Voel je dat jouw kwaliteit van leven nog beter kan?

Maakt de 24/7 maatschappij het voor jou moeilijk om afstand te doen van werk?

Dringt werk te veel het privé-leven binnen?

De feiten liegen er niet om:

Vrouwen ervaren vaker een groter conflict tussen werk en privé dan mannen (Burke, 2004).

Vrouwen hebben nog steeds de neiging om het merendeel van de verzorgende en huishoudelijke taken en bijbehorende taken te vervullen (Abendroth & Den Dulk, 2011), maar dit komt in het gedrang met overige verlangens.

Verlang jij naar:

–          Een goede kwaliteit van leven.

–          Echt de vrijheid ervaren waarvoor je ooit bent gestart als ondernemer.

–          Werk en privé in balans te brengen. 

–          Een capabele en succesvolle ondernemer zijn én een privéleven naar wens hebben;

–          Kunnen genieten van de hoge mate van flexibiliteit, autonomie en verantwoordelijkheid die een bijdrage leveren aan hun work-life balance?

Dan is mijn webinar in samenwerking met Ambitieuze Meisjes voor jou! In dit webinar ontdek je de 7 dimensies die de work-life balance van de vrouwelijke ondernemer beïnvloeden, zodat je per dimensie ontdekt hoe het er voor staat. Je creëert daardoor bewustwording of je hierover tevreden bent of het anders wil. Verder ga je terug naar waarom je als ondernemer bent gestart: leeft je het leven zoals je dat toen voor je zag? Dit webinar maakt je vuurtje weer even helemaal aan.

Waarom ik voor dit webinar werd gevraagd?

Omdat ik promoveer op succesvol vrouwelijk ondernemerschap in Nederland. Waarbij ik onder andere onderzoek doe naar de verschillende rollen die de vrouwelijke ondernemer in het werk- en privédomein heeft en of deze elkaar verrijken of juist conflicteren. Vervolgens kijk ik naar wat voor impact dit heeft op hoe succesvol ze persoonlijk en met hun business zijn. 

In mijn online trainingen en masterclasses heb ik de afgelopen 1,5 jaar 800+ vrouwen mogen helpen om succesvol vrouw te zijn, met het beste van Wetenschap en Spiritualiteit. Dat is wat ik jou vanavond ook ga geven. Zie ik je daar? Inschrijven kan hier.