neem je mee op reis om weer innerlijk heel te worden, zodat je een magneet wordt voor alles wat je wenst en verlangt en jouw leven onder jouw voorwaarden gaat creëren. 

Tot aankomende zondag kun je nog direct instappen voor de prijs van de huidige 1.0 versie. Daarna gaan de deuren voor onbepaalde tijd dicht en vervalt de optie om direct op ieder moment in te kunnen stappen voorgoed. Ik werk op dit moment aan een 2.0 versie en als je nu een ‘ja’ voelt, dan krijg je zowel de 1.0 versie als binnenkort ook de mega upgrade voor de oude prijs.

Maar dat niet alleen! Want ik kreeg afgelopen maandag een hele leuke download. Omdat wij vorige week woensdag verloofd zijn, geef ik vandaag eenmalig voor 24 uur een mega toffe korting weg. Dat is alleen voor mijn nieuwsbrieflezers. Zij ontvangen namelijk vandaag tot 23.59 een korting van 217,21: onze verlovingsdatum. Mocht je hier gebruik van willen maken, zorg dan dat je op de maillijst komt te staan.

Jij mag voelen of dit voor jou is. Diep van binnen weet je dat altijd. En als je twijfelt, vraag dan om een teken. Dankjewel voor het lezen van mijn blog en tot de volgende keer!