Wellicht heb je deze term ook al vaak horen vallen: inspired action! W. Clement Stone en Napoleon Hill schrijven dat heel concreet in hun boek: ‘Kennis maakt je niet succesvol; maar de toepassing van kennis wel’. Actie! Ook al loop je de eerste drie stappen succesvol door, als je gaat zitten wachten en niets onderneemt, gaat er ook niets gebeuren. 

Een andere mooie quote uit hun boek is ‘vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal open worden gedaan’. Bij alle drie de delen zie je dat de zinnen met een werkwoord beginnen: vraag, zoek, klop. Het is tijd om in actie te komen! Iedere keer wanneer jij op een deur klopt, klopt het Universum er op duizenden voor jou – Denise Duffield – Thomas. Durf er voor te gaan. 

Maar wanneer is iets een actie en wanneer is iets een geïnspireerde actie? Neem jouw to-do-lijst (mits je die hebt) er maar eens bij. ‘Boodschappen doen’, ‘Shirtje terug naar de winkel brengen’, ‘vriendin bellen’: dit zijn acties. Geïnspireerde actie is een actie die echt het Universum shift en waarmee jij laat zien: ik wil dit doel echt bereiken en ga er helemaal voor. 

Een eigen voorbeeld. Met mijn bedrijf heb ik omzetdoelen. Voor 2019 heb ik vanaf dag 1 van het jaar een omzetdoel voor ogen. Met de winst daarvan heb ik besloten om mijn vriend en mij te trakteren op een geweldig hotel in Singapore tijdens de week van oud op nieuw: het Marina Bay Sands Hotel. Nu zou ik enkel aan het hotel kunnen denken, of er plaatjes van kunnen bekijken. Maar wat ik in mei deed, en voor het eerst nu met de wereld deel, is dat ik het hotel boekte. Super spannend, want het ging om een groot bedrag. Een bedrag dat ik nog nooit in mijn leven voor overnachtingen heb betaald. Mijn hart ging enorm te keer. Ik maakte een commitment met mezelf door het al te boeken, in plaats van te wachten op het geld en het dan te boeken. 

Wanneer je mensen vertelt dat je dit gaat doen, gaan zij er in geloven en dan ga jij er zelf ook in geloven. Ik heb tot vandaag het alleen aan mijn vriend en een paar goede vrienden verteld. Hier liggen voor mij dus ook nog leerlessen. Want nu ik het met jou deel, is the word out, en gaan ook jullie triggers voor me zijn in het geloven dat het me echt gaat lukken!!

Ik had het trouwens niet alleen gedeeld met mijn vriend en een paar goede vrienden, maar ook met de deelnemers van Your Life, Your Conditions. Ik gebruik namelijk mezelf iedere week als voorbeeld in de live’s in de besloten community. Op maandag start ik altijd live met mijn wekelijkse wijsheid in combinatie met mijn doel voor die week. Dit kwam voort uit verlangens van de groep om van mij te leren, en ik leer juist weer van hun doelen. Dat is zo ontzettend gaaf! Ik ben daar dus ook super eerlijk, ook wanneer iets niet lukt of een week anders loopt. En zij triggeren mij om mijn grootste doelen te leven, net zoals ik dat bij hen doe. Doordat er zo’n vertrouwde sfeer is ontstaan, durven we werkelijk alles te delen. Waar ik zo enorm dankbaar voor ben. Juist door inspired actions uit te spreken in de besloten community, hebben we daar een manifestatie-sfeer gecreëerd om elkaar te supporten het echt te verwezenlijken. Iedere vrouw is voor de ander een trigger om haar te herinneren aan haar allergrootste dromen.

Wil jij ook een super inspirerende groep die jou over de streep trekt? Die jou uitdaagt tot inspired actions en waar jij je helemaal bij op je gemak voelt? Stap dan vandaag in en doe mee aan Your Life Your Conditions, waarbij je direct toegang krijgt tot deze super waardevolle community.

Lees hier stap 1, 2 en 3 van mijn succes formule.